Dodaj do ulubionych

Star Investments-Ogrody Wislane

07.09.06, 19:32
Witam
jestem zainteresowana zakupem mieszkania w Ogrodach Wislanych, ogladalam
dokumenty przekazane mi przez pracownika biuro sprzedazy i zaciekawil mnie
niezwykle niski kapital wlasny inwestora - Star Investments, tylko 50 000zl.
Ciekawi mnie czy ktos z was zainteresowanych kupnem tu sprawdzal ich
sprawozdanie finansowe, chocby rachunek zyskow i strat bo cos mi tu nie
pasuje :/
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Star Investments-Ogrody Wislane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:16
      kolejny przypadek ignoranta prawnego, który nie rozróżnia kapitalu od majątku.
      • afrodytka30 Re: Star Investments-Ogrody Wislane 08.09.06, 20:48
        nie jestem prawnikiem ale w KRS jest informacja wylacznie o kapitale wlasnym
        stad moje pytanie!!!! minimalny kapital potrzebny do rejestracji spolki z o.o.
        czyli 50tys zl to jak dla mnie fakt nie wzbudzajacy zaufania do tego inwestora,
        chetnie przyjrzalabym sie ich majatkowi ale inwestor chyba chce cos ukryc bo
        nie mial ochoty przedstawic sprawozdania finasowego gdzie te informacje moge
        odnalezc, no coz pozostaje mi wizyta w Krajowym Rejestrze Sadowym by sprawdzic
        sprawozdanie finasowe
    • Gość: Andrzej74 Re: Star Investments-Ogrody Wislane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:36
      Ludzie, czy musicie kupić KAŻDY SZAJS? Przecież ta inwestycja jest tuż przy 2
      baaardzo głośnych i ruchliwych trasach. To nie są ulice, to trasy dla TIRów i
      wszelkiej maści ciężarówek. Czy wierzycie, że wartość takich mieszkań wzrośnie?
      Kupisz tam mieszkanie, to ożenisz się z nim.. Wystarczy, że rynek choć trochę
      się nasycie a tego szajsu nikt od Was nie odkupi. No po prostu ręce opadają...
      za taką kasę, takie g.
      • Gość: mksko Re: Star Investments-Ogrody Wislane IP: *.orange.pl 18.09.06, 10:47
        jak do tej pory to ceny idą w górę a nie w dół. I tak będzie nadal i żadna trasa
        w tym nie przeszkodzi. Miszkania sprzedają się na pniu i wedłóg prognoz
        specjalistów tak będzie nadal, przynajmniej przez kilka najblizszych lat, więc
        nie ma się czym martwić! Bliskość tarsy nie jest wcale uciązliwa. Kto niewierzy
        niech sam sprawdzi. Słychać jedynie monotonny szum, nic więcej. Co się dziwić,
        to w końcu Warszawa, a wszystkie zaciszne i urokliwe miejsca są już od lat
        zamieszkałe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka