Gość: Maja IP: *.pl 25.10.01, 20:33 Czy ktos zamierza kupic mieszkanie z oferty SM Brodno (ul. Turmoncka)? Ciekawa jestem jakie sa wasze spostrzezenia. zastanawiam sie czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wosiek Re: SM Brodno IP: *.net-serwis.pl 29.10.01, 23:38 Ja takze chcialbym kupic mieszkanie w SM BRUDNO ul.Turmoncka,Krasnobrodzka. Czy ktos ma jakies info.to tej inwestycji. Bede wdzieczny za kazda wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykal Re: SM Brodno IP: *.centertel.pl 14.11.01, 17:13 Zdecydowałem sie na tę lokalizacje i jak na razie nie załuje ( więcej moich uwag we wczesniejszych odpowiedziach teraz nie mam czasu -praca itd , ale odpowiem w przyszłym tygodniu na wasze pytania ( jezeli chcecie ) mój adres: radykal@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: SM Brodno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 11:15 nie znam szczegołow ale jako mieszakniec Brodna, moge powiedziec, ze strasznie szybko ta budowa wyrosła. naprawde, tempo maja imponujace, aby tak wszystko ładnie dalej bylo. Odpowiedz Link Zgłoś