Dodaj do ulubionych

Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Polska)

IP: 62.29.169.* 05.06.06, 11:36
Rozważamy zakup domu w Miedzeszynie - Osiedle Sosnowy Zakątek budowanego
przez Eko Development Polska. Firma niedawno powstała ale budowa już jest
całkiem zaawansowana. Czy ktoś może juz nabył tam dom albo jest nim
zainteresowany? Jakieś złe strony? Coś na co trzeba uważać na tym osiedlu lub
u tego developera? Dobre/złe strony mieszkania w Miedzeszynie. Będziemy
wdzięczni za wszelkie komentarze.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Pols IP: 157.25.9.* 06.06.06, 13:33
      My tez poważnie rozważamy zakup domu na tym osiedlu i rówież poszukujemy
      informacji na temat developera.
      • Gość: Aqua Re: Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Pols IP: 212.190.74.* 16.06.06, 09:58
        Dołączamy do grona zainteresowanych :) Niestety nie wiem nic na temat
        developera, a o inwestycji wiem tyle co widzialam na stronie i "na zywo".
        Przydalby sie ktos mieszkajacy w Miedzeszynie, zeby cos napisal na temat tego
        jak sie mieszka w tym odleglym zakatku Warszawy...

Jedno jest pewne - kolejka jest super!

No i pozdrawiam byc moze przyszlych sasiadow!!!
    • Gość: ph Re: Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:31
      Wygląda fajnie, tylko czy to przypadkiem nie będzie jakieś 100m od planowanej
      trasy Mostu Południowego?

Pozdrawiam,
      ph
      • Gość: j Re: Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Pols IP: *.jmdi.pl 01.02.14, 10:44
        Ludzie nie kupujcie mieszkania na osiedlu sosnowy zakątek w Jabłonnie!!!!!! Ja to zrobiłem i żałuję. Nie ma gdzie parkować!!!! Postawili zakazy parkowania przy blokach, postawili parking i każą nam płacić bajońskie kwoty za wynajęcie miejsca na parkinu pod gołym niebem.Szantażują nas , nasyłają policję.
        • Gość: Gość Re: Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Polsk IP: *.jmdi.pl 19.03.14, 00:21
          Absolutnie nie rozumiem tego zarzutu!!! Ja mieszkam na tym osiedlu i jestem bardzo zadowolony nie tylko z mieszkania, które kupiłem, ale także z tego, jak developer od samego początku dbał o to miejsce: by był tutaj porządek, czystość, by było schludnie, a mieszkańcom żyło się w ładnym i przyjaznym otoczeniu. Developera uważam za profesjonalistę w każdym calu oraz za osobę o bardzo wysokim poziomie kultury osobistej, który każdą sprawę załatwiał w taki właśnie sposób. Jeśli to komuś przeszkadza, to może rzeczywiście lepiej, by tutaj nie mieszkał. Jest przecież tyle innych miejsc, gdzie można parkować w absolutnie dowolny sposób, nie zważając na to, czy to komuś przeszkadza czy nie, albo czy jest to zgodne z przepisami... Można także przeprowadzić się tam, gdzie w ogóle NIE OBOWIĄZUJĄ ŻADNE ZASADY. Poza tym, skoro kogoś nie stać na parking, albo garaż, to może czas się zastanowić nad tym, czy w ogóle stać go na samochód??? Zawsze przecież można jeździć komunikacją miejską, co nie zmusza do szukania miejsc parkingowych... Nie rozumiem ludzi, którzy myślą tylko w kategoriach "JA CHCĘ". Tak postępują małe dzieci, a nie dorośli i inteligentni ludzie!!!
          Liczę, że na tym osiedlu zamieszkają ludzie o wyższym poziomie inteligencji i empatii...
    • Gość: Aqua Re: Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Pols IP: 212.190.74.* 19.06.06, 16:51
      Wlasnie niestety autostrada ma przebiegac tuz obok i my z zalem
      zrezygnowalismy...
    • eendriu20 Re: Osiedle Sosnowy Zakątek (Eko Development Pols 23.08.17, 07:59
      szeroki łukiem od Tej Firmy EKO DEVELOPMENTS oraz firmy córki OMICRON oraz EKO NOVA DEVELOPMENT kupójesz nie wiadomo od kogo a w razie czegokolwiek problemy z gwarancja i na dodatek to bankruci wystarczy sprawdzić KRD SAME DŁUGI !!!!!!!!!!!!!!!!! PRZESTRZEGAM PRZE TA FIRMĄ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka