Gość: jaQbek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 19:37 Czy warto się pchać na to osiedle ? jak ono wygląda, jaka jest okolica ? Trochę przeraża mnie tarchomin - dojazd itp. Co możecie powiedzieć o samym developerze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.aster.pl 18.08.06, 21:17 Poczytaj wątki o Wersalu Podlaskim, szczególnie ich inwestycje KEN I, KEN II. Yuniversal to nowa firma jednego ze wspólników Wersalu Podlaskiego. Sprawdź czy dalej bawią się w firmę budowlaną czy są deweloperem. Różnica jest taka, że deweloper zarządza projektem inwestycyjnym, a buduje generalny wykonawca. Wersal robił tak, że był zarówno inwestorem jak i wykonawcą robót. Później wciskał swojego administratora żeby dociągnąć do końca okresu gwarancji i rękojmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: At Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.cebit.com.pl 18.08.06, 23:19 Dokładnie tak, tylko należy użyć czasu teraźniejszego - robi tak nadal. Tylko nazwa nowa ... Zdecydowanie odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:51 Dlaczego odradzasz? Ja mam bardzo dobre doświadczenia z tym developerem. Wykonanie na czas, żadnych usterek, bezproblemowe wykonanie ścianek działowych wg własnego projektu. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murek Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: 12.21.160.* 06.09.06, 15:13 ja rowniez polecam, oczywiscie nie ma idealnych wykonawcow, ale WP byl chyba jednym z lepszych na naszym rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: At Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:34 To jakich gorszych spotkaliście na swojej drodze?????!!!!! Półtora roku opóźnienia w oddaniu budynku, full usterek: zła izolacja garażu, dachu, zalewany garaż itd. itp. Plus wpisanie do aktów swojego zarządu za kosmiczną - nawet jak w Warszawie - kwotę, brak dokumentacji technicznej. Nie wyobrażam sobie żadnych dobrych doświadczeń z tą firmą, bez względu na to jak się nazwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murek Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: 12.21.160.* 06.09.06, 17:44 To jakich gorszych spotkaliście na swojej drodze?????!!!!! a chociazby takich co wzieli pieniadze, wykopali dziure w ziemi i znikneli oraz takich co wreczyli list intencyjny z cena za metr a 6 miesiecy pozniej podwyzszaja ceny lub takich co zazadali dodatkowej oplaty, ponad 1 tys. zl za metr, podczas odbioru mieszkan. wystarczy czy pisac dalej ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: At Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:14 Cóż, wydawało mi się, że równamy do lepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś