Gość: Tomek IP: 195.136.95.* 20.11.02, 14:32 Poszukuje informacji na temat Osiedla Tęcza w Łomiankach. Może ktoś kupił tam mieszkanie lub interesował się inwestycją/developerem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 18:52 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Poszukuje informacji na temat Osiedla Tęcza w Łomiankach. Może ktoś kupił tam > mieszkanie lub interesował się inwestycją/developerem. Też szukam info - kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teczowiec Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: 213.76.128.* 23.11.02, 22:16 Ja kupilem i wpradzie bylo pare porazek i nieporozumien, ale ogolnie nie zaluje, jak narazie. W sumie duzo mozna zalatwic szybko sie mozna dogadac z administracja. Mieszkanie w porzadku, ale dopiero poczatki. Dojazd rano jakies 20 min do Warszawy. A tak ogolnie to spokoj i cisza, wbrew temu co mowia inni o trasie do Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: *.acn.waw.pl 24.11.02, 14:32 Czy można wiedzieć, jaka jest cena 1 metra kw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: 195.136.95.* 25.11.02, 13:36 A mozesz powiedziec jakie byly te porazki i na co zwrocic szczegolna uwage? Z tego co wiem zarzad nad osiedlem sprawuje narazie Devcor - jak to wyglada? Jezeli mozesz to pisz na tomasz_wlodarczyk@wp.pl Gość portalu: Teczowiec napisał: > Ja kupilem i wpradzie bylo pare porazek i nieporozumien, ale ogolnie nie > zaluje, jak narazie. W sumie duzo mozna zalatwic szybko sie mozna dogadac z > administracja. Mieszkanie w porzadku, ale dopiero poczatki. Dojazd rano jakies > 20 min do Warszawy. A tak ogolnie to spokoj i cisza, wbrew temu co mowia inni > o trasie do Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidkawar Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: *.tg.com.pl 24.04.03, 08:01 Teczowcu, powiedz co Ci sie nie podobalo, jakie to byly porazki. Moze byc na adres lidkawar@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś