Gość: Agnieszka IP: 157.25.43.* 18.02.03, 13:27 Witam, Na dniach bede decydowala sie na zakup mieszkania w/w lokalizacji. Jak oceniacie ta inwestycje i developera??? Prosze, a w zasadzie blagam o pomoc... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: Sloneczny Stok-BLAGAM!!! IP: *.at.ibm.com 18.02.03, 14:30 Ja nabylam u nich mieszkanie i jestem zadowolona - prace na budowie sa dosc zaawansowane (w pierwszym etapie koncza juz wstawiac okna i klasc ocieplenie), obsluga klienta profesjonalna i sympatyczna, ceny przyzwoite, dobra lokalizacja i polaczenie z centrum. Z tego co wiem (poczytaj posty dotyczace MSM Nowy Dom 82) mieszkancy innych inwestycji tej spoldzielni sa zadowoleni z wykonania mieszkan. Zdarzaja sie jednak podobno czasem problemy w komunikacji ze spoldzielnia (ja jednak nigdy nie mialam takich problemow). Pozdrawiam! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Sloneczny Stok - czytaj posty MSM Nowy Dom 82 IP: *.pkobp.pl 18.02.03, 15:52 Pisałam już kilka razy, co się dzieje na budowie itp. na linku MSM Nowy Dom 82. Etap I: klatki ABCDI zaawansowany - termin oddania ok. 31.07.2003 Etap II: kl. EF stan początkowy - jest poziom garaży, aktualnie robią konstrukcję parteru - szkielet, termin zakończenia etapu (oddania) 31.12.2003. Etap III: kl. GH brak robót - termin 31.12.2004. Ja kupuję w kl. E. Gorąco polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś