Dodaj do ulubionych

Brwinów Eko-bud

24.10.02, 18:47
Proszę o kontakt osoby, które już odebrały mieszkania w Brwinowie realizowane
przez Eko-Bud. Zastanawiam się, czy warto i w ogóle co to za firma.

Dzięki za odzew
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Brwinów Eko-bud IP: *.dtcentrum.pl 19.11.02, 14:18
      Sam też jestem ciekaw dzialalnosci Eko-Budu, mysle o ich segmencie, czy ktos
      cos ciekawego powiedzial?
      • Gość: lus1 Re: Brwinów Eko-bud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 16:22
        Ja tez szukam informacji na ten temat.

Pozdrawiam!
    • Gość: mbr Re: Brwinów Eko-bud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.03, 14:15
      Tak sie składa, że kupiłem tam mieszkanie, ale do realizacji dopiero we
      wrześniu.

Współpraca z developeram bardzo dobra. Miałem problemy z uruchomieniem kredytu
      na czas (brak pewnych dokumentów) i nie robili z tego większych trudności. Bez
      problemu też przebiega załatwianie wszelkich formalności. Istnieje możliwość
      zmiany planów mieszkania z czego też skorzystałem i kupiłem mieszkanie większe
      niż w planach o innym rozkładzie pomieszczeń. Przyzwoita cena (2480 PLN/m2,
      20000 PLN garaż, brak dopłat za piwnicę i balkon). Cenę można jeszcze
      negocjować - udało mi się utagować jeszcze prawie 5% z ceny. Moje mieszkanie ma
      miec 79m2 + garaż, więc oszczędność jest spora.

Byłem dzisiaj na budowie i wydaje mi się, że budowa "idzie" terminowo. W tej
      chwili wykańczają budynki, które mają być oddane do użytku, zadaje się pod
      koniec kwietnia. Jeżeli chodzi o budynki na wrzesień (2 sztuki) to w jednym
      stawiają mury 1-go piętra, a w drugim - poddasza. Więc na wrzesień powinni
      skończyć...

Generalnie jest ok. Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek... Stoją tam już
      dwa budynki, w których ludzie mieszkają od zeszłego roku, więc chyba następne
      też postawią.

Jeżeli ktoś chce więcej informacji, to najlepiej bezpośrednio mnie zagadnąć na
      gagu-gadu (52056) lub mailem (mirek@brudnowski.com)...

To na razie tyle. Polecam Brwinów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka