Gość: maja IP: *.kalisz.mm.pl 01.02.06, 10:28 developerze?ogladam apartamenty wilanowska i bardz mi sie podobaja i zaczelam sie zastanawiac nad nimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.kalisz.mm.pl 01.02.06, 11:39 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ata Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:07 to nowa spółka jednego z prezesów Wersalu Podlaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.kalisz.mm.pl 01.02.06, 14:37 to chyba nie za dobarze poprosze wiecej opinii bo domki fajne sie wydaja, obsluga mila w dziale sprzedazy hmm........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 16:06 A ile za m2 sobie życzą? Czy w tej lokalizacji nie ma problemu w tym miejscu z komunikacją miejską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.kalisz.mm.pl 01.02.06, 16:23 chyba 6.5 czy jakos tak!ogolnie drogo. kiedys tam mieszkalam i bylo ok z komunikacja. poza tym jak tak czytam to wszedzie jest jakis problem i dlatego z wiekszosci inwestycji rezygnuje bo szeroka droga, bo zla dzielnica bo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:19 >Czy w tej lokalizacji nie ma problemu w tym miejscu z > komunikacją miejską Ano właśnie, mam głupawe pytanie - gdzie konkretnie ma być "to" miejsce - na terenie Mokotowa czy Wilanowa bo słyszałem różne opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.kalisz.mm.pl 02.02.06, 19:34 mokotów, kiedy s mieszkalam blisko na kartaginy wiec sprawdz sobie na mapie gdzie jest kartaginy :)) bo to bedzie po drugiej stronie al. wilan. na tej samej wysokosci!caly projekt bardzo mi sie podoba ale nie wiem co to za developer i czy szukac cos innego czy barzdiej sie tym zainteresowac. slyszales cos moze o rogowski development???bo na razie nikt mi nic nie napisal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:33 Ok, dzięki. Zastanawiałem się właśnie czy to będzie gdzieś tu czy już bliżej Przyczółkowej i Miasteczka Wilanów :) Co do dewelopera - niestety nie pomogę, sam dopiero niedawno o nim usłyszałem. Inwestycja wydaje się być jednak całkiem interesująca, możnaby się zainteresować. A jeśli nie - kawałek dalej, już na terenie Wilanowa (na wysokości Sobieskiego) osiedle ma budować Sawa Apartments i BZ WBK - podpisano niedawno umowę na zakup gruntów. Budowa ma ruszyć w kwietniu, deweloper nie jest zbyt duży ale ma na koncie już kilka realizacji/trwających inwestycji. Można się porozglądać - www.sawa.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.kalisz.mm.pl 03.02.06, 11:13 w samym wilanowie nie che mieszkac ze wzdgledu na miasteczko wilanow i pielgrzymki oraz na podobno najglosniejszy dzwon w kosciele nowo budowanym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: rogowski development jakies opinie o tym deve 02.02.06, 15:11 no wasnie ja tz sie interesuje tymi mieszkaniami!czy wiadomo cos o tym calym rogowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.orange.pl 02.02.06, 22:29 To jest ich pierwsza inwestycja. Wczesniej Rogowski i Piekut to prezesi Wersal Podlaski. Od dawna mieli problemy finansowe, o których było słychać w branży i z pewnością problemy innego rodzaju, ponieważ rozdzieli się i teraz każdy buduje osobno. Jak będą budowac i traktowac Klientów, to się okaże. Ja osobiście nie ryzykowałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: *.kalisz.mm.pl 03.02.06, 10:17 dzieki:) troche mi przykro bo fajne osiedle sie zapowiadalo. poszukam czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malczak Re: rogowski development jakies opinie o tym deve IP: 195.117.255.* 03.02.06, 14:55 Można więcej szczegółów na temat tych problemów finansowych ? O co dokładnie chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś