tptp1 04.04.06, 19:01 Witam.Poszukuję informacji na temat osiedla Słowicza w Piasecznie w szczególności chodzi mi o jak tam się mieszka jakie są plusy a jakie minusy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Osiedle Słowicza Piaseczno IP: *.bas.roche.com 04.04.06, 19:04 Największe minusy to brak miejsc parkingowych dla samochodów, duże zagęszczenie osiedla oraz słaba jakość wykonania budynków. Specjalnych plusów nie ma - ja bym do nich zaliczył może fakt że to Piaseczno i dosyć blisko do stacji kolejowej, więc na plus jest dobra komunikacja z Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
tptp1 Re: Osiedle Słowicza Piaseczno 04.04.06, 19:56 witam,w dniu wczorajszym oglądałem mieszkanie przy ul.Albatrosów 24 przejrzałem je na wylot stoi puste.Fakt z parkowaniem jest kłopot a okna wychodzą na parking.Jest to poczatek osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Osiedle Słowicza Piaseczno 12.04.06, 13:40 witam wynajmuję tam od pół roku, ponad połowa mieszkań jest pod wynajem, komu się uda to sprzedaje albo daje pod wynajem i się wyprowadza, czyli jest tam zbieranina ludzi z przypadku często, dużo jest przeprowadzek i wyprowadzek, po godz. 17 przejazd praktycznie niemożliwy, śmieciary sobie jeżdża nawet o 18, w pierwszej kolejności trzeba wymieniać piec, od przymusowych kratek w scianach na korytzarz wieje przeraźliwie (w czasie mrozów i tak zasłaniałam poduszką), jak ktoś tam planuje mieć dzieci lub auto szczerze odradzam, a ja wynajmuję tam bo to jest najtańsze osiedle, czekam na swoje w innych lokalizacjach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś