hugo43 08.08.06, 10:23 prosze o opinie nt. developerow z zabek.kogo mozecie polecic,a kogo zdecydowanie nie?jak uklada sie wspolpraca?wiem,ze teraz to ogolnie ciezki temat,ale moze cos mi poradzicie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gość Re: developerzy ząbki IP: 81.210.21.* 08.08.06, 10:35 nie polecam developera Dembud ... same kłopoty z nim Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: developerzy ząbki IP: 81.210.21.* 08.08.06, 10:41 Czytaj dobrze umowe z tym oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nefka1 Re: developerzy ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:45 Atlanco sp.z o.o., Leśny Zakątek, ul. Powstańców Polecam, umowa do negocjacji, papiery inwestycji ok., termin do kwietnia 07. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezdecydowana Re: developerzy ząbki IP: *.waw1.volvo.net / 62.29.169.* 09.08.06, 11:27 Zapoznalam sie z oferta.Czy ktos ma jakies doswiadczenia a moze zna opinie na temat innych inwestycji tego dewelopera?Prosze o wiecej szczegolow na ten temat. Czy naprawde nie zakladaja rezerwacji dluzszej niz 1 dzien? Jak wygladaja negocjajce. Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mikki Re: developerzy ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:08 Ja podpisałam umowe z nimi. Z tego co się dowiedziałam to istnieją na rynku od 90r., ale mieszkaniówką zajmują się dopiero od kilku lat. Wykonali trzy budynki wielorodzinne w Starej Miłosnie. Dla mnie wazne było, że mają rachunek powierniczy i nadzór banku. Przed wypłatą transzy sprawdzają postepy robót, tak jak w moim kredycie, jeśli roboty są opóźnione to mój bank nie wypłaci raty, i taki zapis mam w umowie. Jak ja kupowałam to dokonywali rezerwacji na 2-3 dni, ale nie telefonicznie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dix Re: developerzy ząbki IP: 195.205.147.* 09.08.06, 12:11 sprawdźta czy majom hipoteke banku na działce, bo coś mi ten rachunek tak wyglada jak by mieli obciążony grunt hipoteką. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dix ...szukasz chama...zadzwoń do gór-pisu. IP: 195.205.147.* 09.08.06, 12:13 ktoś już pisał kiedyś na ten temat coś takiego: ...szukasz chama...zadzwoń do gór-pisu. I niech to będzie mottem przewodnim tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ga Re: ...szukasz chama...zadzwoń do gór-pisu. IP: 62.233.138.* 09.08.06, 12:39 możesz rozwinąć to co napisałeś? jak na razie z gór-pisem problemów nie mam i to jest pierwsza negatywna opinia na ich temat, więc proszę napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolek Re: ...szukasz chama...zadzwoń do gór-pisu. IP: *.chello.pl 10.08.06, 00:50 tez byłbym wdzięczny za wszelkie informacje dotyczące tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz hm 10.08.06, 08:03 Od ponad roku wspolpracuje z firma Gor-Pis i nigdy nie spotkalem sie z zadnym przejawem chamstwa, wlasciciele firmy, pan Pawel i pan Janusz zawsze sa uprzejmi, zyczliwi, sklonni do wspolpracy. Zyczylbym aby inni developerzy tacy byli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: ...szukasz chama...zadzwoń do gór-pisu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:42 tez jestem ciekaw na jakiej podstawie masz taką opinie o tej firmie. Zastanawiam sie nad zakupem mieszkania i biorę ich poważnie pod uwagę. Jesli masz jakieś inforamcje to podziel się z nami Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezdecydowana Re: developerzy ząbki IP: *.waw1.volvo.net / 62.29.169.* 10.08.06, 09:57 dzieki serdeczne Mikki za podpowiedz.Jestem jeszcze zielona w tym temacie. CZy mozesz mi powiedziec czy juz mieszkasz czy czekasz moze na oddanie.Decyzje trzeba podjac blyskawicznie a dla mnie jest to spore obciazenie. Na co trzeba zwrocicc szczegolna uwage zwlaszcza w umowie. Bede wdzieczna za wszelkie praktyczne wskazówki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mikki Re: developerzy ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:42 Zamieszkam najwcześniej w kwietniu 07 (mam nadzieję). Ja negocjowałam jeszcze odsetki karne za ich ewentualne opóźnienia, wpisanie stawki za tzw. czynsz no i jeszcze zmiana ścianek, w którymś par. jest o tym mowa, zapis nie powinien określać żadnych kosztów. Nieruchomość ma założoną hipotekę na rzecz banku, ale następnego dnia po podpisaniu umowy dostaniesz zaświadczenie z banku o zwolnieniu mieszkania po wpłaceniu całej kwoty za mieszkanie. To chyba wszystko pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sgsp Re: developerzy ząbki IP: *.chello.pl 10.08.06, 10:50 Zarezerwowalismy mieszkanie w Gór-Pis'ie przy ul. Szwoleżerów 72. Teraz czekamy na podpisanie umowy przedwstępnej i ... szukamy sąsiadów. pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: developerzy ząbki IP: 83.238.15.* 14.08.06, 06:46 Czytałam dodatek w gazecie RNW o ząbkach i tamtejszych inwestycjach ale nie wiem jaki to był numer - oni dodaja artykuły na swoją stronę rnw.pl zobacz tam może już coś jest.pozdrawiam. Sama szukam czegoś pewnego i taniego w tej okolicy - więc piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sgsp Re: developerzy ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:13 Dzięki za informacje. Nie ma jeszcze tego artykułu na ich witrynie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: flaszke wygram Re: developerzy ząbki IP: 83.238.13.* 14.08.06, 12:21 polecam mac-plast mają obsówke terminową ale generalnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: developerzy ząbki IP: *.chello.pl 16.08.06, 11:11 dołączam się do tej prośby :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olka Re: developerzy ząbki IP: 212.160.172.* 16.08.06, 12:54 popytajcie o mac plast innych mieszkańców Zabek np z ul.Powstańców. Zdecydowanie ptrzestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: developerzy ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:02 Jak narazie pierwszy budynek na osiedlu "Mazowiecka Dolinka" Mac Plastu został oddany w zapisanym terminie. Zostały zrobione kwasowe barierki, okna w kolorze i w tym tygodniu zostanie zrobiony system nawodnienia. Na innych inwestycjach w tej cenie tego nie było. Na innych sa barierki które co roku się maluje i okna jak kilkanaście lat temu, wąskie i małe.Tu sa duże balkony i w połowie mieszkań przesuwane okna balkonowe na spory taras, po otwarciu robi sie 3metrowe wyjście. I są garaże podziemne. Polecam chociaż na tym osiedlu wszystko podobno sprzedane. Ładne jest jeszcze osiedle sprzedawane przez biuro Emmerson - Leśna Polana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: developerzy ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:25 A może jeszcze ktoś się wypowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: developerzy ząbki 19.08.06, 09:21 Forum Zabek forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=97 Odpowiedz Link Zgłoś