bugaboo1 12.08.06, 19:25 czy ktos kupował mieszkanie od trans-consulting? jak oceniacie współpracę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: trans-consulting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:42 Sprawdz maila Odpowiedz Link Zgłoś
ewgu Re: trans-consulting 17.08.06, 17:33 hej też interesuje mnie ta firma podzielisz się informacjami?pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathya Re: trans-consulting IP: *.acn.waw.pl 18.08.06, 18:10 Czesc, jezeli moglbys wyslac maila z informacjami na kathya at autograf pl będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baligus Re: trans-consulting 21.08.06, 09:36 Witaj, poszukuję również informacji odnośnie tej firmy: jak budują, czy są solidni itp. Czekam na info, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pww11 Re: trans-consulting 09.09.06, 23:41 Witam, Też byłbym bardzo wdzięczny za informacje i opinie o Transconsulting. Jak budują: jakość, terminowość, współpraca ... Odpowiedz Link Zgłoś
jbien Re: trans-consulting 08.10.06, 11:12 proszę również o opinię o TRANS-CONSULTING, Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betibetibeti@wp.pl Re: trans-consulting IP: *.orange.pl 26.10.06, 21:06 Czy ktos moglby podzielic sie ze mna informacjami na temat trans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam info Re: trans-consulting IP: *.chello.pl 26.11.06, 01:23 witam ja tez jezeli da rade to pliss pzeslijcie mi jakies info o tym trans consulting, mój mail dominikjestem@o2.pl z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
baryanin Re: trans-consulting 26.11.06, 01:31 Gość portalu: ja napisał(a): > Sprawdz maila czy ja tezs moge prosić o info na temat tego developera? z góry bardzo dziekuję. sprawa jest dla mnie pilna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baryanin Re: trans-consulting 26.11.06, 01:43 a tak wogóle to czegoś tu nie rozumiem czy nie mozna zamiescic jakichkolwiek informacji na forum o trans??? czy to wszystko jest owiane jakąs tajemnicą??? czy to moze jakas wirtualna firma jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
leff76 Re: trans-consulting 27.11.06, 10:58 Czesc, jestem zainteresowana kupnem mieszkania od TC jezeli posiadasz cenne informacje, chetnie sie z nimi zapoznam. Po moich wczesniejszych doswiadczeniach chcialabym sie upewnic co do developera, zeby uniknac niemilych niespodzianek. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: trans-consulting IP: *.chello.pl 28.11.06, 22:49 ja juz szukam od tygodnia jakichkolwiek informacji na temat tej firmy, jak narazie nic nie znalazłem. czyzby brak informacji=wszystko ok?? obym się nie mylił, bo zamierzam z nimi w czwartek podpisac umowe przedwstępną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: trans-consulting IP: 193.138.110.* 04.12.06, 13:59 Witam, interesuje mnie zakup mieszkania od tego dewelopera i również poprosiłbym o jakieś informacje na jego temat. mój mail: wojtek2401@wp.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję wz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaarol Re: trans-consulting IP: 213.17.162.* 21.02.07, 08:29 Poszukuje informacji na temat developera. Zastanawiam sie nad zakupem u nich nieruchomosci. jesli mozna prosze takze na priv: 3triangle at gmail.com pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: trans-consulting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 12:46 Troszkę wiem. Generalnie nie jest źle - jako developerzy się sprawdzają, nie ma większych niespodzianek negatywnych - chociaż oddali dopiero 3 budynki (pewnie ok. 50 mieszkań). Mieszkania o średnim standardzie - akustyczne, dość kiepskie okna. Natomiast bardzo trudno wyegzekwować naprawę usterek już po oddaniu mieszkań, czekanie na naprawę trwa miesiącami. I najlepiej natychmiast uciekać od nich jako administratora budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: trans-consulting IP: *.chello.pl 03.12.06, 21:06 fajnie dzieki, czy moze ktos wie jeszcze cos na ich temat??? Odpowiedz Link Zgłoś