Dodaj do ulubionych

Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor

IP: 195.136.95.* 20.11.02, 14:32
Poszukuje informacji na temat Osiedla Tęcza w Łomiankach. Może ktoś kupił tam
mieszkanie lub interesował się inwestycją/developerem.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 18:52
      Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Poszukuje informacji na temat Osiedla Tęcza w Łomiankach. Może ktoś kupił tam
      > mieszkanie lub interesował się inwestycją/developerem.

Też szukam info - kuba
      • Gość: Teczowiec Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: 213.76.128.* 23.11.02, 22:16
        Ja kupilem i wpradzie bylo pare porazek i nieporozumien, ale ogolnie nie
        zaluje, jak narazie. W sumie duzo mozna zalatwic szybko sie mozna dogadac z
        administracja. Mieszkanie w porzadku, ale dopiero poczatki. Dojazd rano jakies
        20 min do Warszawy. A tak ogolnie to spokoj i cisza, wbrew temu co mowia inni
        o trasie do Gdanska.
        • Gość: ania Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: *.acn.waw.pl 24.11.02, 14:32
          Czy można wiedzieć, jaka jest cena 1 metra kw?
        • Gość: Tomek Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: 195.136.95.* 25.11.02, 13:36
          A mozesz powiedziec jakie byly te porazki i na co zwrocic szczegolna uwage?
          Z tego co wiem zarzad nad osiedlem sprawuje narazie Devcor - jak to wyglada?

Jezeli mozesz to pisz na tomasz_wlodarczyk@wp.pl

Gość portalu: Teczowiec napisał:

> Ja kupilem i wpradzie bylo pare porazek i nieporozumien, ale ogolnie nie
          > zaluje, jak narazie. W sumie duzo mozna zalatwic szybko sie mozna dogadac z
          > administracja. Mieszkanie w porzadku, ale dopiero poczatki. Dojazd rano
          jakies
          > 20 min do Warszawy. A tak ogolnie to spokoj i cisza, wbrew temu co mowia inni
          > o trasie do Gdanska.
        • Gość: lidkawar Re: Łomianki - Osiedle Tęcza - Devcor IP: *.tg.com.pl 24.04.03, 08:01
          Teczowcu, powiedz co Ci sie nie podobalo, jakie to byly porazki. Moze byc na
          adres lidkawar@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka