Dodaj do ulubionych

ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:13
Witam !!!
Interesuje mnie inwestycja domów wielorodzinnych przy ul. Makolągwy prowadzona
przez ZGOBUD i PRYMAT Nieruchomości. Mam prosbę o wszelkie informacje dotyczące
TYCH FIRM ( jakie macie oświadczenia , czy są OK , ind. ???) oraz samej
inwestycji. Można im zaufać , czy to raczej mina i trzeba uważać. Dzięki za
wszelkie informacje. Pozdrawiam ! Piotr.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 23:13
      Podpisałam z nimi umowę kilka dni temu i jest ona sformułowana poprawnie.
      Deweloper jest dość elastyczny w negocjacjach. Wydaje się, że firma wywiąże się
      ze swego zadania. Spodobała mi się lokalizacja tej inwestycji. Nie bez
      znaczenia są też planowane niskie jak na Warszawę opłaty (nazwijmy je
      czynszowe).Jak narazie współpraca z Prymatem przebiega bezproblemowo. Oby tak
      dalej. Pozdrawiam.
    • Gość: Joanna Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.10.11.* / 213.76.128.* 05.10.01, 10:07
      Pisałam na ten temat wcześniej, nie będę się więc powtarzać. Zanim podpiszesz
      cokolwiek, porozmawiaj z mieszkańcami oddanego już bloku. Mnie przekonali i się
      wycofałam z tej inwestycji.
      • Gość: Tom Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.acn.waw.pl 11.10.01, 19:44
        Joanno czy możesz powiedzieć co dokładnie powiedzieli Ci mieszkańcy ?
        Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje o tej inwestycji.

Pozdrawiam
        • Gość: Joanna Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.10.11.* / 213.76.128.* 12.10.01, 10:51
          Tomku, byłam bardzo zainteresowana tą inwestycją, ale zanim się zdecyduję
          zbieram opinie i pytam mieszkańców już oddanych bloków. Tutaj było podobnie.
          Pojechałam na budowę,gdyż chciałam zobaczyć jak wygląda blok, którego oddanie
          miało być w kwietniu 2002. Polecam Ci to samo.Spotkałam mieszkających w
          pierwszym oddanym bloku ludzi i wypytałam ich o wrażenia i ocenę firmy.Nie
          umiem Ci powiedzieć czy przesadzali czy nie. Stwierdzili, że firma jest
          nierzetelna, zatrudnia partaczącą wszystko ekipę wykończeniową. A dokładnie
          powiedzieli, że jedno robią, drugie psują. Mieli otrzymać klucze w kwietniu, w
          czerwcu przy wielkiej awanturze dostali klucze. No, ale ktoś by powiedział, że
          takie opuźnienia to standart. Może i tak, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie,
          tak jak ja i płaci za to kupę kasy, to nie uważa,że takie opuźnienia to
          normalka. Po czterech miesiącach w zamieszkałym bloku jest juz piękny grzyb w
          garażu podziemnym. Mieszkańcy mają problemy z prądem. Raz jest 220, raz dużo
          mniej. Któryś z mieszkańców spalił sobie już przez to DVD.Wymieniali jeszcze
          kilka innych usterek, ale ja już nie pamietam o co chodziło. Narzekali na
          aroganckie podejście do mieszkańców właścicieli firmy Zgobud. Słyszeli, że dwa
          czy trzy ostatnie bloki mają już trochę zmienionych właścicieli i tam
          prawdopodobnie jest lepiej. Na budowie byłam na początku września, wtedy drugi
          blok miał nie skończony dach i nie miał okien. Jeżeli do pierwszych mrozów tego
          nie zrobią, to nie oddadzą drugiego bloku w kwietniu. Może ktoś się ze mną nie
          zgodzi, ale mi to wystarczyło, żeby dać sobie spokój z tym developperem.
          Zresztą mieszkający tam już ludzie powiedzieli, że jeżeli chcę wydać kupę
          pieniędzy, a potem kląć, to zapraszją do Zgobudu. Radzę Ci pojechać na budowę i
          samemu wyrobić sobie zdanie. Ja kupuję mieszkanie w firmie Hetman, ptzy
          ul.Korytnickiej 46 i jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim. Firma Hetman
          nie ma długów, buduje z bardzo dobrych materiałów, postępy w budowie idą bardzo
          szybko.
    • Gość: piotr Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 21:46
      Witajcie !!! Ja byłem ostatnio na Makolągwy kilka razy . Faktycznie dwa
      ostatnie budynki są budowane prze PRYMAT współpracujący ze ZGOBUDEM. Jak będą
      wykończone niewiadomo. Prace trwają. Nie ma jeszcze okien idrzwi, ale są dachy.
      mamy ładną pogodę i chyba jest szansa by przed zimą budynki zostały zamknięte.
      Z tego co wiem sprzedali ponad 60 % mieszkań. Sam widziałem ludzi
      interesujących się inwestycją pełno. Joanna ma rację lokalizacja jest bardzo
      interesująca. Myślę , że zawsze obojętnie kto buduje trzeba wszystkiego samemu
      pilnować.Wszystkie budynki to ten sam etaprealizacji i wszystko wskazuje na
      to , że jeśli terminy mają byź dotrzymane to nie tylko drugi, ale także
      pozostałe będą oddane do końca kwietnia. jesli chodzi o pierwszy budynek to ja
      także rozmawiałem z mieszkańcami. Trochę narzekali , ale w normie. Zwracali
      uwagę że trzeba być uważnym i wszystkiego pilnować. Jesli chodzi o napięcie to
      w pierwszym budynku podobno podłączenie było prowizoryczne. Rozmawiałem z
      facetem z firmy STOEN , który powiedział że potem takich problemów nie będzie.
      Ponoć według najnowszych wymogów dostawca prądu płaci kary za przerwę w
      dostawie prądu powyżej 2 godzin !!!!!!!!!! O wachaniach napięcia nie może być
      mowy. Myślę że ważne jest to iż budynki już stoją i trwają tam prace. To chyba
      jest jakich pozytywny element, który daje nadzieję że inwestycja zostanie
      zakończona..............A jak będzie zobaczymy w maju. Jeśli będzie można tam
      zamieszkać to wszystko OK !!! I tego WAM wszystkim i sobie życzę !!!!!
      Pozdrawiam !
      • Gość: Basik Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 192.168.229.* / 192.168.14.* / *.121.135.227.host.de.colt.net 15.10.01, 11:17
        Nie przeszkadzaja Wam samoloty tuz nad glowa (mozna bez problemu odczytac nazwe
        linii lotniczych z samolotu)? Wybierzcie sie moze na plac budowy okolo 21.00 -
        to chyba najwieksze nasilenie ladowan. Ja bylam na budowie okolo 14.00 i dalam
        sobie spokoj. Poza tym pojawialy sie artykuly w prasie o skarzacych sie
        mieszkancach okolic GEANT (posypaly sie tez skargi z okolic innych
        supermarketow) - wlaczana w nocy niszczarka do smieci/przeterminowanych towarow
        generuje taki jazgot, ze nie mozna wytrzymac....
      • Gość: jack Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 217.17.32.* 22.10.01, 17:11
        Piotrze,

Mam pytanie? ktory blok i w jakim banku wziales kredyt (o ile ?)

Jestem ciekaw jak to wyglada z Twojego punktu widzenia. musze przyznac,ze jestem
        bliski podpisania z nimi umowy...

Jack
    • Gość: Tom Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 134.65.209.* 15.10.01, 12:22
      A może odezwą się mieszkańcy 1 zbudowanego domu ?
      • Gość: Ali Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.man.axelspringer.com.pl 30.11.01, 17:10
        Ja kupilam mieszkanie przy Makolagwy, dokladnie w bud.B... i teraz zaczynam
        zagryzac paznokcie ze strachu... mam nadzieje ze wszytsko bedzie OK...
        czy ktos jeszcze zdecydowal sie tam kupic? poszukuje swoich przyszłych
        sasiadów:-)
        • Gość: grześ Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.128.137.* 01.12.01, 18:59
          odpowiadam. kupiłem z żoną mieszkanie w budynku c i jak narazie oprócz prawnych
          zawirowań z prezesem zgobudu reszta dzieje się w miarę normalnie. budowa domu
          to zawsze problemy mniejsze lub większe, tutaj jak narazie mniejsze mam
          nadzieję że tak zostanie. miło że można modyfikować plan wyjściowy mieszkania,
          nie wszystkie firmy pozwalaja na to za darmo. ciekawe jak potoczy się
          zasiedlanie mam nadzieję że nie będą to drugie alternatywy 4........grześ
          • Gość: Jack Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 217.17.32.* 03.12.01, 15:06
            No to witaj Sąsiedzie z budynku C, ktore pietro ? :-)

Okna juz mamy:-)
            • Gość: grześ Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.4.9.* 03.12.01, 15:33
              pierwsze......a ty na którym ????
              • Gość: Jack Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 217.17.32.* 03.12.01, 15:41
                Też Pierwsze :-)

No to bedziemy sasiadami:-) A jak tam ścianki?

Miło mi poznać,
                • Gość: grześ Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.4.9.* 03.12.01, 15:51
                  ścianki stoją...ttrochę spieprzyli ścianki łazienkowe,ale będą przestawiać....
                  bliżej do kontaktu gambroch@wp.pl
                  • Gość: bambi Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.man.axelspringer.com.pl 03.12.01, 16:23
                    Ja tez kupilam przy makolagwy, tylko ze w B, ale tez na I pietrze :-) i tez juz
                    mam okna i scianki, a jutro rano ustale instalacje wodne i prad :-) juz sie
                    umowilam z p.Borowskim
                    • Gość: Karol Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 141.145.177.* 04.12.01, 16:11
                      Witam
                      Ja mam mieszkanie w budynku E.
                      Też szukam sąsiadów!
          • Gość: jarek Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 192.168.0.* 04.12.01, 13:11
            Mam pytanie odnosnie tych "zawirowan prawnych z prezesem Zgobudu". Czy moglbym
            wiedziec dokladniej o co chodzilo, oczywiscie jesli to nie tajemnica.
            Prawdopodobnie rowniez bebe jednym z mieeszkancow tego budynku.
            Dziekuje,
            • Gość: grzes Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.4.9.* 04.12.01, 14:50
              wchodzi w różne spółki, zmienił nazwę firmy ze zgobud na zgobud can /nowa
              firma/, a za tym idą prawa i obowiązki wynikające z tytułu zmian, trzeba mieć
              na to oko
              • Gość: Krzys Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.man.axelspringer.com.pl 04.12.01, 15:14
                Grześ, prosze rozwin mysl, czego mozna sie spodziewac.Bo ja taka ciemna masa
                jestem...
                Troche mnie przeraziles.
                • Gość: grzes Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.4.9.* 04.12.01, 15:27
                  po prostu trzeba dokladnie czytać wszystkie nowe dokumenty które pan gwóźdź
                  proponuje do podpisu i porównywać ze starymi. na razie jest ok. wiec nie ma co
                  dramatyzować. dużą część analiz dokumentów robi bank wiec jeśli bank jest
                  żetelny to nie ma obaw.ja ostatnio dostałem do podpisu aneks o przejęciu praw i
                  obowiązków zgobudu przez zgobud can. poza tym to są całkiem ok. bo budują i to
                  widać.
                  • Gość: Bambi Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.man.axelspringer.com.pl 04.12.01, 15:50
                    ja juz podpisalam umowe ze Zgobud-Can, wiec nie dostalam do podpisania pisemka
                    o przeniesieniu praw.

dzisiaj tam bylam (na budowie) - godzina 8 rano a oni juz pracuja, bardzo mile..
                    czy Wy wiedzieliscie ze tam gazu nie bedzie,czy Pan Gwozdz Was o tym
                    poinformowal, jak myslicie jak beda ogrzewane te budynki? tez na prad?
                    • Gość: Jack Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 217.17.32.* 04.12.01, 16:46
                      Gaz bedzie tylko do ogrzewania budynkow. w najblizszym czasie maja wstawiac
                      piece...

tak slyszalem od preza:-)
                      • Gość: Karol Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 20:01
                        Słuchajcie - w związku z tym że jest tu trochę osób posiadających już
                        mieszkania na Makolągwach na osiedlu Karo - a forum nie jest strasznie wygodne
                        do szybkiej wymiany informacji - stwórzmy listę dystrybucyjną !
                        Będziemy wymieniać się informacjami o postępach na budowie, sytuacji
                        developera, itp...
                        Ba - lista taka już jest (przed minuta zalozona) - kto ma chęć - i ma kupione
                        tam mieszkanie - zapraszam!!!

Adres listy : makolagwy@yahoogroups.com
                        Aby sie zapisac nalezy wyslac maila na: makolagwy_subscribe@yahoogroups.com
                        OK ?
                        • Gość: piotr Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 212.244.106.* 04.12.01, 20:11
                          Witajcie !!!!

Ja w przeciwieństwie do większości z WAS podpisałem umowę z Prymatem a nie ze
                          ZGOBUDEM. Ciekawy jestem czy są wśród WAS moi sąsiedzi? I najważniejsze. Czy
                          mieliście dostęp do księgi wieczystej - tej księgi zakładanej obecnie na
                          podzielone inwestycje i działki ? W jakich bankach braliście kredyty ? W
                          niektórych czekają na wypis z nowoutworzonej księgi. I jeszcze jedno. Kto wie
                          jak będzie z tym Vat-em. By ominąć te nieszczęsne 7 % trzeba wyrobić się do
                          końca roku z wpłatą pieniędzy , czy może liczy się akt notarialny ?? Dzieki za
                          odpowiedź. Piotr.
                          • Gość: andrzej1 Re: PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 193.0.73.* 11.04.02, 14:40
                            Witajcie Sąsiedzi!

Przesledzilem uwaznie wszystkie opinie na temtat inwestycji na ul. Mokolagwy i
                            troche sie uspokoilem.
                            Ja zwarlem umowe z Prymatem i jak narazie jest ok, sa dosc elastyczni, chociaz
                            mam zastrzezenia do jakosci wykonywanych prac przez podwykonawcow.
                            Zauwazylem, ze nie zostala wykonana izolacja przeciw wodna tarasu co pociaga za
                            soba powazne usterki na kondygnacjach ponizej, jest duze ryzyko ze jezeli
                            sciany nie zostana osuszone do czerwca, bo wowczas zacznaja sie roboty
                            elewacyjne. Zastosowany materiał na elewacji nie przepuszcza wilgoci
                            (styropian+tynk akrylowy), tak wiec cala wigoc, ktora jest w scianacanach moze
                            zamienic sie w piekny grzyb na naszych scianach, a walka z tym pasozytem
                            wiezcie mi nie jest latwa i przebywanie w takich pomieszczeniach jest cholernie
                            szkodliwe.
                            Apeluje do wszystkich, ktorzy tak jak ja kupili mieszkanie aby ostro naciskac
                            na dewelopera, zeby ogrzeanie bylo wlaczone nieprzerwanie na ful przez 24 h na
                            dobe a taras powinien zostac przynajmniej poktyty folią tak jak to zostalo
                            zrobione w budynku juz zrelaizowanym. Mam podejrzenia, ze tam wystepuje ten sam
                            problem sadzac po odpadajacym tynku od strony poludnowo-wschodniej.

Prosze o wsparcie w rozmowach w rozmowach z Prymatem....andrzej1
                        • agumisiek Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! 27.12.01, 15:46
                          Mam dziwne wrazenie (potwierdzone zwrotem maila i tekstem "Your message was
                          sent to a group that does not exist. Please check to make sure you spelled the
                          group name correctly."), ze makolagwy@yahoogroups.com (jeszcze) nie istnieje.
                          Gdzie sie schowaliscie?:)

Pozdrawiam wszystkich,

AB
                          • Gość: Karol Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.uk.oracle.com 02.01.02, 10:25
                            Istnieje, istnieje. Ale nie jest to lista publiczna - najpierw należy na nią się zapisać.
                            Możesz to zrobić albo wysyłając list na Makolagwy-subscribe@yahoogroups.com
                            Albo ze stron www: groups.yahoo.com/group/Makolagwy/?yguid=7395732
                            Albo wprost do mnie: jarekm@bigfoot.com

Pozdrawiam
                        • Gość: Karol Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.uk.oracle.com 02.01.02, 10:25
                          Sorki - ale właściwy adres to: Makolagwy-subscribe@yahoogroups.com
                  • Gość: jarek Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 20:41
                    Wielkie dzieki za informacje. Mozna powiedziec, ze jestem juz mieszkancem tego
                    osiedla. Jednakze, jesli posiadasz (lub ktokolwiek inny uczestniczacy w tej
                    dyskusji) jakies informacje -pozytywne lub negatywne - na temat Zgobudu i
                    osiedla przy Makolagwy to bylbym wdzieczny.

Dziekuje i pozdrawiam,
                    Jarek
    • Gość: Andrzej Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.busko.eu.org 28.12.01, 23:26
      Z tego co wiem problemy z prądem już nie długo się skończą. Samoloty latają tam
      tylko wtedy gdy są niekorzystne warunki na normalnej trasie. Niszczarki z
      geanta niesłyszałem wcale jeszcze (przecież do sklepu jest min. 500 m przez 2
      ulice). A pozatym naprawdę mieszka mi się tu znakomicie. Polecam. Ani razu nie
      doswiadczyłem jakich kolwiek oznak nieuczciwości ze strony właścicieli.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Grześ Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 10.128.137.* 01.01.02, 14:51
        Mam pytanko do lokatora z makolągwy. Czy możesz napisać jaka jest wysokość
        czynszu za m2? Pozdrawia przyszły lokator.
        • Gość: Karol Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.uk.oracle.com 02.01.02, 10:27
          Z tego co słyszałem to maksymalnie 3,5 PLN za metr. Ale pewnie bez dodatków w postaci ochrony
          • Gość: tOMASZ Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 213.17.165.* 25.01.02, 12:10
            Czy ktoś był ostatnio jak tam postępy na budowie ??????

Pozdrawiam
            Tom
            • Gość: K Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 00:20
              Miło poznać sąsiadów. Ja zdecydowałam się na mieszkanie na ul. Pustułeczki.
              Może odezwie się ktoś z mojego bloku. A za wszystkich z Makolągwy trzymam
              kciuki.
              • Gość: imak Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.man.polbox.pl 04.05.02, 15:38
                witam lokatorow z Makoloągwy i Pustułeczki...tak jak przedmówca zdecyduję się
                chyba na mieszkanie w inwestycji na Pustułeczki... chciałbym jednak spytać czy
                ktoś na własną rękę sprawdził już może stan prawny działek dla tej inwestycji -
                czy są wolne od obciążeń bankowych...oraz jak wygląda sprawa pozwolenia na
                budowę...
                • Gość: K Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 22:29
                  1. Pozwolenie na budowę jest, a nawet widziałam aktualizację bodajże z marca
                  tego roku, więc wszystkow porządku.
                  2. Wypis z ksiąg wieczystych posiadam, datowany na poczatek kwietnia tego roku
                  i tak jak mnie uczyli sprawdziłam dział czwarty - nie ma wpisanych żadnych
                  obciążeń.
                  3. Jeżeli zwrócisz się z prośbą o udostepnienie tych dokumentów, to w biurze na
                  pewno Ci je pokażą.
                  4. Jak na razie mam pozytywne doświadczenia związane z tą budową.
                  5. Generalnie budynek jest fajnie położony i moim odczuciu posiada dużo plusów.
                  6. Okolica też nie jest zła. Mieszkam bardzo blisko już parę lat.
                  Pozdrawiam. Gdybyś miał pytań to służę pomocą.
                  • Gość: imak Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.man.polbox.pl 20.05.02, 15:05
                    dzięki K...
                    zastanawia mnie jeszcze jeden szczegół... o ile budynki przy makolągwy będą
                    miały nowo wybudowaną alejkę dojazdową (właśnie zbudowano jej dalszą część)
                    skąd będą wjazdy do garaży podziemnych... o tyle ulica pustułeczki nawet w
                    sezonie letnim wydaje się być trudna do pokonania...obecnie to tylko plyty
                    betonowe i piasek... mam jednak obawy czy ulica Pustułeczki bedzie wyglądała
                    lepiej po zakonczeniu inwestycji...
            • Gość: lenka Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.mofnet.gov.pl 30.01.02, 12:12
              postępy na budowie są, byłam ostatnio-trwaja instalacje elektryczne i
              hydraulika, niektóre mieszkania są juz nawet otynkowane. Jeżeli prace będą
              prowadzone w takim tempie i zima nie zaatakuje mrozem, to są szanse, że budowa
              zostanie ukończona w terminie lub bedzie niewielkie opóźnienie.
              pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów
              • Gość: karolm Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:33
                Mogę podesłać parę zdjęć na priva.
                (jarekm@bigfoot.com)
                • Gość: Tom Re: ZGOBUD - PRYMAT inwestycja MAKOLĄGWY wasze opinie !!! IP: 213.17.165.* 29.03.02, 09:54
                  kiedy otynkują budynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka