anako01 15.04.06, 23:18 developerzy z terenu warszawy -ceny w granicach rozsadku .prosze o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R. MAJDAN Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.06, 00:00 TYLKO JW CONSTRUCTION!!!! TANIO I SOLIDNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anako01 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 16.04.06, 10:37 ale jestes dowcipny.....tylko pozazdroscic poczucia humoru.forum jest po to aby doradzic komus a nie robic go w balona. Odpowiedz Link Zgłoś
a_kacprzycka Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 16.04.06, 18:43 ...i aby używać wyszukiwarki i odnaleźć dziesiątki wątków o wypróbowanych developerach zamiast założyć kolejny... Agness Odpowiedz Link Zgłoś
bobmarley1975 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 16.04.06, 21:27 do -a kasprzycka-swieta a ludzie jacys malo sympatyczni .jest czarna lista developerow ale solidnych i polecanych nie widzialem.moze czas takowa zalozyc?? wpisujac takowe haslo niestety nic sie nie pokazuje.nikt nie ma czsu sleczec w necie caly dzien lub kilka i czytac wszystkie posty.skoro nie masz kobieto nic do powiedzenia to nie odpisuj.znajdz sobie inna strone na beznadziejne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
a_kacprzycka Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 14:21 Masz, pomogę Ci, bo widzę żeś sierota.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=28468667 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=39644984 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=38675789 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=37912135 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=35628073 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=33436089&a=33436089 Możesz jeszcze zajrzeć tutaj, ale nie wiem, czy się kwalifikujesz.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=34279146 Po 1: nazwisk nie przytaczaj, a jak już przytaczasz to zerknij na pisownię Po 2: jest już wyle wątków odnośnie dobrych inwestycji, że wystarczy poszukać (poświęcić na tą ogromnie skomplikowaną czynność więcej niż 2 minuty) i podawać inne słowa kluczowe niż "ranking najlepszych developerów" Po 3: nieumiejętność poruszania się po forum, którą prezentujesz jest po prostu żałosna.. Po 4: mam na pewno więcej do powiedzenia niż założyciele kolejnych bezsensownych i notorycznie powtarzających się postów Po 5: samo pytanie jest tak skonstruowane, że efektem byłoby zachwalanie (niekoniecznie obiektywne) inwestycji, w której mieszka każda wypowiadająca się osoba, do czego to Twoim zdaniem prowadzi???? Po 6: dziękuję za troskę, ale pozwolisz, że w demokratycznym kraju będę wysyłała posty gdzie mi się podoba A. Odpowiedz Link Zgłoś
bobmarley1975 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 17:08 Odpowiadasz na : a_kacprzycka - dziękuję za troskę, ale pozwolisz, że w demokratycznym kraju będę > wysyłał posty gdzie mi się podoba i nie zycze sobie zalosna kobieto abys z kogos kpila i go obrazala .to co podalas jest wogole nie pomocne dla nikogo.jestes nieuprzejma i bardzo zarozumiala.proponuje,abys juz wiecej nie doradzala i nie odpowiadala na te posty. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 19:41 Twoja interlokutorka, ma zupełną rację. Korzystający z tego forum, przez sam fakt korzystania, zobowiązują się do przestrzegania netykiety i regulaminu. Zakładanie kolejnego wątku, na ten sam temat, jest z tym sprzeczne. Jest też niepraktryczne. Szybciej znaleźć samemu, niż czekać na prezenty. Zwłaszcza, że nikomu znającemu temat, nie chce się odpowiadać osiemnasty raz, na to samo pytanie. Niepotrafiącym korzystać z wyszukiwarki, zrobiła uprzejmość, sama znalazła i podała odpowiednie linki. Następnym razem, nie poda i tacy jak ty zostaną bez informacji. I kupią apartamanty JWC. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzgosc Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 20:14 przestancie sie wkoncu wymandrzac.wiele znajdujacych sie na forum informacji jest nieaktualnych.panie janie-w jak i pani kacprzycka-po co wbijacie kij w mrowisko.nie podoba sie to nie czytajcie.wyjdzcie razem na spacerek i podyskutujcie-jacy to ludzie sa beznadziejni i nie potrafia korzystac z forum.ja nie mam zamiaru czytac waszych beznadziejnych odpowiedzi i tracic czas- myslac,ze dowiem sie czegos konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 20:45 W "moje forum", wpisz mój login i zazanacz ukryj posty nieprzyjaciól. Nie będziesz widział moich wypowiedzi. Ja sam będę decydował co i gdzie piszę. Kiedy nabierzesz trochę doświadczenia, przekonasz się jak uciążliwi dla użytkowników forum, są lenie, czekający aż ktoś wszystko zrobi za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaros1 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 17:40 do a_kacprzycka nie kazdy jest tak elokwentny jak ty.daj sobie spokoj z tymi komentarzami.nie chcesz pomoc to nie.ja tez nie za bardzo umiem poruszac sie po tym forum i co jestem sierota i zalosna???skoro masz tak duzo do powiedzenia to znajdz sobie zajecie,ktore pomoze rozwinac ci skrzydla w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.compi.net.pl 17.04.06, 19:22 a_kacprzycka daj sobe spokój;)) Nie potrafiącym korzystać z wyszukiwarki nie dogodzisz nawet podając bezpośrednie liniki (oni muszą mieć podane na tacy, zero własnej inicjatywy). pozdr. Porafiąca Zadać Sobie Wysiłek Korzystania z Opcji "Szukaj" Odpowiedz Link Zgłoś
44obcy Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 18:48 Ja chciałem tylko ostrzec przed firmą ZAMBET nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anako01 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 19:16 chodze na targi,wertuje ogloszenia i stwierdzam,ze bialoleka bardzo zdrozala. nowe inwestycje niezbyt ciekawe, proponowane rozklady mieszkan sa niekiedy nie do przyjecia.czy ktos poszukuje nowych inwestycji w tej dzielnicy?moze cos przeoczylam???tylko nie okolice skarbka z gor itp-odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.compi.net.pl 17.04.06, 19:24 www.ebejot.com.pl/aktualnosci.asp Odpowiedz Link Zgłoś
anako01 Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 17.04.06, 20:58 sory,ze narobilam tyle zamieszania i dla niektorych byl to ogromny problem aby poradzic mi w wyborze developera.czytanie tak wielu postow typu jakie wysyla pan jan-w i pani kacprzycka zajelo mi zbyt wiele czasu.tego typu odpowiedzi jest mnostwo na tym forum i faktycznie sa one bez sensu bo jesli kogos one nudza to niech na nie nie odpowiada-bo nic nie wnosza a tylko zasmiecaja cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
psychojoginka Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole 01.06.06, 13:42 Podpisuję się obiema rękami. Też szukam informacji kolejny dzień siedząc na tym forum i tracę czas na przeglądanie potyczek interpersonalnych uczestników. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolla Re: sprawdzony,dobry developer-czy ktos moze pole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:07 Moge szczerze polecic 2 developerow RONSON i Viterra. A sfrustrowanymi forumpowiczami proponuje sie nie przejmowac. Najlepiej wyladowac sie na kims na forum - to pewnie poprawia samopoczucie ludzi z kompleksami. Milego dnia wszystkim zycze:-) Odpowiedz Link Zgłoś