Dodaj do ulubionych

J.W.Construction

27.02.06, 15:03
Mam zamiar wziąc podwykonawstwo w tej firmie,ale słyszałem iz jest to nie
solidny developer.
Nie płaci i inne takie.
Czy ktos mógłby sie podzielic opiniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agness Re: J.W.Construction IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:44
      Proponuję zapytać wyszukiwarkę zanim zapyta się człowieka ;)
      No bo ile razy można wypisywać te same obelgi pod kątem tej samej firmy??

Agness
      • Gość: jasza Re: J.W.Construction IP: 80.240.163.* 27.02.06, 16:47
        to aż tak źle z nimi??
      • Gość: wert Re: J.W.Construction IP: *.itpp.pl 28.02.06, 01:19
        Ta zacna firma codzienną cięzką pracą zasłużył sobie na taką właśnie opinię.
        Naprawdę nie trzeba wymyślać obelg, ta firma to jedna wielka zbieranina przekrętasów i oszustów. Chcesz przykładów to wejdź na jakiekolwiek forum osiedlowe. Ja od czterech lat mieszkam na osiedlu z basenem, którego nie ma.
        Jadę do niego drogą, która od czterech lat nie została przez JWC oddana do użytku, zamieszkałem w bloku, który został oddany do użytku pół roku później. Przykłady można mnożyć. Zalegają z płatnościami lub wogóle nie płacą podwykonawcom, zatrudniają ludzi na czarno, wszystko w imię cięcia kosztów.
        W normalnym kraju już dawno prokuratura dobrałaby im się do dupy, a u nas mogą działać swobodnie ze świadomością, że wszystko da się kupić.
        • mirah Re: J.W.Construction 28.02.06, 08:17
          Czyżbyś mieszkał na Sadach Remberowskich?
          • Gość: wert Re: J.W.Construction IP: *.itpp.pl 01.03.06, 23:51
            Nie, ale widzę, że to co zdaża się na moim osiedlu to taki standard w wykonaniu JWDestruction.
            Do tej całości dodałbym jeszcze zdewastowany teren dookoła osiedla, śmieci, betonowe kręgi, pręty zbrojeniowe sterczące z ziemi, a budowa skończyła się cztery lata temu.
            Poza tym skandal z aktami notarialnymi, zmuszanie kilkuset klientów aby podpisywali akty u jednego, wybranego notariusza. Śmierdzi mi to na kilometr.
            Ale żaden dziennikarz tym się nie zajmie bo JWC zbyt wiele wydaje na reklamę.
            • Gość: do wert Re: J.W.Construction IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 01:38
              z aktami notrialnymi to akurat widze ze wiedzy nie masz zadnej wiec co ci tak
              smierdzi? to forum jest po to by pisac konkretne informacje a nie co sie komu
              wydaje.
              Z aktami wyglada to tak: sama chcialam podpisac u innego notariusz bo mam w
              rodzinie ale nie specjalnie innemu notariuszowi oplaca sie robic 1 akt poniewaz
              zebranie dokumentow by sporzadzic taki akt trwa spro czasu i dodatkowych
              pieniedzy. Wiec jesli jeden notariusz zbierze takie dokumenty i policzy udziala
              w gruncie do kazdego mieszkania to cena tego rozlozy sie na wszystkich
              mieszkancow a nie tylko na jednego mieszkanca u wybranego notariusza.

Pozdrawiam
              aga
              • Gość: Jerzy Re: J.W.Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:17
                aga,czy ty musisz oszukiwac klientów?
                • janeksnak Re: J.W.Construction 28.08.14, 19:27
                  Akurat Aga nie oszukuje klientów tylko tak jest, sam kilka lat temu przed podpisaniem umowy w kancelarii notarialnej pana Kruszewskiego przy brackiej 20/17 w Warszawie dowiadywałem się o ceny takiego aktu u innych notariuszy.

Wynik? Kilku odesłało mnie. Twierdzili, że nie są w stanie rzeczowo wykonać tej roboty, gdyż na jeden akt nie opłaca im się poświęcić tyle czasu na zgromadzenie dokumentów. Nieliczni chcieli wykonać ale za 2-3 krotnie większe pieniążki.
        • Gość: gość Re: J.W.Construction IP: 157.25.31.* 03.03.06, 10:04
          > W normalnym kraju już dawno prokuratura dobrałaby im się do dupy, a u nas mogą
          > działać swobodnie ze świadomością, że wszystko da się kupić.

co więcej - zajmują wysokie pozycje w "rankingach" developerów, chyba 3 w
          Rzeczpospolitej.
      • Gość: Jerzy Re: J.W.Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:19
        Agnes i aga to pracownica JW
        • a_kacprzycka Re: J.W.Construction 13.03.06, 09:49
          Hehehehe, niezły dowcip :P
          To tłumaczy dlaczego mam złą opinię na temat JW :P

FOrmum działa tak, że jak się wyraża dobrą opinię na temat developera to na
          pewno się dla niego pracuje. A jak się komentuje to pracuje się u konkurencji.
          Ale o przypadku pracy u developera i jego jednoczesnej krytyki to słyszę
          pierwszy raz w życiu :P

ŻENADA Kolego Jerzy, żenada!

Agness
    • Gość: Dodo Re: J.W.Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:30
      Jezeli chcesz pracować za darmo, to znalazłeś dobrą firmę.
      • Gość: piohal Re: J.W.Construction IP: 212.75.114.* 13.03.06, 14:22
        Jesli masz możliwość to zwiąż się z innym developerem. JW nie polecam ale tez
        osobiście nic do nich nie mam. Starają się wyjść na swoje jak każdy. To nie
        PCK. Jednak jeśli myslicie, że problemy kończą się wraz z administrowaniem JW
        to jesteście w błędzie. dopiero wtedy problemy się zaczynają.
    • Gość: koniecznie Re: J.W.Construction IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 18:00
      poczytaj to forum to cie az dreszcze przejda...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka