Dodaj do ulubionych

Elmis-Invest prośba o opinie

20.01.06, 21:31
jak w temacie- czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alojzy Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.06, 14:10
      Biorąc pod uwagę ich ceny to chyba tak, choć mają bardo niekorzystną dla
      klienta umowę, którą koniecnie treba negocjować (z pozytywnym nawet skutkiem).
      Jak się mieszka w ich inwestycjach nie wiem - jeszcze nie zamieszkałem, dopiero
      ją wykańczam.
      • Gość: Zainteresowana Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.crowley.pl 02.02.06, 11:38
        Ponieważ, również jestem zainteresowana tą firmą, to czy możesz napisać o nich
        coś więcej. Np. o umowie, ogólnej współpracy, terminowości i innych ciekawych
        tematach.
        Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
        Pozdrawiam,

Zainteresowana tematem
        • Gość: Modan Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: 217.153.187.* 23.03.06, 11:49
          Także jestem zainteresowany tematem. Ciekawy jestem ich elastyczności, może
          macie doświadczenia z tym developerem. Niestety znajomi, którzy siedzą w branży
          nic o nim nie wiedzą. Może to świeża firma?
          • Gość: Alojzy Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.06, 15:06
            Nie nie świeża, tylko niewiele buduje, tylko w Łomiankach i sporadycznie na
            Mysiadle. Umowa jest moim zdaniem bardzo niekorzystan, trza ją negocjować. A co
            chcielibyście wiedzieć?
            • Gość: modan Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: 217.153.187.* 31.03.06, 17:32
              Chciałbym wiedzieć jaka jest jakość ich osiedli, na ile są elastyczni w
              negocjacji umowy (znajoma, która zobaczyła umowe zakwestionowała 20 jej
              punktów), czy wywiązują sie z uwów
              • Gość: GU - MIŚ Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:19
                Z tego co wiem ,dotychczas budowali tylko domy szeregowe i bliźniaki - nie maja
                doświadczenia w budowach domów wielorodzinnych , najlepiej pojechać na
                zrealizowane przez nich osiedle i popytać się mieszkańców i wtedy sobie
                wyrobicie o nich zdanie.

Wejdźcie na stronę www.elmis-innvest.pl
                Tam są ich realizacje.

Możecie pojechać na osiedle segmentów , które realizowali pomiędzy ul.Fabryczną
                i Jeziorną w Łomiankach ( segmenty w kolorze żółtym ) oraz na osiedle domów
                wolnostojących pomiędzy tymi samymi ulicami , blizej ul.Fabrycznej - tam do tej
                pory trwa budowa ( już pewnie ze 3 lata)
                Mieszkaniec prawdę Ci powie - jest takie przysłowie

• Gość: Nena Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.chello.pl 12.06.06, 23:36
                  Umowa wcale nie jest taka zła, a wręcz przeciwnie. Jak przed zakupem pokazałam
                  prawnikowi i powiedział,że jest dobra i zabezpiecza klienta. Można wiele
                  wynegocjować , bo są bardzo elastyczni. To pierwsza budowa wielorodzinna, więc
                  jesli chca zaistnieć, to muszą sie starać. Wszystkie niezbędne papiery dostałam
                  od ręki, bez proszenia się. Ogólnie ok, aby nie zapeszyć.
                  Czy jest ktos z 2 budynku z 4 klatki?
    • Gość: Magdusia Re: Elmis-Invest prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:26
      zapraszam do korzystania !

www.osiedlelabedzia.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka