Dodaj do ulubionych

properbud development? Ktos z Was zna moze?

IP: *.rz / 141.6.8.* 19.05.06, 10:26
Czy ktos ma jekies doswiadczenie dobre / zle z firma Properbud development.?
Budowali w Pruszkowie, Milanowku i Starej Milosnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hunter Re: properbud development? Ktos z Was zna moze? IP: 212.180.161.* 19.05.06, 15:02
      A co, zaczęli znowu coś gdzieś budować?
      W Pruszkowie nie wyglądało to najlepiej - spore mieli opóźnienie...
      • Gość: dubrownik Re: properbud development? Ktos z Was zna moze? IP: *.devs.futuro.pl 20.05.06, 22:21
        Tak slyszalem od znajomej, ze kupili dzialke za Falenica i beda sprzedawac za
        miesiac.
        A moze kupiles u nich? Mozna im zaufac?
        • Gość: Hunter Re: properbud development? Ktos z Was zna moze? IP: 212.180.161.* 21.05.06, 11:24
          Nie kupowałem u nich, ale w ramach pracy w agencji nieruchomości sprzedawałem
          ich mieszkania w Pruszkowie. Nie wiem jak inne, ale ten budynek miał bardzo
          przyjemnie przygotowane plany mieszkań. Ładny rozkład, ustawne... Jedyny
          problem był z wjazdem do garaży, jeżeli ktoś miał samochód większy od malucha,
          to musiał się nieźle nagimnastykować, żeby wyrobić się na 90-cio stopniowym
          skręcie do wjazdu;)
          umowa była taka sobie, ale niezbyt długa, bez jakoś mocno poukrywanych kruczków.
          No i trochę się opóźnili z oddaniem, tak z pół roku, ale to ze względu na to,
          że mieszkania słabo sie sprzedawały, bo lokalizacja była jedną z gorszych
          możliwych w Pruszkowie...
          Ale ogólnie uważam, że zaufać można. Firma już trochę zbudowała, no i facet
          chce zarobic uczciwie, a nie na kombinacjach...
    • Gość: Maciek Re: properbud development? Ktos z Was zna moze? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.06, 01:09
      Znam. Kupiłem u nich mieszkanie w Milanówku. Nie miałem kłopotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka