ewakam 17.02.06, 15:18 Proszę o opinie o osiedlu Morskie Oko w Otwocku (inwestycja MAK-DOMu). Czy ktoś kupił, mieszka już? Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mac.st Re: MORSKIE OKO w Otwocku 20.02.06, 00:09 Witam, zapraszam na wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=29330689 Pozdrowienia mac.st Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: MORSKIE OKO w Otwocku-DOJAZD 20.02.06, 14:59 Dzięki na nakierowanie mnie na odpowiednie forum :) Mam jeszcze pytanie dot. możliwości dojazdu do tego osiedla: samochodem i autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
mac.st Re: MORSKIE OKO w Otwocku-DOJAZD 20.02.06, 16:56 Mogę służyć opisem "samochodowym" od strony Warszawy: zdecydowanie najlepiej jechać Wałem Miedzeszyńskim i dalej "Nadwiślanką" do samego Otwocka - skręt w lewo jest charakterystyczny bo zjeżdża się za stacją benzynową - zdaje się Petrochemia. Dalej łukiem w prawo mijamy Straż Pożarną po naszej lewej stronie i prosto aż do skrzyżowania z ul. Batorego - skręcamy w lewo. Później już tylko pierwsza w prawo (ul. Okrzei), 300 metrów prosto i już. Uwaga na ostatni odcinek Okrzei, wielkie dziury! Jeśli chodzi o dojazd autobusem to zdaje się najbliżej jest od 702 (przystanek przy Batorego), ale tu niestety nie mam wypróbowanych informacji. Pozdrawiam, mac.st Odpowiedz Link Zgłoś