Dodaj do ulubionych

Fort Chrzanów - dew. MakDom

04.04.06, 00:37
Chce kupić mieszkanie w Warszawie - Fort Chrzanów - Grupa Deweloperska
MakDom. Proszę o informacje (pozytywne/negatywne) o Firmie MakDom. Może ktoś
wie coś wiecej o zaawansowaniu tej inwestycji. Z góry dziekuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiecha Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.ibib.waw.pl 04.04.06, 17:13
      Jak na razie jest tam pole, ale jest juz pozwolenie na budowę.
    • Gość: czaszka1 Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.ibb.waw.pl 05.04.06, 16:10
      Na targach mieszkaniowych zarezerwowałem wstępnie mieszkanie w tej inwestycji.
      Po paru dniach otrzymałem od nich wzór umowy rezerwacyjnej, w której zobowiązuję
      się podpisać umowę przedwstępną. Jako gwarancje, że tą umowę podpisze mam
      wpłacić 6000 zł. Co ciekawe umowy przedwstępnej jeszcze nie ma. Czyli firma
      MAKDOM oczekuje ode mnie, że zobowiążę się do podpisania umowy, której nie znam
      !!!! Jak nie podpisze to tracę 6000 zł.
      Mam wrażenie, że firma Makdom potraktowała mnie jak idiotę, który nic innego nie
      pragnie tylko wspomóc biedną firmę 6000 zł. Obawiam się że firma jest mało
      wiarygodna :(
      • Gość: mała Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.local / 83.238.103.* 05.04.06, 17:13
        Mam to samo odczucie... :( i dodam jeszcze, że jak zadaję konkretne pytanie
        dotyczące projektu np wymiary pokoi to nie potrafią udzielić odpowiedzi na tym
        etapie (a w umowie rezerwacyjnej oczywiście "zapoznałam się z projektem"), a
        cena m2 wzrosła już o 100zł :/
        • madroy Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom 05.04.06, 22:13
          Witam,
          A jaka jest cena w tej inwestycji ?

Prosze o informacje
          Pozdrawiam,
          Robert
          • mp23 Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom 06.04.06, 08:25
            a jak tam jet z dojazdem? ew. dojścem do Lazurowej?
            czy jest to dobry punkt?
          • Gość: gosiecha Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.ibib.waw.pl 06.04.06, 13:24
            o cenę nalezy zapytać w firmie mak dom.
            jeśli chodzi o umowę rezerwacyjną to fakt 6000 to sporo, ale firma jest prężna,
            buduje w Lublinie, Szczecinie i Warszwie. Sprawadzałam w KRS, mają całkiem
            niezłe dochody, rozwijają się. Dojazd jest autobusami, 105, 125, 408,
            przystanek jest blisko.
            • Gość: Mia Re: Fort Chrzanów - dew. MakDom IP: *.waw.cdp.pl 04.05.06, 16:52
              W inwestycji Fort Chrzanów od piętra 1 do 4 to 4500 zł brutto,
              mieszkania na parterze to koszt 4050 zł/m2 brutto.

dojazd: 3 (?) przystanki autobusami a potem można tramwajem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka