Gość: Mika IP: *.net.external.hp.com 10.10.01, 09:03 szukam informacji na temat firmy Dom Development, w szczegolnosci w swietle planowanej inwestycji przy ul. Jerzewskiego, czy jest ktos kto kupiL tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: 193.0.117.* 10.10.01, 10:11 Dom Development jest firmą, która pod zastaw gruntu na którym buduje OAZĘ na Ochocie - zaciągnęła kredyt - nie wiem czy go spłaci, bo tych mieszkań nikt nie chce kupić. M.in. z ww.powodu oraz ceny np. mieszkanie ok. 50 m2 - cena za metr 5000 zł. A mieszkanie jest beznadziejnie zaprojektowane: trzy małe okienka w całym mieszkaniu, wszystkie po jednej stronie i mieszkanie jest ciemne. Układ mieszkań w inwestycji na Ursynowie - OKROPNY. Inwestycja na Bielanach - brak pozwolenia na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: 193.150.166.* 10.10.01, 10:31 Nie wiem jaka jest sytuacja z inwestycjami Oaza i Kabaty, ale na Bielanach maja pozwolenie na budowe, w przeciwnym wypadku nie dostalbym kredytu od banku, nie prowadz polityki dezinformacji. Z reszta mam kopie pozwolenia na budowe, staram sie o realizacje ksiazeczki mieszkaniowej. Mam dobrych znajomych, ktorzy kupili u nic mieszkanie na Tarchominie i sa zadowoleni, wlasciwie to oni mi ich polecicili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: 217.67.196.* 10.10.01, 10:40 Kupiłem od nich mieszkanie, układ wcale nie okropny, wręcz przeciwnie. Pozwolenie na budowę mają. Planowamy czas rozpoczecia grudzień. Spośród developerów DD cieszy sie niezła opinia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: *.net.external.hp.com 10.10.01, 13:58 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Kupiłem od nich mieszkanie, układ wcale nie okropny, wręcz przeciwnie. > Pozwolenie na budowę mają. Planowamy czas rozpoczecia grudzień. Spośród > developerów DD cieszy sie niezła opinia. > Pozdrawiam Jurek, mozesz podac jakies szczegoly na temat kruczkow w umowie, elastycznosci DD w podpisywaniu Umowy, dowiedzialem sie np. ze nie chca podpisywac (lub robia to niechetnie) umow notarialnych?! Czy udalo Ci sie wynegocjowac lepsza cene? Pozdrawiam, Mika Odpowiedz Link Zgłoś