Dodaj do ulubionych

Prośba o informacje KLINKIER BUD

IP: *.wm.net 07.11.01, 10:35
Bardzo proszę o jakies informacje na temat firmy KLINKIER BUD. Poszukuje osób,
które podpisały umowę z tą firmą na osiedle Bema Nadarzyńska oraz osób którym
ta firma jako podwykonawca budowała mieszkania. Z góry dziękuje MONA
Obserwuj wątek
    • Gość: Mis Re: Prośba o informacje KLINKIER BUD IP: *.netia.pl 04.12.01, 14:25
      Mona,
      czy juz masz jakies informacje o tej firmie? Ja zamierzam wkrotce podpisac z nimi
      umowe. Czy sa uczciwi?
      Mis

Gość portalu: Mona napisał(a):

> Bardzo proszę o jakies informacje na temat firmy KLINKIER BUD. Poszukuje osób,
      > które podpisały umowę z tą firmą na osiedle Bema Nadarzyńska oraz osób którym
      > ta firma jako podwykonawca budowała mieszkania. Z góry dziękuje MONA

• Gość: Mona Re: Prośba o informacje KLINKIER BUD IP: *.wm.net 05.12.01, 10:03
        Czesc, niestety nic nie udalo mi sie dowiedziec i dlatego postanowilam podpisac
        umowe z inna firma budujaca w Piasecznie KANDRO-2.Jesli bedziesz miala jakies
        informacje o KLINKIERBUD to daj prosze znac. Pozdrawiam
        • Gość: Mis Re: Prośba o informacje KLINKIER BUD IP: *.netia.pl 10.12.01, 09:52
          Wydaje mi sie ze wszystko jest w porzadku. W tym tygodniu podpisuje z nimi
          umowe przedwstepna.
        • Gość: Mis Re: Prośba o informacje KLINKIER BUD IP: *.netia.pl 13.12.01, 11:56
          Jestem juz po podpisaniu umowy.
          Mam nadzieje ze bedzie w porzadku.
          W styczniu czeka mnie umowa notarialna z nimi.
          Jestes zadowolona z Kandro-2?
        • Gość: Mis Re: Prośba o informacje KLINKIER BUD IP: *.netia.pl 03.01.02, 17:47
          Z papierów wynika, że wszystko jest w porządku. Dostałem odpis z ksiegi
          wieczystej dzialki- nie jest w hipotece, wlascicielem jest klinkier bud.Rowniez
          firma nie zalega z podatkami. Mam zaswiadczenia z US i ZUS. Wszystkie skladki
          placone sa w terminie. Teraz trzeba bedzie tylko poczekac na realizacje
          inwestycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka