Gość: peeska IP: *.eu.org 18.09.06, 11:44 Czy ktoś o nich coś słyszał? Budują segmenty w Łomiankach, ale nigdzie nie mogę znaźć żadnych informacji na ich temat. Czy ktoś miał jakieś doświadczenia z tym developerem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiślany Re: Domena Projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:22 ja również zainteresowałem się ich inwestycją ,ale zrezygnowałem ze względu na ochydny smród z przepompowni ścieków znajdującej się około 5m od ich lokalizacji. Z tego co się o nich dowiedziałem to jest to ich pierwsza inwestycja a do tej pory posiadali i posiadają sprzedaż gotowych projektów architektonicznych i projektów na zamówienie. Rozglądam się więc dalej ponieważ nie odpowiada mi smród z przepompowni i szczerze mówiąc szukam firmy z jakimś doświadczeniem w budowie. W Łomiankach znalazłem : elmis-invest , dompol , i grupainvest- hoffman development. Jeszcze nie przejrzałem ich ofert ,ale w ciągu dwóch tygodni zamierzam "prześwietlić" te firmy. WIŚLANTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIŚLANY Re: Domena Projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:26 Tak to nie pomyłka - przepompownia znajduje się 5 metrów (czyli po drugiej stronie drogi )od budowanych przez nich segmentów. P.S Jakoś chyba wolno im te prace idą , w ciągu miesiąca postawili tylko dwie więźby dachowe. Byłem tam półtora miesiąca temu i w zeszłym tygodniu robiąc objazd znanych mi inwestycji do kupienia. WIŚLANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peeska Re: Domena Projekt IP: *.acn.waw.pl 18.09.06, 18:56 Jeśli chodzi o dompol, to ja generalnie polecam - moja siostra właśnie kończy ich "villa avangarde". Wybrałam domena projekt, bo są bardzo blisko. NIe czułam nigdy smrodu, ale teraz to już się zaczęłam zastanawiać. A prace pewnie dlatego wolno idą, bo nikt jeszcze nie zamówił u nich segmentu. Nie wiem co robić, bo miałam na niego wielką chrapkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślany Re: Domena Projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:57 Smród jest uciążliwy , wystarczy jak wiatr mocniej zawieje. Osobiście nie chcę mieszkać w miejscu gdzie śmierdzi fekaliami. Smród jest w nocy i w dni gdy temperatura przekracze 25C Niekiedy w zależności od natężenia fekaliów niezależnie od temperatury. W zakładzie wodno-kanalizacyjnym (ul.Szpitalna chyba 7) powiedziano ,że z tym nic się nie da zrobić. Biorąc pod uwagę bardzo wysoką cenę za budynek z działką ( dowiadywałem się u mieszkańców osiedla sąsiadującego ile oni płacili - było to kilakdziesiąt tysięcy taniej )poważny defekt w postaci smrodu oraz , w tej cenie mam kilka inwestycji o wiele lepiej położonych i też blisko lub w centrum Łomianek na większych działkach. Hm każdy musi podjąć niezależną decyzję ,ale ja obawiam się firmy , która dotychczas NIC jeszcze nie zbudowała , ponieważ takie firmy z reguły uczą się na błędach pierwszych inwestycji. Szukam innej inwestycji biorąc pod uwagę obrzydliwy smród z przepompowni ścieków. Nie mógłbym nawet drzwi balkonowych otworzyć .... oraz niestety nie ufam firmom , które nie mają żadnego doświadczenia w realizowaniu takich przedsięwzięć ponieważ takie firmy uczą sie na błęach pierwszych inwestycji a ja nie chcę być króliczkiem doświadczalnym . Życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji WIŚLANY Odpowiedz Link Zgłoś