Dodaj do ulubionych

Mostostal Technika - proszę o opinie

10.03.06, 11:04
Może kilka słów na temat Mostostal Technika - minusy, plusy - będę wdzięczna
za wszelkie informacje na ich temat.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: reni Re: Mostostal Technika - proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:35
      Kupiliśmy tam właśnie mały domek na osiedlu Złotej Podkowy. Jak dotąd bez
      problemów. Oczywiście liczymy się z opóźnieniami pogodowymi. Fundamenty juz
      stoją. Sami będziemy wykańczać. Żeby nie zapeszyć, na razie wszystko ok.
      • Gość: ap Re: Mostostal Technika - proszę o opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.06, 23:36
        Milo slyszec podnoszaca na duchu opinie. Zastanawiam sie rowniez nad kupnem
        tam "malego" domku (czyli typ2) ale poki co licze pieniadze. Czy "sami bedziemy
        wykanczac" oznacza jakies specjalne porozumienie z developerem czy po prostu
        kupno w stanie "surowy zamkniety", bo chyba tak sprzedaje MT, i prowadzenie
        dalszych prac we wlasnym zakresie? Swoja droga bardzo jestem ciekawy na ile te
        prace wyceniasz.
        Pozdr,ap
    • Gość: rado Re: Mostostal Technika - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:36
      czy oni jeszcze gdzies buduja?
      • wojtek_9876 Re: Mostostal Technika - proszę o opinie 24.03.06, 12:28
        wejdz na strone www.mostostaltechnika.pl to się dowiesz ;)
    • mna Re: Mostostal Technika - proszę o opinie 20.04.06, 10:33
      Słuchajcie te domki w suowym stani kosztują 500 i 700tys plus wykończenie i
      umeblowanie pewnie co najmniej ze 100tys. Czy nie wydaje sie wam trochę dużo
      szczególnie jak na tę lokalizacjęi otoczenie?
      • liti Pytanie do reni 23.04.06, 13:37

Jak się dowiedziałam od MT, to za 1m2 opłata za ochronę to 6 zł i przez 3 lata
        MT administruje osiedlem, czy są zapisy w umowie potwierdzające te informacje?
        • renefer Re: Pytanie do reni 30.07.06, 20:34
          Sory, że tak późno, potwierdzam, umowa to dokładnie precyzuje. Poproś MT o wzór
          umowy.
      • Gość: Iwona Re: Mostostal Technika - proszę o opinie IP: *.171.76.48.crowley.pl 13.06.06, 15:13
        Witam,
        ja kupiłam segment od Mostostalu na Rybakach - jestem super zadowolona - oddali
        w terminie, dom jest wykonany dobrze - co potwierdziła mi moja ekipa od
        wykończenia. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka