Gość: IZA IP: *.aster.pl 09.02.06, 21:20 Znalazłam fajny portal www.krn.pl - co o nim myślicie ? Czy uważacie że jest wartościowy ? Mi sie podoba. IZA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jony Re: BARDZO DOBRY PORTAL ZNALAZŁAM POECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:22 no kórwa niexle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK Re: BARDZO DOBRY PORTAL ZNALAZŁAM POECAM IP: *.aster.pl 09.02.06, 21:23 naprawde polecam www.krn.pl ma bardzo duzo wejść. zobaczcie sami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: BARDZO DOBRY PORTAL ZNALAZŁAM POECAM IP: *.aster.pl 09.02.06, 21:22 jEST REWELACYJNY, WSPANIAŁY WARTO ODWIEDZIĆ !POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: BARDZO DOBRY PORTAL ZNALAZŁAM POECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:33 ku..a ile Ci za to płacą... N ie mozecie napisac - czesc tu Zenek z redakcji z KRcoś tam i zapraszam do nas na strone. ? tylko robić z sibie durnia tylko zniechęcasz do jej czytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: BARDZO DOBRY PORTAL ZNALAZŁAM POECAM IP: *.aster.pl 09.02.06, 21:39 Popieram takie strony i was zachęcam to warto zobaczyć -www.krn.pl świetna sprawa , sama czytam ! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: BARDZO DOBRY PORTAL ZNALAZŁAM POECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:19 dla minimum wiarygodnosci loguj sie przynajmniej z innych kompów , debilu . takiego idiotyzmu dawno nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś