Gość: lodzia IP: *.aster.pl 11.09.06, 22:11 co sądzicie o tej inwestycji w Łodzi? Może ktoś wie o podobnych planowanych w warszawie, kto ma budowac i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mad Re: u scheiblera IP: *.chello.pl 11.09.06, 22:21 Zerknij na: www.menolly.pl/ miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3603244.html Odpowiedz Link Zgłoś
wegorkie2 Re: u scheiblera 11.09.06, 22:29 Co to znaczy podobnych w Warszawie? W Warszawie nie są możliwe podobne inwestycje bo nie ma za bardzo takich fabryk do renowacji. Jeśli chodzi o Scheiblera to inwestycyjnie jest to oczywiście dużo lepsze niż cokolwiek w Warszawie. Inwestycja moim zdaniem bardzo interesująca. Sam nawet rozważałem, nie wszedłem w to bo generalnie nie uważam nieruchomości za dobrą inwestycję teraz (a już na pewno nie dobrą dla mnie). Jednakże gdybym wogóle rozważał inwestowanie w nieruchomości, to ta byłaby na mojej top-liście :-) Tylko jeśli chcesz kupić to dobrze wybierz - sądzę że niektóre lokale tam są dużo lepsze / dużo gorsze od innych inwestycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: u scheiblera IP: *.acn.waw.pl 11.09.06, 23:26 Dla mnie wrecz odwrotnie. NIe przyswieca mi mieszkanie w "parówkowym mieszkaniu" - dosłowie takie tam są np. 80m2 w tym jedno okno na swiat. Sam budynek przypomina mi oboz koncentracyjny.. afeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nowy Re: u scheiblera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:48 W ostatnią sobotę wybrałem się specjalnie do Łodzi przyjrzeć się tej inwestycji z blizka. Wracałem do Warszawy czym prędzej.To wszystko wygląda ponuro i wg mnie zamieszkać w tych murach,to niczym w więzieniu.Zainteresowanym polecam wizję lokalną,bo na obrazkach wszystko wygląda b.ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś