m888z 20.01.06, 21:31 jak w temacie- czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alojzy Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.06, 14:10 Biorąc pod uwagę ich ceny to chyba tak, choć mają bardo niekorzystną dla klienta umowę, którą koniecnie treba negocjować (z pozytywnym nawet skutkiem). Jak się mieszka w ich inwestycjach nie wiem - jeszcze nie zamieszkałem, dopiero ją wykańczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.crowley.pl 02.02.06, 11:38 Ponieważ, również jestem zainteresowana tą firmą, to czy możesz napisać o nich coś więcej. Np. o umowie, ogólnej współpracy, terminowości i innych ciekawych tematach. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam, Zainteresowana tematem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modan Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: 217.153.187.* 23.03.06, 11:49 Także jestem zainteresowany tematem. Ciekawy jestem ich elastyczności, może macie doświadczenia z tym developerem. Niestety znajomi, którzy siedzą w branży nic o nim nie wiedzą. Może to świeża firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.06, 15:06 Nie nie świeża, tylko niewiele buduje, tylko w Łomiankach i sporadycznie na Mysiadle. Umowa jest moim zdaniem bardzo niekorzystan, trza ją negocjować. A co chcielibyście wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modan Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: 217.153.187.* 31.03.06, 17:32 Chciałbym wiedzieć jaka jest jakość ich osiedli, na ile są elastyczni w negocjacji umowy (znajoma, która zobaczyła umowe zakwestionowała 20 jej punktów), czy wywiązują sie z uwów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU - MIŚ Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:19 Z tego co wiem ,dotychczas budowali tylko domy szeregowe i bliźniaki - nie maja doświadczenia w budowach domów wielorodzinnych , najlepiej pojechać na zrealizowane przez nich osiedle i popytać się mieszkańców i wtedy sobie wyrobicie o nich zdanie. Wejdźcie na stronę www.elmis-innvest.pl Tam są ich realizacje. Możecie pojechać na osiedle segmentów , które realizowali pomiędzy ul.Fabryczną i Jeziorną w Łomiankach ( segmenty w kolorze żółtym ) oraz na osiedle domów wolnostojących pomiędzy tymi samymi ulicami , blizej ul.Fabrycznej - tam do tej pory trwa budowa ( już pewnie ze 3 lata) Mieszkaniec prawdę Ci powie - jest takie przysłowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nena Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.chello.pl 12.06.06, 23:36 Umowa wcale nie jest taka zła, a wręcz przeciwnie. Jak przed zakupem pokazałam prawnikowi i powiedział,że jest dobra i zabezpiecza klienta. Można wiele wynegocjować , bo są bardzo elastyczni. To pierwsza budowa wielorodzinna, więc jesli chca zaistnieć, to muszą sie starać. Wszystkie niezbędne papiery dostałam od ręki, bez proszenia się. Ogólnie ok, aby nie zapeszyć. Czy jest ktos z 2 budynku z 4 klatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdusia Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:26 zapraszam do korzystania ! www.osiedlelabedzia.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś