Dodaj do ulubionych

Strzygłowska cz. A - Eko Development

10.10.06, 16:37
Szukam i witam przyszłych sąsiadów a tym samym przyznaję się do rezerwacji
domu w części A na osiedlu Strzygłowska :-)
Jeden wątek o Strzygłowskiej już mamy ale w związku z tym, że część A osiedla
będzie oddzielona od pozostałych, pomyślałam, że może warto stworzyć osobny
wątek, w którym będziemy mogli na bieżąco dyskutować o tym co się dzieje na
naszym placu boju.
Prace na budowie ruszyły, tak więc już teraz dzieje się nie mało.
Na pierwszy rzut mam pytanie do osób starających się o kredyt. W jaki sposób
banki, z którymi macie kontakt odnoszą się do kwestii braku KW?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • an2dzia3 Re: Strzygłowska cz. A - Eko Development 17.10.06, 14:16
      Witam!
      Ja rownież dokonałam rezerwacji w powstającej części osiedla. Zarezerwowałam
      dom wolnostojący, który wrócił do oferty developera- i z tym wiąże się moja
      prośba. Bardzo prosiłabym o kontakt osobę, która zrezygnowała z kupna tego domu.
      jezeli zaś chodzi o kredyt, to my dopiero kompletujemy dokumenty i składamy je
      do kilku banków.
      Dziś może wybierzemy się z mężem na plac boju. Pozdrawiam.
    • monikadulny Re: Strzygłowska cz. A - Eko Development 19.10.06, 11:38
      dolączam się jako przyszła sąsiadka. My zarezerwowaliśmy dom przedostatni. W
      naszym domku w zasadzie jeszcze nie ma ścian ale faktycznie prace na budowie
      idą dość szybko. Faktycznie developer nie uzyskał jeszcze KW na jedną z działek
      i banki wstrzymują decyzje kredytowe. Mam nadzieję, że wkrótce podpiszemy umowę
      notarialną jakoś tak niepewnie czuję się tylko z tą umową rezerwacyjną. Czekam
      na spostrzeżenia i uwagi.
      Pozdrawiam
      Monika i Rysiek
      • Gość: gotek Re: Strzygłowska cz. A - Eko Development IP: 62.148.86.* 21.11.06, 08:21
        witam,
        jestem zainteresowana inwestycja eko development w lomiankach - szukam ludzi,
        ktorzy byli lub sa klientami eko development - chcialabym poznac opinie ludzi,
        ktorzy kupili domy u tego developera - czy sa zadowoleni, czy nie?
        bede wdzieczna za informacje
        • Gość: Jaro Re: Strzygłowska cz. A - Eko Development IP: *.acn.waw.pl 01.01.07, 19:37
          Firma zarejestrowała się w marcu roku 2006 a na swojej stronie mówi o
          wieloletniej działalności!?. Chyba niczego jeszcze nie wybudowali...Kapitał
          zakłdowy 50 000zł.
          Tyle ustaliłem. Proszę o jakiekolwiek inne informacje. Ew na grzecznośćiowy
          ades mail nickie@go2.pl
          • Gość: Zfora Re: Strzygłowska cz. A - Eko Development IP: *.europe.hp.net 21.03.07, 12:31
            Witam wszystkich bardzo serdecznie. W związku z tym, że kilka osób biorących
            udział w dyskusji zdecydowało się na zamieszkanie w przyszłych domkach na
            Strzygłowskiej - chciałbym zaprosić przyszłych sąsiadów na forum:
            www.strzyglowska.bee.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka