Gość: andzia IP: *.aster.pl 15.06.06, 14:07 co sądzicie o tej inwestycji?kiedy będzie oddana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: Banderii IP: *.aster.pl 15.06.06, 16:59 paso,widzę że jesteś bardzo dowcipny,a przy tym złosliwy Odpowiedz Link Zgłoś
paso Re: Banderii 15.06.06, 21:11 Wiesz , przeglądam to forum w miarę regularnie i w końcu postanowiłem coś napisać na temat kompletnego ignorowania zasad pisania na forach przez niektórych. Akurat złożyło się tak , że na jednym ekranie miałem wątki typu: "Banderii, Asbud ,Terenix - po kilka razy. Po co?. Do tego każdy z nich już był załażony a nowe zakładała niejaka "gocha ,anka , anna " z serwera astercity. Pomyślałem , że wszystkie zakładała ta sama osoba. . Podstawowa sprawa to : "zanim o coś zapytasz - sprawdź , czy już temat nie był poruszany". Dzięki wyszukiwarce jest to bardzo proste. Jeśli jest już wątek - dopisz się do niego pytając o coś a nie rozpoczynaj nowy - taki sam. To jest zaśmiecanie forum i bardzo urudnia czytanie. O wątkach zatytułowanych "Dobry" czy "pytanie" nie będę pisał dodatkowo ,bo już nie mogę . Wystarczy. Forum , to wolność pisania ,ale od każdego z nas zależy , żeby dobrze się go czytało. To tyle - i tak za długo , bo sprawa wydaje się oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
paso Re: anka z Aster 15.06.06, 21:20 Jest jeszcze ciekawiej. Niejaka anka z aster założyła 2 wątki ASBUD wczoraj w odstępie pół godziny. Nie łatwiej śledzić jeden? Już więcej na ten temat nie napiszę. Sorr że tak długo. Zastanów się zanim coś napiszesz, plase . PS. Ciekawe jakiego developera w końcu wybrałaś? Zyczę aby był uczciwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia detektyw IP: *.aster.pl 15.06.06, 22:52 niezły z ciebie paso detektyw:)bądż bardziej tolerancyjny,a tak na serio to jakiego developera polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
paso Re: developer 15.06.06, 23:05 Takiego ,który ma rachunek zastrzeżony Escrow, na który wpłacasz pieniądze i umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego. To podstawa. Nie znam żadnych twoich preferencji / możliwości , więc nie mogę nic polecić. Poza tym nie chcę reklamować kogoś. Przejrzyj forum. Jeśli każdy developer ,czy inwestycja miałaby jeden wątek byłoby dużo mniej do przeglądania :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka1000 Re: detektyw 27.03.15, 15:52 Najlepsza agencja detektywistyczna to detektywkontra.pl/ochrona-mienia.html pomogli mi w rozwiązaniu zagadki, która od dawna bardzo mnie nurtowała, ale wydaje mi się, że pomogą też jak kogoś mąż będzie zdradzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zierskijaro Re: detektyw 20.10.15, 12:04 Ja znam lepszą , ale jest z Kielc, w sumie to nie wiem ale chyba też działają na całą Polskę. Pomogli mi w sprawie rozwodowej .Próbowałem ją na czymś przyłapać, ale skubana nie dała się , tkwiłem w tym ze względu na dzieci , poszedłem do jednej agencji z Kielc, Tanecka i partnerzy i w kilka dni załatwili sprawę. Okazało się ,że moja zona miała faceta z pracy , który tez miał żonkę i taki układzik im się podobał dlatego kryli siebie nawzajem, a rozwodu wcześniej nie chciała mi dać. Jestem bardzo zadowolony z pomocy P. Taneckiej i jej detektywów z firmy , natychmiastowo reagują , dobre ceny, nie wszystko z góry i stały kontakt z klientem. Mega. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo84sc Re: detektyw 24.07.17, 21:01 Trochę temat stary, może komuś się przyda, są różne katalogi, można poszukać detektyw/agencję/biuro z okolic. Nie wiem ile, ileś się zapłaci i będzie się miało spokojną głowę. Wpisz sobie np. portal detektywistyczny (np. www.portaldetektywistyczny.pl/) i znajdziesz. Podzwoń - takie rzeczy są za darmo. Niech prześledzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
janmoritz Re: Banderii 10.01.14, 13:15 polceam rankingdetektyw.pl/firmy/7/lejdis-kobieca-agencja-detektywistyczna-lejdis-katarzyna-ryzner-grudzien-spoka-komandytowa Odpowiedz Link Zgłoś
piotrnowakowski1987 Re: Banderii 12.01.14, 16:15 polecam ranking.spyconsulting.pl/firmy/86/bmb-marek-doniewicz-agencja-detektywistyczna Odpowiedz Link Zgłoś
czarownik2010 Re: Banderii 15.01.17, 17:12 Polecam SZANTAR . Pogadaj z nimi . biurodetektywistyczne.org Odpowiedz Link Zgłoś