Dodaj do ulubionych

Dziwne to forum

22.02.06, 16:23
Jak sama nazwa wskazuje, forum Developerzy powinno być cenną informacją dla
osób chcących kupic mieszkanie u danego developera. Wiele tu cennych opinni,
porad, ostrzeżeń. Naprawdę warto sobie poczytać przed zakupem mieszkania lub
domu. Ale nie rozumiem jednego. Po jaką chorobę zakłada sie tu wątki typu:
Warszawa nie dla wsi, albo, czy normalni luzie moga mieszkać w bloku itp.???
Ludzie, załóżcie sobie oddzielne formum pt. Dokopujemy innym, albo lepiej
Dowartościujmy się i tam poruszajcie takie kwestie.
Obserwuj wątek
    • joasia76 Korekta 22.02.06, 16:25
      poprawiam popełniony w pośpiechu blad: opinii.
    • nea78 Re: Dziwne to forum 22.02.06, 16:28
      Joasiu świat jest pełen zfrustrowanych ludzi, którzy za pośrednictwem interentu
      mogę tylko wyrazić swoją opinię. W realnym świecie nikt pewnie ich nie słucha
      i dlatego zakladają durne wątki o wyższości "warszawiaków" na "wieśniakami" o
      plepsie, który chce mieszkać w blokach itd.
      • Gość: Gościu Re: Dziwne to forum IP: *.acn.waw.pl 22.02.06, 16:39
        W pełni się z Tobą zgadzam. Pełno tu kretynów którzy jak sama wspomniałaś
        zakładają idiotyczne wątki. Mnie osobiście się wydaje, że to ludzie którzy
        chciliby coś kupić ale nie stać ich na kredyt i zazdroszczą innym za to że
        kupili mieszkanie albo dlatego, że mieszkają na jakichś tam "kabatach". Swoje
        frustracje i kompleks "małego" leczą zarażając innych swoimi debilnymi poezjami.
        Takich du..ów trzeba PO PROSTU IGNOROWAĆ. Piszą kalumnie a potem "szczytują"
        przed kompem w pracy jak ktoś wdaje się w dyskusję. Vide: przykład "Maxa"
        obecny pseudonim "TIM" autor kolejnego wątku, nie wiadomo czemu służącemu.
        • joasia76 Re: Dziwne to forum 22.02.06, 17:00
          On juz niejeden wątek na tym forum założył. Zawsze wzbudza to gwałtowne
          zainteresowanie i reakcję. Masz rację, taki prowokator potem "szczytuje" przed
          kompem (może inaczej nie potafi). Najlepiej takiego ignorować.
          • Gość: tim Od kiedy to prawda = prowokacja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:31

Joasiu ! Oczami wyobraźni widze niegrzeszącego
            urodą babiszonka, który z nudów wypisuje
            teksty na forum.
            Zakladajac ze jestes faktycznie kobieta to szkoda mi ciebie bo
            normalna kobieta w ogole by nie odpisywała na tego typu
            eksperymenty socjologiczne - jej czas
            bowiem wypelniony bylby czyms zupelnie innym niz pisaniem.

Jezeli chcesz tutaj szukac opinii o inwestycjach
            to niegrzeszych takze inteligencja. To forum
            pelne jest nudzacych sie pracownikow developerow,
            ludzi ktorzy wdepneli i chca pociagnac innych za sobą,
            ludzi o niskich wymaganiach dla ktorych smród jest zapachem itp itd.

Co zas sie tyczy "prowokacji" , "wariatow" ...
            to co napisalem w wątku jest prawda.
            Od kiedy to prawda = prowokacja ?

Czyzby wrodzone inklinacje homosovieckie - niegdyś
            tez prawda nazywana była prowokacją, a autor
            wariatem. Pomysl 2x zanim napiszesz coś
            jeszcze - to nie boli. To takie prymitywne
            by slyszac niewygodną prawde załozyc klapki
            na oczy, zatkac uszy i wrzeszczec wariaci !

A najlepiej nie odpisuj bo naprawde szkoda czasu
            - tylko poszukaj sobie
            faceta
            - na zasadzie kazda potwora znajdzie amatora.

• joasia76 Re: Od kiedy to prawda = prowokacja ? 22.02.06, 20:11
              Jesteś żenujący. A z mojego czasu mnie nie rozliczaj, lepiej jakoś normalnie
              wykorzystuj swój.
              • Gość: Gościu Re: Od kiedy to prawda = prowokacja ? IP: *.acn.waw.pl 23.02.06, 11:33
                Joasiu ! Dam Ci radę której zawsze się 3mam. "NIGDY NIE DYSKUTUJ Z
                DEBILEM.NAJPIERW SPROAWDZI CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU A POTEM POKONA
                DOŚWIADCZENIEM."
                • Gość: hehehe Re: Od kiedy to prawda = prowokacja ? IP: 217.153.206.* 23.02.06, 13:28
                  jeszcze jedna znana maksyma: Gadaj z głupim, to Cię osra.....tak to juz
                  jest.Joanno, szkoda Twojego czasu, to fakt!A z forum często można się ciekawych
                  rzeczy dowiedziec, choć fakt, ze wiele z nich to kompletne bzdury (ti TIM ma
                  rację, niestety).Prawdą jest tez to, że niektórzy uważają, że skoro rozmowa nie
                  odbywa się twarza w twarz to mogą być zwyczajnie niegrzeczni....smutne to!
              • Gość: andy Re: Od kiedy to prawda = prowokacja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:17
                Joasiu - ja tam wierzę ze jestes dziewczyna z klasą - a wiesz ludzie z klasą
                potrafią nie reagować na zaczepki. wiec lepiej pogadajmy sobie a "prowokator"
                będzie się kopał w czoło ze złości ze już nikt z nim nie rozmawia :-)
                • Gość: tim Jak jest róznica między Andy a Andrzejem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:22

.... odp. mniej więcej taka jak
                  miedzy d-jupą a d-upą (-;

ps. "prowokacja, prowokatorzy, wrogi element,
                  wariaci" - z wystąpienia Lukaszenki
                • joasia76 Jak jest róznica między Tim a Tymoteuszem? 24.02.06, 21:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka