Dodaj do ulubionych

Leg-Bud w Legionowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:05
Witam. Mam zamiar kupic mieszkanie w Legionowie, budowane przez firme Leg-Bud
, przy ulicy Wyspianskiego. Chcialbym aby mieszkancy Legionowa, korzystający z
uslug wymienionej firmy podzielili sie opiniami na jej temat. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • ewakam Re: Leg-Bud w Legionowie 23.02.06, 11:26
      Również jestem zainteresowana - proszę o Wasze opinie.
      • Gość: tureck Re: Leg-Bud w Legionowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:31
        Witaj <ewakam>. Mam zamiar kupic u nich (Leg-bud)mieszkanko, jakies 2 pokojowe.
        Niestety zostaly juz tylko same na parterze, wiec sie zastanawiam. Dzwonilem do
        ich biura i pani powiedziala, ze niedlugo rozpocznie sie budowa. Co do firmy to
        chyba jest w porzadku, bo ma budowac ratusz w Legionowie, no i wybudowala juz
        kilka fajnych budynkow w tym miescie.
        Osoby chcace podzielic sie informacjami na temat firmy Leg-Bud z Legionowa
        prosze o posty.
        • Gość: monisp1 Re: Leg-Bud w Legionowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:40
          witam , mieszkam w legionowie w bloku wykonanym przez leg-bud w 2005 roku, jestem zadowolona, wywiazuja sie z umowy, szef firmy ludzki mozna sie z nim dogadac, mieszkanie ciche, ciepłe, aranżacja scianek wewnętrznych dowolna ,czynsze tanie za mieszkanie 58m - 220 zl w sezonie od wiosny do jesieni, a w sezonie grzewczym ok. 350 zl. ewentualne zgłaszane drobne usterki typu pekniecie scianki , pojedyncze zacieki sa szybko naprawiane.jestem bardzo zadowolnona - jedyny minus to taki ze kupiłam na 4 pietrze i teraz musze wysoko wchodzic---no ale to moja wina.jesli cos chcecie wiedziec to pytajcie
          • Gość: tureck Re: Leg-Bud w Legionowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:25
            Witaj monisp1. Mam pytankozwiazane z aranzacja scianek o ktorych pisalas, a
            mianowicie czy za zmiane w projekcie scian czy instalacji cos sie placi? Ciekaw
            jestem jeszcze jaki czynsz jest za garaz? Jesli mozesz to napisz jeszcze w jaki
            sposob jest rozliczane ogrzewanie? Czy bylo jakies opóznienie w oddaniu bloku?
            Pozdrawiam.
    • Gość: red Re: Leg-Bud w Legionowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:46
      czy oni jeszcze gdzies buduja?
      • Gość: tureck Re: Leg-Bud w Legionowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:20
        Do: red...Buduja blok przy ulicy Wyspiańskiego 4, ale chyba zostaly juz ostatnie
        mieszkania. Biuro maja na ulicy Mrugacza, na przeciwko budunku ZUS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka