Dodaj do ulubionych

sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze polecic?

15.04.06, 23:18
developerzy z terenu warszawy -ceny w granicach rozsadku .prosze o namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: R. MAJDAN Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.06, 00:00
      TYLKO JW CONSTRUCTION!!!! TANIO I SOLIDNIE!!!!
      • anako01 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 16.04.06, 10:37
        ale jestes dowcipny.....tylko pozazdroscic poczucia humoru.forum jest po to aby
        doradzic komus a nie robic go w balona.
        • a_kacprzycka Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 16.04.06, 18:43
          ...i aby używać wyszukiwarki i odnaleźć dziesiątki wątków o wypróbowanych
          developerach zamiast założyć kolejny...

Agness
          • bobmarley1975 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 16.04.06, 21:27
            do -a kasprzycka-swieta a ludzie jacys malo sympatyczni .jest czarna lista
            developerow ale solidnych i polecanych nie widzialem.moze czas takowa zalozyc??
            wpisujac takowe haslo niestety nic sie nie pokazuje.nikt nie ma czsu sleczec w
            necie caly dzien lub kilka i czytac wszystkie posty.skoro nie masz kobieto nic
            do powiedzenia to nie odpisuj.znajdz sobie inna strone na beznadziejne
            komentarze
            • a_kacprzycka Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 14:21
              Masz, pomogę Ci, bo widzę żeś sierota..
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=28468667
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=39644984
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=38675789
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=37912135
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35628073
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=33436089&a=33436089
              Możesz jeszcze zajrzeć tutaj, ale nie wiem, czy się kwalifikujesz..
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=34279146
              Po 1: nazwisk nie przytaczaj, a jak już przytaczasz to zerknij na pisownię
              Po 2: jest już wyle wątków odnośnie dobrych inwestycji, że wystarczy poszukać
              (poświęcić na tą ogromnie skomplikowaną czynność więcej niż 2 minuty) i podawać
              inne słowa kluczowe niż "ranking najlepszych developerów"
              Po 3: nieumiejętność poruszania się po forum, którą prezentujesz jest po prostu
              żałosna..
              Po 4: mam na pewno więcej do powiedzenia niż założyciele kolejnych
              bezsensownych i notorycznie powtarzających się postów
              Po 5: samo pytanie jest tak skonstruowane, że efektem byłoby zachwalanie
              (niekoniecznie obiektywne) inwestycji, w której mieszka każda wypowiadająca się
              osoba, do czego to Twoim zdaniem prowadzi????
              Po 6: dziękuję za troskę, ale pozwolisz, że w demokratycznym kraju będę
              wysyłała posty gdzie mi się podoba

A.
              • bobmarley1975 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 17:08
                Odpowiadasz na :
                a_kacprzycka -

dziękuję za troskę, ale pozwolisz, że w demokratycznym kraju będę
                > wysyłał posty gdzie mi się podoba i nie zycze sobie zalosna kobieto abys z
                kogos kpila i go obrazala .to co podalas jest wogole nie pomocne dla
                nikogo.jestes nieuprzejma i bardzo zarozumiala.proponuje,abys juz wiecej nie
                doradzala i nie odpowiadala na te posty.
                • jan-w Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 19:41
                  Twoja interlokutorka, ma zupełną rację. Korzystający z tego forum, przez sam
                  fakt korzystania, zobowiązują się do przestrzegania netykiety i regulaminu.
                  Zakładanie kolejnego wątku, na ten sam temat, jest z tym sprzeczne. Jest też
                  niepraktryczne. Szybciej znaleźć samemu, niż czekać na prezenty. Zwłaszcza, że
                  nikomu znającemu temat, nie chce się odpowiadać osiemnasty raz, na to samo
                  pytanie. Niepotrafiącym korzystać z wyszukiwarki, zrobiła uprzejmość, sama
                  znalazła i podała odpowiednie linki. Następnym razem, nie poda i tacy jak ty
                  zostaną bez informacji. I kupią apartamanty JWC. Powodzenia !
                  • grzegorzgosc Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 20:14
                    przestancie sie wkoncu wymandrzac.wiele znajdujacych sie na forum informacji
                    jest nieaktualnych.panie janie-w jak i pani kacprzycka-po co wbijacie kij w
                    mrowisko.nie podoba sie to nie czytajcie.wyjdzcie razem na spacerek i
                    podyskutujcie-jacy to ludzie sa beznadziejni i nie potrafia korzystac z
                    forum.ja nie mam zamiaru czytac waszych beznadziejnych odpowiedzi i tracic czas-
                    myslac,ze dowiem sie czegos konkretnego.
                    • jan-w Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 20:45
                      W "moje forum", wpisz mój login i zazanacz ukryj posty nieprzyjaciól. Nie
                      będziesz widział moich wypowiedzi. Ja sam będę decydował co i gdzie piszę. Kiedy
                      nabierzesz trochę doświadczenia, przekonasz się jak uciążliwi dla użytkowników
                      forum, są lenie, czekający aż ktoś wszystko zrobi za nich.
              • juliaros1 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 17:40
                do a_kacprzycka
                nie kazdy jest tak elokwentny jak ty.daj sobie spokoj z tymi komentarzami.nie
                chcesz pomoc to nie.ja tez nie za bardzo umiem poruszac sie po tym forum i co
                jestem sierota i zalosna???skoro masz tak duzo do powiedzenia to znajdz sobie
                zajecie,ktore pomoze rozwinac ci skrzydla w tej dziedzinie.
              • Gość: gość Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.compi.net.pl 17.04.06, 19:22
                a_kacprzycka daj sobe spokój;)) Nie potrafiącym korzystać z wyszukiwarki nie
                dogodzisz nawet podając bezpośrednie liniki (oni muszą mieć podane na tacy, zero
                własnej inicjatywy).

pozdr.
                Porafiąca Zadać Sobie Wysiłek Korzystania z Opcji "Szukaj"
    • 44obcy Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 18:48
      Ja chciałem tylko ostrzec przed firmą ZAMBET nie polecam
    • anako01 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 19:16
      chodze na targi,wertuje ogloszenia i stwierdzam,ze bialoleka bardzo zdrozala.
      nowe inwestycje niezbyt ciekawe, proponowane rozklady mieszkan sa niekiedy nie
      do przyjecia.czy ktos poszukuje nowych inwestycji w tej dzielnicy?moze cos
      przeoczylam???tylko nie okolice skarbka z gor itp-odpada.
    • Gość: gość Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.compi.net.pl 17.04.06, 19:24
      www.ebejot.com.pl/aktualnosci.asp
    • anako01 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 20:58
      sory,ze narobilam tyle zamieszania i dla niektorych byl to ogromny problem aby
      poradzic mi w wyborze developera.czytanie tak wielu postow typu jakie wysyla
      pan jan-w i pani kacprzycka zajelo mi zbyt wiele czasu.tego typu odpowiedzi
      jest mnostwo na tym forum i faktycznie sa one bez sensu bo jesli kogos one
      nudza to niech na nie nie odpowiada-bo nic nie wnosza a tylko zasmiecaja cale
      forum.
      • psychojoginka Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 01.06.06, 13:42
        Podpisuję się obiema rękami. Też szukam informacji kolejny dzień siedząc na tym forum i tracę czas na przeglądanie potyczek interpersonalnych uczestników. A fe!
    • Gość: karolla Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:07
      Moge szczerze polecic 2 developerow RONSON i Viterra.
      A sfrustrowanymi forumpowiczami proponuje sie nie przejmowac. Najlepiej
      wyladowac sie na kims na forum - to pewnie poprawia samopoczucie ludzi z
      kompleksami. Milego dnia wszystkim zycze:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka