Dodaj do ulubionych

*BRZEZINY - co nowego?*

IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 03.01.03, 16:35
Witam wszystkich "brzezinian" - drodzy sąsiedzi z etapu VI czy są jakieś
postępy na placu budowy?
Czy mieliście jakieś problemy z przyjęciem zmnian w waszych mieszkankach
(wybieram się wkrótce z krótką listą poprawek)?
A pozostali sąsiedzi z I,II - jak wam się mieszka...? macie ciepło w domkach?
co ws czynszu? drgnęło coś - czy zostało "po staremu" 10 zł/m2???
pozdrawiam,
Fly, Orion 17
Obserwuj wątek
    • Gość: zygzak Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 22:38
      Witam

Czy ktos z II etapu juz odebral mieszkanie? Slyszalem ( nieoficjalnie, wiec
      ciiicho ) ze dopiero od 15.01 beda odbiory, ale moze ktos ma sile przebicia i
      juz odebral? Chyba jak przejezdzalem ostatnio to widzialem ze sie swieci u
      kogos... Mialbym pare pytan o ten odbior...
      Pozdrawiam
      D.
      A3

Gość portalu: Fly napisał(a):

> Witam wszystkich "brzezinian" - drodzy sąsiedzi z etapu VI czy są jakieś
      > postępy na placu budowy?
      > Czy mieliście jakieś problemy z przyjęciem zmnian w waszych mieszkankach
      > (wybieram się wkrótce z krótką listą poprawek)?
      > A pozostali sąsiedzi z I,II - jak wam się mieszka...? macie ciepło w domkach?
      > co ws czynszu? drgnęło coś - czy zostało "po staremu" 10 zł/m2???
      > pozdrawiam,
      > Fly, Orion 17
    • Gość: Grzechu Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: 157.25.92.* 06.01.03, 12:36
      Cześć,
      Ano nic nowego, moja 13 ma fundamenty i tyle. Po nowym roku nie byłem
      jeszcze na budowie, ale będę musiał-zmieniam ściany w łazience (z 4m2do 5,5m2)
      i wszystko mi się przesuwa (bo nie wejdzie mi wanna trójkątna), nie wiem czy
      jeszcze mogę..
      Chociaż zmiany w umowie do 15.03.03
      Pozdawiam G
      • Gość: Fly Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 06.01.03, 16:08
        grzechu, radzilabym sie pospieszyc - o ile dobrze pamietam masz swoje eM na
        pierwszym pietrze... tylko patrzec jak Ci je wybuduja...
        (jesli w umowie masz 15.03 to moze mozesz...ale jesli robia szybciej - tak jak
        III etap - to moze juz byc poznawo...)
        /sciagnelam sobie Quick Tima - widzialam te Twoje fundamenty/

pozdrawiam wszystkich serdecznie,
        Fly
        • Gość: Ela Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.edipresse.pl 09.01.03, 00:44
          Kobieta od nanoszenia zmian w projektach radzila zeby sie pospieszyc i uzgodnic
          wszystko do konca stycznia, bo moze sie okazac, ze sciany juz sa i to by byl
          koniec piesni. Termin do 15 marca jest taki bardziej ogolny, dla osob z
          budynkow stawianych w pierwszej kolejnosci w marcu moze juz nic sie nie da
          zrobic.
          A zmieniajac temat czy ktos cos wie na temat sieci kablowej UPC (podobno taka
          mamy miec)?
          Pozdrawiam serdecznie wszystkich
          E.
          • Gość: obi. Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 09.01.03, 01:40
            Gość portalu: Ela napisał(a):

> A zmieniajac temat czy ktos cos wie na temat sieci kablowej UPC (podobno taka
            > mamy miec)?

To jedna z dwóch największych sieci kablowych w Warszawie - obok AsterCity. Ja
            się bardzo cieszę, że w nowym mieszkaniu będzie UPC, bo to znacznie lepsza
            sieć. Sam mam teraz AsterCity i zazdroszczę znajomym, którzy mają UPC. Po
            pierwsze, UPC traktuje klientów poważnie, a Aster ich olewa (ostatni przykład -
            o wycofaniu kilkunastu programów klienci Astera dowiedzieli się, kiedy włączyli
            telewizory; klienci UPC dostali z wyprzedzeniem informację pocztą).

UPC ma niezłą ofertę programową. Z kanałów, których nie ma w AsterCity, jest na
            przykład Planete ("wycięte" z pakietu Astera od nowego roku), National
            Geographic i Polsat Sport.

Pozdrawiam,
            obi.
            • Gość: kleszcz Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.01.03, 02:29
              Ale stosunek cena/pasmo dla Internetu dla AsterCity jest korzystniejsza.
              Oczywiscie nie mam nic do UPC, mysle ze to solidna firma...moj znajomy bardzo
              chwali.

Kleszcz
              • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.edipresse.pl 09.01.03, 02:54
                Hey!!
                Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to internet przez chello, bo jesli tak to
                zadna rewelacja. Sa po prostu zbyt drodzy. Znam kilka firm oferujacych taki sam
                dostep do internetu z abonamentem ponizej 100 zl. Jesli to bedzie jednak Chello
                to juz proponuje skrzyknac sie i wybrac inna firme.
                Aha jestem z II etapu z Andromedy 5.
                Pozdrawiam drogich sasiadow.
                • Gość: obi. Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 09.01.03, 10:45
                  Przecież internet mamy dostarczony zupełnie na innej zasadzie ("w cenie
                  mieszkania"). Inna sprawa, że w cenie mieszkania jest tylko najwolniejsze
                  łącze. W I etapie można mieć prędkość 32, 64, 128 i 256. Za 32 nie płacisz nic,
                  za 128 około 50 PLN miesięcznie, a za 256 poniżej 100 PLN.

Pozdrawiam,
                  obi.
                  • Gość: Mario Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.itv.polsat.com.pl 09.01.03, 11:43
                    I działa mieszkańcom I etapu internet?
                    Mam jeszcze jedno pytanie, czy dzieje się coś w sprawie drogi do II-go etapu?
                    M
                    • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.edipresse.pl 09.01.03, 23:30
                      Ostatnio jak bylem na budowie (poczatek grudnia) dowiedzialem sie ze droga ma
                      byc utwardzona i skonczona do czasu odbioru mieszkan z 2 etapu. Bardzo by mnie
                      to cieszylo bo chcialbym jak najszybciej robic cos w srodku i sie wprowadzac.
                      No ale zobaczymy. Na razie jest jeszcze uzywana jako dojazd dla ciezkiego
                      sprzetu do 3 etapu. Pewnie nie zrobia jej dopoki nie zakoncza budowy
                      najblizszych domow 3 etapu przy drodze.

Pozdrawiam
                      • Gość: zygzak Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: 209.234.157.* 10.01.03, 09:41
                        Gość portalu: Kerrick napisał(a):

> Ostatnio jak bylem na budowie (poczatek grudnia)
                        dowiedzialem sie ze droga ma
                        > byc utwardzona i skonczona do czasu odbioru mieszkan z
                        2 etapu.

Nie ma szans. Dopiero na wiosne, jak mroz odpusci. Czeka
                        nas niezla przeprawa, doslownie i w przenosni.

> Bardzo by mnie
                        > to cieszylo bo chcialbym jak najszybciej robic cos w
                        srodku i sie wprowadzac.

Jak i chyba wszyscy pozostali. Dowiedz sie w dziale
                        budowlanym, czy przypadkiem Twojego budynku juz nie
                        zaczeli oddawac. Z ktorej Andromedy jestes?
                        Pozdrawiam
                        Darek A3/40
                        • Gość: mario Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.itv.polsat.com.pl 10.01.03, 10:30
                          jeśli będziecie coś wiedzieli o odbiorach to napiszcie, bo też jestem
                          zainteresowany.
                          A3/21
                          • Gość: zygzak Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: 209.234.157.* 10.01.03, 11:00
                            Gość portalu: mario napisał(a):

> jeśli będziecie coś wiedzieli o odbiorach to
                            napiszcie, bo też jestem
                            > zainteresowany.

Zaczely sie odbiory. Mam ustalony wstepny odbior
                            techniczny na 16.01. Dzwoncie do dzialu budowlanego i
                            umawiajcie sie na terminy.

> A3/21

Nie ma takiego mieszkania. W Andromedzie3 jest
                            mieszkanie 31 i 41, a 21 jest w Andromedzie 2. ;-)

Pozdrawiam
                            D. A3/40
                            • mario_xx1 Re: *BRZEZINY - co nowego?* 13.01.03, 09:34
                              Gość portalu: zygzak napisał(a):

> Zaczely sie odbiory. Mam ustalony wstepny odbior
                              > techniczny na 16.01. Dzwoncie do dzialu budowlanego i
                              > umawiajcie sie na terminy.

A jak w takim razie ma się sprawa ewentualnego dojazdu do budynku A3?. Bo jakoś
                              trzeba dowieść materiały do wykończenia.

>
                              > Nie ma takiego mieszkania. W Andromedzie3 jest
                              > mieszkanie 31 i 41, a 21 jest w Andromedzie 2. ;-)

Racja, moja pomyłka, to jest budynek A2.
                      • Gość: lolo Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.gallery.devs.futuro.pl 10.01.03, 11:33
                        Kerrick zajmij sie swoim mieszkaniem i nie mieszaj w głowie innym.(Wątek Ogrody
                        Bema)!!!!!!
                        Co ty możesz powiedzieć, że jesteś zadowolony ze swojego wyboru?,
                        jakiego wyboru, jeszcze się nie wprowadziłeś a już zachwalasz?,
                        zobaczymy jaki będziesz zadowolony kiedy zaczniesz się urządzać?!!!!!

Trzymaj sie swojego wątku.OK.
                        • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 17:31
                          Lolo odczep sie odemnie! Wiem co mowie! A doswiadczenie z Agromanem mam nie
                          tylko ja ale takze moja kolezanka z pracy i znajomi ktorzy odebrali juz
                          mieszkanie w I etapie, jakos nie narzekaja. A JW to chlam najgorszy i nie
                          warto tam kupowac!
                          • Gość: zygzak Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 21:08
                            > jakos nie narzekaja.

Narzekaja, narzekaja. ;-) Jeszcze sie taki developer nie pojawil, na ktorego
                            nikt nie narzeka. ;-)

Pozdrawiam
                            - przyszlych sasiadow z brzezin
                            - niedoszlych sasiadow z DW
                          • Gość: obi. Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 11.01.03, 20:09

> Lolo odczep sie odemnie! Wiem co mowie! A doswiadczenie z Agromanem mam nie
                            > tylko ja ale takze moja kolezanka z pracy i znajomi ktorzy odebrali juz
                            > mieszkanie w I etapie, jakos nie narzekaja.

Sorry, nie chcę się czepiać, ale czy razem z koleżanką nie pracujesz
                            przypadkiem w Agromanie?

Też jestem z I etapu. Ostatnio było spotkanie właścicieli, miałem okazję poznać
                            wielu sąsiadów. _Nikt_, z kim rozmawiałem, nie był zadowolony. Wręcz przeciwnie.

Pozdrawiam,
                            obi.
                            • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 21:25
                              Kurcze jak ktos napisze cos dobrego o developerze to juz musi tam pracowac. To
                              jest jakas ogolna tendencja bo gdzie nie wejde to zawsze tak jest... A moze to
                              ty jestes z konkurencji? Rzeczywiscie byly pewne potkniecia jesli chodzi o I
                              etap ale kiedy podpisywalem umowe z Agromanem to nikt tego nie ukrywal.
                              Szczerze mowiac to opoznienie nawet 4 miesiace nie jest duzym opoznieniem w
                              porownaniu z innymi devceloperami chiciazby JWC, ktore chwali sie, ze podobno
                              sprzedaje najwiecej mieszkan na rynku, a opoznienia tam dochodza do 1,5 roku.
                              Ja bede sie cieszyl jesli z moim mmieszkaniem biorac pod uwage jakosc
                              wykonania bedzie wszystko w porzadku. Na razie mam odbior przed czasem. Pokaz
                              mi konkretne zarzuty w stosunku do Agromana dot. jakosci to porozmawiamy.
                              Najpierw wejdz na jedno z licznych tu forum JWC albo innych i porownaj.

Pozdrawiam wszystkich zadowolonych ze swojego gniazdka sasiadow.
                    • mal3 Re: *BRZEZINY - co nowego?* 24.01.03, 09:44
                      Witam!
                      Niestety II etap z drogą będzie miał problemy , bo panowie fachowcy twierdzą że
                      w tej chwili nic nie da się zrobić (za zimno), a ja wczoraj byłam na osiedlu i
                      ziemia juz człkowicie rozmarzła.
                      Pozdrawiam wszystkich sąsiadów z II etapu.
                      • Gość: Mario Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.itv.polsat.com.pl 24.01.03, 10:13
                        Ciekawe. Więc jeśli nie ma drogi, a co za tym idzie dojazdu do mieszkań to nie
                        powinien być dokonywany odbiór techniczny mieszkań. A my mamy wyznaczony termin
                        odbioru na najbliższy poniedziałek, tj na 27.01.2003. Chyba, ze przez weekend
                        powstanie droga, w co strasznie wątpie. Pozdrawiam
                        M
    • Gość: Kerrick Na wariackich papierach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 03:05
      Siema sasiedzi!!
      Jak wam sie podoba bubel jaki z nowym rokiem dostalismy od rzadu?
      Malzenstwa nie moga prosic o wpis hipoteki do KW. Paranoja. Ale spoko, podobno
      maja to szybko wyprostowac. Oby, bo niedlugo bede potrzebowal wykonac ten
      manewr. Posmiejmy sie troche z tych pacanow bo chyba maja zielone papiery...

Pozdro!!!
    • Gość: Kerrick Droga dojazdowa do etapu II IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 13:36
      Najnowsze wiesci dla Andromedianow:

Dostaniecie bardzo ladne pisemka od Agromana, w ktorych wyjasnione bedzie, ze
      droga dojazdowa nie mogla byc wykonana wczesniej, poniewaz panowaly mrozy od 9
      grudnia do 11 stycznia. Warunki te nie pozwalaly na wykonanie bezpiecznej
      drogi zgodnie ze sztuka budowlana. Jednak fakt ten w zaden sposob nie opozni
      terminu oddawania mieszkan. Droga ma byc zatem na czas. 15 stycznia to termin
      kiedy ustalone beda terminy oddawania pierwszych mieszkan, ale jesli ktos sie
      uprze to moze dostac wczesniej tylko sam bedzie musial sobie jakos materialy
      doniesc do domu. Jak dla mnie jest OK, wole zeby porzadnie droge zrobili, zeby
      za pol roku sie nie okazalo ze trzeba ja poprawiac.

Aha i przypominam, ze powstaje stronka naszego etapu, zapraszam do wysylania
      na moj adres kerrick@polbox.com uwag i propozycji. Zrobimy tam nasze forum,
      klub mieszkancow, galerie zdjec i inne atrakcje.

Pozdrawiam szanownych sasiadow.
    • Gość: tomek Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.eds.net 14.01.03, 17:52
      Witam,

W sobotę podpisałem umowę na dostawę energii elektrycznej
      ze Stoenem. I zumowy tej wynika, że będę mieszkał, jak
      pewnie większa część etapu III, na ulicy Starej Gruszy.
      Poza tym oriony 6 oraz 7 wyglądają na skończone,
      ogrzewanie działa bo leci dymek z kominów.

Pozdrawiam,
      tomek, orion6
      • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.edipresse.pl 14.01.03, 18:52
        Heh
        A ja bede na Malej Brzozy....

A5

Pozdrawiam
        • Gość: tomek Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 00:15
          Ja bym wolal już Małej Brzozy niż Starej Gruszy, bo ta druga kojarzy mi się ze
          starością a wolałbym pozostać młody tak długo jak się da :)). A w ogóle, to
          skoro nasze domki maja nazwy związane z astronomią (w sumie też z mitologią,
          ale ja lubię astronomię, więc... :)) czy też niebem i tak Orion gwiazdozbiór
          nieba zimowego, Andromeda gwiazdobiór nieba letniego, Plejady znana gromada
          gwiazd, to dlaczego tak nie ponazywali ulic np. ul. Drogi Mlecznej albo ul.
          Księżycowego Pyłu, itd. Moim zdaniem tak byłoby ekstra.

Pozdrawiam, tomek orion6
          • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 02:12
            Coz, nie zalezalo to od Agromana. Nazwy ulic zostaly nadane w gminie i nikt
            tego nie mogl zmienic. Ja tam wole takie nazwy niz np nastepna im papieza czy
            innego ksiedza albo jakiegos generala, o ktorym pozniej beda spekulacje czy na
            pewno zasluzyl...

Pozdrawiam
    • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 14:13
      ooo ale spadlismy na liscie
      Ludzie nie tracmy watku
      chociaz to dobrze bo oznacza ze nie ma tak wielu narzekajacych hehe

Pozdrawiam sasiadow.

PS. Nadal zapraszam do wspolpracy przy tworzeniu witryny Osiedla Brzeziny II
      moj mail kerrick@polbox.com
      • Gość: obi. Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 15.01.03, 22:39

> chociaz to dobrze bo oznacza ze nie ma tak wielu narzekajacych hehe

No, niekoniecznie. Akurat ci, którzy mieliby najwięcej powodów do narzekań,
        czyli ci, którzy już mieszkają, narzekać nie mogą, bo - jak się okazuje - do
        dziś nie podłączono im internetu.

Pozdrawiam,
        obi.
        • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 01:30
          Boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Jestem zszokowany!!!!!
          Podlaczaja takie duperele jak wode, prad a internetu jeszcze nie, to po prostu
          nieslychane.

Pozdrawiam zadowolonych sasiadow.
          • Gość: obi. Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 16.01.03, 13:53
            Nadinterpretujesz mój post. Stwierdziłem tylko fakt, częściowo wyjaśniający
            brak głosów niezadowolenia na tym forum.

Zresztą niektórzy mieszkają na osiedlu od trzech miesięcy i dłużej. Cały czas
            nie mają internetu, telewizji, telefonów, domofonów. Nie twierdzę, że te
            instalacje są do życia niezbędne, ale ich brak może życie utrudniać.

Uważasz, że wszystko jest OK, a Agroman jest świetną firmą - Twoja sprawa. Ja
            zdania nie zmienię, a argument, że gdzie indziej jest gorzej, wcale mnie nie
            przekonuje. Nie życzę Ci takich doświadczeń z pracownikami Agromana, jakie
            miałem ja i niektórzy z moich sąsiadów.

Pozdrawiam wszystkich sąsiadów, nie tylko tych zadowolonych.
            • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.edipresse.pl 16.01.03, 18:50
              Obi, troche wiecej humoru prosze
              Wiem, ze nie ma doskonalych developerow i Agroman tez do takich nie nalezy.
              Ciesze sie tylko z tego, ze nie wpakowalem sie w budowe ktora nigdy sie nie
              zakonczy albo ma tak wiele usterek, ze odechciewa sie zyc..
              Jestem gotow na pare niemilych sytuacji z ludzmi z Agromana, natomiast bardziej
              interesuja mnie dobre stosunki z sasiadami, z ktorymi bede widzial sie
              czesciej, a wiec takze z toba. Pozdrawiam Cie zatem serdecznie i po sasiedzku,
              a jesli Agroman bedzie sie rzucal, to wygramy z nim razem... :-)
              • Gość: Fly Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 19:23
                witam...
                tak sobie czytam te wszystkie posty...o podlaczeniach wody...ciepelka...a na
                miejscu mojego oriona jeszcze wielka kaluza wody...
                mimo tego nie trace optymizmu..urzadzam sie w wyobrazni poki co....
                mam nadzieje...ze sasiedzi beda zyczliwi :-) /jak widac tu na forum - juz sa/..
                mam rowniez taka nadzieje, ze 'etapy' nie beda sie izolowac, ze bedzie to
                jedno wspolne fajne osiedle z zyczliwymi mieszkancami...
                pozdrawiam wszystkich,
                Fly

ps' anawitch - zostalo mi troche optymizmu jak widzisz...przyszla sasiadko...
                • Gość: Grzechu Re: *BRZEZINY - co nowego?* do Fly i IV etapu IP: 157.25.92.* 20.01.03, 07:36
                  Cześć
                  Byłem na Brzezinach z tydzień temu - IV etap "wychodzi z ziemi"
                  - mają wylewać stropy na parterze. Jeśli ktoś jeszcze chce wprowadzać
                  jakieś zmiany to już najwyższy czas! Dokumentacja będzie uaktualniana
                  na początku lutego a potem zdana do wykonawcy.
                  Pozdrawiam
              • Gość: obi. Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 16.01.03, 19:52

> Obi, troche wiecej humoru prosze

Masz rację. Niepotrzebnie tak osobiście odebrałem Twoją ironię.

> Wiem, ze nie ma doskonalych developerow i Agroman tez do takich nie nalezy.
                > Ciesze sie tylko z tego, ze nie wpakowalem sie w budowe ktora nigdy sie nie
                > zakonczy albo ma tak wiele usterek, ze odechciewa sie zyc..

Tu się z Tobą zgodzę. Doskonałych developerów nie ma, aczkolwiek zdarzają się
                lepsi od Agromana (inna sprawa, że niekoniecznie za taką cenę). Pod względem
                usterek też nie jest idealnie - vide nieszczelne okna i woda zbierająca się w
                ogródkach. Może to drobiazgi, ale jeśli teraz machniemy na nie ręką, ciesząc
                się z tego, co mamy, po jakimś czasie możemy zacząć sobie pluć w brodę.

> Jestem gotow na pare niemilych sytuacji z ludzmi z Agromana, natomiast
                > bardziej interesuja mnie dobre stosunki z sasiadami, z ktorymi bede widzial
                > sie czesciej, a wiec takze z toba. Pozdrawiam Cie zatem serdecznie i po
                > sasiedzku, a jesli Agroman bedzie sie rzucal, to wygramy z nim razem... :-)

I o to chodzi. W końcu wszyscy mieszkamy na tym samym osiedlu - zarówna
                optymiści, jak i pesymiści ;)

Również serdecznie pozdrawiam.
                • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.edipresse.pl 17.01.03, 17:17
                  Dziekuje :-)
    • Gość: Kerrick Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 01:59
      Oj cos malo nas ostatnio, spadamy na liscie, brak chetnych do rozmowy....
      A tak przy okazji:

Za tydzien odbieram gniazdo i bede sie
      wprowadzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdro wszystkim i jak najmilszych odbiorow d;-)
      • Gość: zygzak Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: 209.234.157.* 20.01.03, 08:51

> Oj cos malo nas ostatnio, spadamy na liscie, brak
        chetnych do rozmowy....

Wszyscy zajeci lataniem po sklepach z materialami
        budowlanymi i meblami. Ja przynajmniej. :)
        > Za tydzien odbieram gniazdo i bede sie
        wprowadzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tak odrazu? Masz pod klucz?

Pozdr
        D
        • Gość: Fly re do Grzecha IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 20.01.03, 14:34
          witam...
          grzechu - dzieki za wspaniale wiesci...zimno mnie tak jakos troche wyploszylo i
          nie zagladalam dawno na brzeziny... ciesze sie, ze zalewaja stropy parteru,
          musze sie faktycznie pospieszyc z poprawkami... mojego orionka i tak pewnie na
          koncu wybuduja..
          nie moge sie doczekac!!!!
          a tu jak widac inni juz sie wprowadzaja... rosna nam sasiedzi w potege...
          oby do przyszlego roku...
          pozdrawiam wszystkich sasiadow...
          :-)
          Fly
          • Gość: Kerrick do zygzaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:21
            Niestety musze szybko zalatwic sprawy wykonczenia mieszkania i wyprowadzic sie
            stad gdzie mieszkam aktualnie, nawet na beton. Takie zycie :)
          • Gość: do Fly Re: re do Grzecha IP: 157.25.92.* 21.01.03, 07:33
            Witaj
            To nie jest tak, że w twoim wylewają jako ostatnim.
            Okazuje się ,że twój jest pierwszy albo drugi a mój dopiero
            przedostatni.
            Pozdro

P.S. czy przyłączyłaś się już do listy dyskusyjnej? (patrz Brzeziny strona
            internetowa?)
            • Gość: Fly Re: re do Grzecha IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 21.01.03, 15:26
              czesc,
              przylaczylam sie, otrzymuje co chwila jakies maila - glownie dotyczace
              problemow i spraw dot. etapu I - czyli tych, ktore niedlugo i nas zaczna
              dotyczyc czyli akty notarialne, czynsze itp...
              dobrze poczytac - czlowiek nie bedzie przynajmniej taki zielony...
              w przyszlym tygodniu wybieram sie "popatrzec" przy okazji skladania papierow z
              poprawkami...
              pozdrawiam,
              Fly
              iga.gajkos@gtech.com
    • Gość: matie Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 15:48
      Czesc,
      Jestem mieszkanka I etapu. Mam pytanie. Czy ktos z Was sprawdzal gdzie
      dokladnie bedzie przebiegala trasa z planowanego mostu polnocnego?? Warto sie
      chyba zainteresowac:)

pozdrawiam,
      M.
      • Gość: mario Do matie IP: *.itv.polsat.com.pl 21.01.03, 16:27
        Słyszałem, że w rejonie Tarchomina.
        Pozdrawiam
        M
      • Gość: tomek Re: *BRZEZINY - co nowego?* IP: *.eds.net 21.01.03, 17:10
        Witam,

Plan zagospodarowania gminy można sobie obejrzeć pod
        adresem: www.bialoleka.waw.pl/gmina/mieszkania/index.htm
        Niestety jest on bardzo nieczytelny i trzeba się bardzo