Dodaj do ulubionych

Firma Kandro 2 w Piasecznie

IP: *.polkomtel.com.pl 18.02.03, 12:25

Witam.

Mial ktos do czynienia z firma Kandro 2 w Piasecznie ?
Moglby sie ktos podzielic uwagami ?

Za wszelkie uwagi bardzo dziekuje.

pozdrawiam

Marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.acn.waw.pl 18.02.03, 20:46
      Witaj
      Kupilismy u nich mieszkanie - odbieramy za 4 tyg. Jestesmy baaardzo zadowoleni.
      Jak interesuja Cie jakies szeczegoly to podaj co - postaramy sie odpowiedziec.
      Pozdrowienia
      • Gość: Marcin Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.polkomtel.com.pl 19.02.03, 08:23
        W zasadzie interesuje mnie wszystko:

Nie bylo problemow ?
        Kiedy akt notarialny ?
        Jak sprawdzales firme ?
        Jak wyglada jakosc ich pracy ?
        Kupiles w tych blokach w centrum ?
        Targowales sie o cene ? Dalo sie cos utargowac ?
        Musze kupic garaz ?
        Sam sobi zalatwiasz umowe z gazownia itp, czy oni jakos posrednicza ?

pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.

Marcin
        • Gość: Marcin Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 21:10
          Gość portalu: Marcin napisał(a):

> W zasadzie interesuje mnie wszystko:
          >
          > Nie bylo problemow ?
          > Kiedy akt notarialny ?
          > Jak sprawdzales firme ?
          > Jak wyglada jakosc ich pracy ?
          > Kupiles w tych blokach w centrum ?
          > Targowales sie o cene ? Dalo sie cos utargowac ?
          > Musze kupic garaz ?
          > Sam sobi zalatwiasz umowe z gazownia itp, czy oni jakos posrednicza ?
          >
          > pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.
          >
          > Marcin

Witaj

Czy byly problemy - nie, wszysko idzie OK, nawet momentami firma bardzo nas
          zaskoczyla "per plus" - nie chcieli zadnych pieniedzy za zmiany w projekcie,
          dodatkowe gnazdka elektryczne itd. Kiedy beda akty nie wiem, tak naprawde to
          jeszcze o to nie pytalem, z tego co wiem, firma chce "pozbyc" sie bloku i
          lokatorow jak najszybciej. Jesli chodzi o sprawdzanie to ogladalismy ich
          poprzednia budowe w Piasecznie - jedno co mam tam do zarzucenia i dlaczego nie
          kupilbym tam mieszkania, to to ze po drugiej stronie ulicy jest cmentarz :).
          Rozmawialismy tez na targach budownictwa z roznymi firmami i Ci byli najlepsi,
          no i oczywiscie opinie na portalu. Z jakosci pracy jestesmy zadowoleni, bylem
          dzis na budowie i widzialem, co sie dzieje, sciany proste, tynki gladkie
          odplywy i gniazdka tam, gdzie chcielismy i grzeja.
          Pytanie odnosnie lokalizacji, te "w centrum" to Jana Pawla? Ja wychowalem sie
          Piasecznie i ciezko mi wyczuc czy tam jest centrum :)
          Garaz: jak kupowalismy mieszkanie, bylo to obowiazkowe i kosztowalo 17 600,
          dzis pytal o to samo moj kolega z pracy, jak chcesz mozesz kupic, jak nie to
          nie.
          Co do ceny, nie targowalismy sie, bo kupowalismy w czasie promocji i bardzo
          chodliwy metraz ~55m. Polecam jedna rzecz zadzwonic do nich i zapytac, mam
          dobre zdanie o pani Marzenie z Kandro, trzeba pamietac, ze reprezentuje firme,
          ale zawsze byla uczciwa i pomocna (wiele rzeczy mozna negocjowac np.
          zmienialismy terminy i wysokosc wplat - bez problemow i dodtkowych oplat).
          Pytanie o gazownie - umowe z energetyka podpisalem dzis w Kandro, tak samo
          bedzie pewnie z gazem.

Pozrdowienia
          Marcin
          • Gość: dżo Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: 213.158.197.* 20.02.03, 09:10
            ja kupiłam w trzecim etapie, więc takie formalności jeszcze mam przed sobą
            ale też jestem zadowolona, jak narazie :))
            Marcin oddanie 1 etapu miało byc z końcem marca, rozumiem że nie oddadzą
            wcześniej jak zakładali???
            Pzdr
            • Gość: Marcin Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.media 20.02.03, 10:45
              Gość portalu: dżo napisał(a):

> ja kupiłam w trzecim etapie, więc takie formalności jeszcze mam przed sobą
              > ale też jestem zadowolona, jak narazie :))
              > Marcin oddanie 1 etapu miało byc z końcem marca, rozumiem że nie oddadzą
              > wcześniej jak zakładali???
              > Pzdr
              Witaj
              W umowie mamy zapisany odbior do 31.III, mamy mieszkanie ostatniej klatce a
              termin odbioru zostal przesuniety na 17.III wiec przed terminem - niby niewiele
              ale jednak cos.
              Pozdrawiam
              • Gość: dżo Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: 213.158.197.* 24.03.03, 10:36
                Drodzy sąsiedzi, czy ktoś już odebrał mieszkanie w I etapie?
                Byłam wczoraj na osiedlu i wygląda to z zewnątrz całkiem przyzwoicie.
                Czekam na info, coś ostatnio zapadła cisza na forum w naszym temacie
                Pozdrawiam
    • Gość: Monia Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.acn.waw.pl 24.03.03, 13:41
      Witam
      ja odebralam mieszkanie na I etapie i jestem bardzo zadowolona.Pomalu zaczynam
      sobie je wykanczam.
      Pozdrawiam
      • Gość: dżo Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: 213.158.197.* 24.03.03, 16:34
        Blok wygląda na porządnie wykończony, a jak mieszkanka w środku? Nie było
        żadych wad, które trzeba by bylo przed odebraniem kluczy reklamować.
        Kiedy planujesz się przeprowadzić???
        Pzdr
        • Gość: Agata Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 00:47
          Czy mógłby ktoś podac namiary na tego developera (strona www)? z góry bardzo
          dziękuję :))
          • bagnet Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie 25.04.03, 11:41
            Czy ktoś już się przerpwadził, jak wrażenia z mieszkania, jakie macie
            zastrzeżenia? Jak rano z wyjzdem z osiedla i jak z hałasem z zewnątrz (z ulicy)?
    • Gość: Mona Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 13:20
      Ja odebralam mieszkanie na I etapie.Mieszkalam tam przez Swieta.
      • bagnet Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie 25.04.03, 15:38
        Gość portalu: Mona napisał(a):

> Ja odebralam mieszkanie na I etapie.Mieszkalam tam przez Swieta.

To świetnie i jak wrażenia?
        1. czy negocjowałaś umowę (kwotowo i ze względu na tekst, jeśli tak to co
        zmieniłaś)
        2. Czy mieszkanie było faktycznie gotowe do odbioru
        3. Czy masz jakieś negatywne (bądź pozytywne) uwagi do wykonania
        4. Jak Ci się tam mieszkało
        5. Co byś zmieniła, zrobiła dodatkowo gdybyś kupowała mieszkanie teraz
        6. Jak z wyciszeniem i izolacją cieplną i akustyczną (wewnątrz między sąsiadami
        oraz z zewnątrz
        7. Wiem że to dużo pytań, ale prawdopodobnie bedziemy sąsiadami (przynajmniej w
        ramach wspólnoty) więc postaram się odwdzięczyć. Jak chcę kupić mieszkanie w
        III etapi na 4 klatce 2 piętro
        • Gość: anonim Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: *.idea.pl 29.08.03, 11:06
          Przyłączam się do pytania
          • Gość: anonim Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: 194.9.223.* 04.09.03, 15:18
            WWWWWW up ppppppp!!

Gość portalu: anonim napisał(a):

> Przyłączam się do pytania
            • Gość: Anonim Re: Firma Kandro 2 w Piasecznie IP: 194.9.223.* 10.09.03, 10:36
              Nikt nie odpowie na powyższe pytania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka