Dodaj do ulubionych

yuniversal podlaski?

IP: 195.94.201.* 12.06.06, 09:07
Czy ktoś wie coś na temat firmy Yuniversal Podlaski?
Czy ma coś wspólnego z Wersalem Podlaskim?
Obie firmy są z Białegostoku, a w przypadkową zbieżność nazw jakoś trudno
uwierzyć.
Obserwuj wątek
    • joa21 Re: yuniversal podlaski? 12.06.06, 11:18
      ten twor moze powstal po rozwodzie prezesow Wersalu Podlaskiego, chociaz z
      drugiej strony to Rogowski ma Rogowski Development i buduje na stegnach a
      Piekut zostal z Wersalem... a moze to drugie wcielenie Piekuta?
      • jan12310 Re: yuniversal podlaski? 12.06.06, 22:27
        Piekut z piaseczna?
        • Gość: jan Re: yuniversal podlaski? IP: 12.21.160.* 12.06.06, 23:00
          piekut z piaseczna to nie ten z wersalu, a yuniversal to druga polowa wersalu
    • Gość: Amarez Re: yuniversal podlaski? IP: *.acn.waw.pl 12.06.06, 23:29
      z tego co słyszałem syn któregoś z właścicieli też się zabiera za developerkę,
      więc to może być i on, lub ta nowa marka może być nowym dzieckiem Piekuta z
      Wersala, zresztą napewno Yuniwersal ma powiązania z Wersalem gdyż biuro mają w
      jednym ze swoich bloków na Kenie
      • joa21 Re: yuniversal podlaski? 14.06.06, 14:15
        myslisz, ze koniec z Wersalem i od tej pory bedzie YP i Rogowski?

w sumie Wersal to dobrze znana marka, musialyby byc bardzo powazne powody, zeby
        z niej rezygnowac
        • Gość: Amarez Re: yuniversal podlaski? IP: *.litewska.edu.pl 14.06.06, 15:05
          Myślę że Rogowski to Rogowski Development a Piekut może być Yuniversalem.
          Jeśli Rogowski odchodzi od Wersala to by pewnie chciał dodatkową kasę od
          Piekuta za to że on by dalej firmował się tą marką.Tym bardziej że oprócz KEnII
          nie widać nowych inwestycji Wersala, jest teraz Yuniwersal i Rogowski. Myślę że
          KenBisII będzie ostatnią inwestycją Wersala ale ręki nie dam sobie uciąć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka