Dodaj do ulubionych

Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji

IP: *.net.external.hp.com 10.10.01, 09:03
szukam informacji na temat firmy Dom Development, w szczegolnosci w swietle
planowanej inwestycji przy ul. Jerzewskiego, czy jest ktos kto kupiL tam
mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: P Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: 193.0.117.* 10.10.01, 10:11
      Dom Development jest firmą, która pod zastaw gruntu na którym buduje OAZĘ na
      Ochocie - zaciągnęła kredyt - nie wiem czy go spłaci, bo tych mieszkań nikt nie
      chce kupić. M.in. z ww.powodu oraz ceny np. mieszkanie ok. 50 m2 - cena za metr
      5000 zł. A mieszkanie jest beznadziejnie zaprojektowane: trzy małe okienka w
      całym mieszkaniu, wszystkie po jednej stronie i mieszkanie jest ciemne.
      Układ mieszkań w inwestycji na Ursynowie - OKROPNY.
      Inwestycja na Bielanach - brak pozwolenia na budowę.
      • Gość: Dario Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: 193.150.166.* 10.10.01, 10:31
        Nie wiem jaka jest sytuacja z inwestycjami Oaza i Kabaty, ale na Bielanach maja pozwolenie na budowe, w
        przeciwnym wypadku nie dostalbym kredytu od banku, nie prowadz polityki dezinformacji. Z reszta mam kopie
        pozwolenia na budowe, staram sie o realizacje ksiazeczki mieszkaniowej.
        Mam dobrych znajomych, ktorzy kupili u nic mieszkanie na Tarchominie i sa zadowoleni, wlasciwie to oni mi ich
        polecicili.
    • Gość: Jurek Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: 217.67.196.* 10.10.01, 10:40
      Kupiłem od nich mieszkanie, układ wcale nie okropny, wręcz przeciwnie.
      Pozwolenie na budowę mają. Planowamy czas rozpoczecia grudzień. Spośród
      developerów DD cieszy sie niezła opinia.
      Pozdrawiam
      • Gość: Mika Re: Aleja kasztanowa - Dom Development - Szukam informacji IP: *.net.external.hp.com 10.10.01, 13:58
        Gość portalu: Jurek napisał(a):

> Kupiłem od nich mieszkanie, układ wcale nie okropny, wręcz przeciwnie.
        > Pozwolenie na budowę mają. Planowamy czas rozpoczecia grudzień. Spośród
        > developerów DD cieszy sie niezła opinia.
        > Pozdrawiam

Jurek,

mozesz podac jakies szczegoly na temat kruczkow w umowie, elastycznosci DD w
        podpisywaniu Umowy, dowiedzialem sie np. ze nie chca podpisywac (lub robia to
        niechetnie) umow notarialnych?!
        Czy udalo Ci sie wynegocjowac lepsza cene?

Pozdrawiam,
        Mika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka