Dodaj do ulubionych

Yuniversal Podlaski - Majolikowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 19:37
Czy warto się pchać na to osiedle ? jak ono wygląda, jaka jest okolica ?
Trochę przeraża mnie tarchomin - dojazd itp. Co możecie powiedzieć o samym
developerze ?
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.aster.pl 18.08.06, 21:17
      Poczytaj wątki o Wersalu Podlaskim, szczególnie ich inwestycje KEN I, KEN II.
      Yuniversal to nowa firma jednego ze wspólników Wersalu Podlaskiego.
      Sprawdź czy dalej bawią się w firmę budowlaną czy są deweloperem. Różnica jest
      taka, że deweloper zarządza projektem inwestycyjnym, a buduje generalny
      wykonawca. Wersal robił tak, że był zarówno inwestorem jak i wykonawcą robót.
      Później wciskał swojego administratora żeby dociągnąć do końca okresu gwarancji
      i rękojmi.
      • Gość: At Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.cebit.com.pl 18.08.06, 23:19
        Dokładnie tak, tylko należy użyć czasu teraźniejszego - robi tak nadal.
        Tylko nazwa nowa ...
        Zdecydowanie odradzam!
        • Gość: Kala Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:51
          Dlaczego odradzasz? Ja mam bardzo dobre doświadczenia z tym developerem. Wykonanie na czas, żadnych usterek, bezproblemowe wykonanie ścianek działowych wg własnego projektu. Ja polecam.
          • Gość: murek Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: 12.21.160.* 06.09.06, 15:13
            ja rowniez polecam, oczywiscie nie ma idealnych wykonawcow, ale WP byl chyba
            jednym z lepszych na naszym rynku.
            • Gość: At Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:34
              To jakich gorszych spotkaliście na swojej drodze?????!!!!!
              Półtora roku opóźnienia w oddaniu budynku, full usterek: zła izolacja garażu,
              dachu, zalewany garaż itd. itp.
              Plus wpisanie do aktów swojego zarządu za kosmiczną - nawet jak w Warszawie -
              kwotę, brak dokumentacji technicznej.
              Nie wyobrażam sobie żadnych dobrych doświadczeń z tą firmą, bez względu na to
              jak się nazwie!
              • Gość: murek Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: 12.21.160.* 06.09.06, 17:44
                To jakich gorszych spotkaliście na swojej drodze?????!!!!!

a chociazby takich co wzieli pieniadze, wykopali dziure w ziemi i znikneli oraz
                takich co wreczyli list intencyjny z cena za metr a 6 miesiecy pozniej
                podwyzszaja ceny lub takich co zazadali dodatkowej oplaty, ponad 1 tys. zl za
                metr, podczas odbioru mieszkan.
                wystarczy czy pisac dalej ?
                :-)
                • Gość: At Re: Yuniversal Podlaski - Majolikowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:14
                  Cóż, wydawało mi się, że równamy do lepszego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka