kaskaja 22.08.06, 21:53 Słyszeliście o jakichś fajnych miejscach, tak do 30 km od granic W-wy? Szukając w necie, znalazłam tylko Czarny Las pod Grodziskiem, ale to już sprzedane. MOże znacie jakieś fajne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskaja Re: gdzie sie buduja osiedla domów pod W-wą? 25.08.06, 21:51 nikt nie zna nowych osidli domów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie sie buduja osiedla domów pod W-wą? IP: *.kablowka.waw.pl 26.08.06, 14:20 Spróbuj tutaj: www.mostostaltechnika.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Polecam: www.tabelaofert.pl+środowa Gazeta Wyborc IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.08.06, 22:04 Jest troche inwestycji "domkowych. Np łomianki, Babice, Wesoła, Zalesie, Owock, Godzisk mazowiecki, Józefów Polecam tabele ofert + środową gazetę Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika coś bliżej... IP: *.centertel.pl 26.08.06, 19:11 do jakiej sumy i jaka dokładniej okolica,oraz czy musi być osiedle? Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaja Re: coś bliżej... 30.08.06, 23:09 nie musi być osiedle, choć podoba mi się idea wspólnej ochrony itp. ale myślę o większej działce, więc to może być trudne; okolica - myślałam o Kampinosie, powiatach Nowy Dwór Maz., Legionowo i okolice, ale w sumie nie mam uprzedzeń - byle nie za blisko "cywilizacji"; nie wiem, czy nie wymagam za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
adasha5 Re: coś bliżej... 31.08.06, 17:32 sprobuj poszukac ofert w gazetach lokalnych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eldomo Re: coś bliżej... IP: 57.66.44.* 01.09.06, 09:46 Gmina Wawer organizuje sprzedaż działek. Może warto zakupić kawałek i zbudować mini osiedle 4-6 domkow w spółdzielni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekier Re: coś bliżej... - do Eldomo IP: 82.177.11.* 01.09.06, 14:13 Skąd masz informacje o sprzdaży działek przez gminę Wawer?. Ja też byłbym zainteresowany kupnem działki w ramach spółdzielni. Zastanawialismy się nad tym ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eldomo Re: coś bliżej... - do Eldomo IP: 57.66.44.* 05.09.06, 14:31 Okolice Zwoleńskiej ostatnio podlegają wycenie i być może w najbliższej przyszłości byłaby szansa na zakup. W tamtych okolicach powstaje już przynajmniej jedno takie osiedle. Może warto zasięgnąć informacji w gminie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Dompol z Łomianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:17 Tak , zdecydowałam się zakupić ładny nowoczesnym budynek na fajnej działce (850m2) w os.SŁONECZNE OGRODY w Pieńkowie k/Łomianek Oglądałam też wcześniejsze i bieżące realizacje dompolu. Budują wg ładnych nowoczesnych projektów i lokalizacje ich domów są naprawdę ciekawe. Podaje ich stronkę : www.dompol.waw.pl Sprawdźcie sami. Alina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia 141 Re: Dompol z Łomianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:21 mi osobiście dom w pienkowie koło łomianek nie podobał się. Daleko wszędzie, dom w polu byłam tam i ogladałam. Ale kto co lubi. zobacz stronę nieruchomości-inwestycje.pl tam są fajne bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzik Re: Dompol z Łomianek IP: 62.29.169.* 06.09.06, 12:13 Byłem tam i oglądałem. Miejsce fajne, bo niby odludnie, ale w rzeczywistosci to w okolicy jest masa domów. Mam za to pare pytań odnośnie tej inwestycji (nie znalazłem tego na stronie dompolu). Jakie są tam media? Wysokie trawy sugerują mi podmokły teren, czy tam istnieje ryzyko jakiejś "powodzi" od strony Wisły? Czy planowane jest wyremontowanie drogi dojazdowej (do samych posesji jest gruntówka). No i ostanie" zaniepokoił mnie budyneczek z małym "schroniskiem dla psów", ktoś wie co to za sąsiad? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Dompol z Łomianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:37 Hmm Media są następujące: gaz w drodze wewnętrznej ,ale podobno pozostali , którzy kupili od dompolu tę inwestycję zdecydowali się na pompę ciepła , ja również rozpatruje taką ewentualność. w cenie firma dompol wykonuje przydomową , własną oczyszczalnie ścieków dla każdego budynku. Dowiadywałam się i rzeczywiście jest to mówiąc krótko idealne rozwiązanie Studnia jest własna - to również wykonuje firma dompol. Jednocześnie w uliczce wewnętrznej jest wodociąg ,ale niestety jakieś przekroje są za małe ( nie znam się na tym ,ale tak jest ) za małe fi. Budka z psami należy do starszej miłej Pani , ale rzeczywiście tych psów tam trochę jest. Póki są zamknięte nie są groźne wręcz przeciwnie od razu szczekają jak zbliża się ktoś obcy. Oto bedę się martwić tuż przed wprowadzeniem. Drogę ustaliliśmy ,że ( co prawda będzie to jakiś koszt dodatkowy) będziemy ( przyszli mieszkańcy) wykonywać w kostce i będziemy próbować zamknąć bramą wjazdową od strony ul.Rolniczej ( poza umową z firmą dompol) , ale to pewnie kwestia 2 lat. Osobiście mi się ta inwestycja baardzo podoba. Nie tuzinkowa , odważna architektura , cena też w porządku , lokalizacja - szybki dojazd do Warszawy , łącznie z przystankiem autobusowym linii "Ł" w najbliższym sąsiedztwie a jednocześnie cisza i spokój a wokół nowe domy w trakcie budowy lub zamieszkałe. Każdy oczywiście ma swoje preferencje i powinien samemu podejmować decyzję. ALINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screech Re: Dompol z Łomianek IP: 193.119.20.* 26.10.06, 13:35 Witam my tez zdecydowalismy sie tam zakupic domek - prosilabym o kontakt na screech@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzydom Re: gdzie sie buduja osiedla domów pod W-wą? IP: *.wwg.pl 22.09.06, 18:23 podciagam, duzy dom pod warszawa to jest to Odpowiedz Link Zgłoś