Gość: ZZNOWY IP: 193.178.143.* 25.03.03, 13:23 Witam wszystkich Możecie polecić jakąś ekipę, która zajmie się panelami, elektryką, łazienkami itd itp ? Może robił u Was ktoś, kto jest godny polecenia? Z góry dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mooj Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 15:08 na razie jestem ze "swojej" ekipy zadowolony (kończą, więc nie "mówmy hop") ale boję się polecić żeby sąsiad latami na mnie krzywo nie patrzył:) jeśli to nie jest na wczoraj to zapraszam na początku kwietnia na oglądanie wyników i samodzielną ocenę - kontakt: szera@poczta.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZNOWY Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: 193.178.143.* 25.03.03, 15:12 Wielkie dzięki!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatka33 Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA 25.03.03, 15:13 Mam godną polecenia firmę mam też nagrany film z mieszkania po remoncie wykonanym przez nich. I moge polecić też dobrego hydraulika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc77 Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: 40.0.96.* 26.03.03, 09:11 Ja mam ekipe, ktora nie jest droga, ale trzeba ja pilnowac i pokazywac gdzie co ma zrobic, w jakim kierunku polozyc plytki i deski. Robia jednak solidnie i w porownaniu do innych ekip sa naprawde tani. Moge podac namiary oraz pokazac jak mi zrobili mieszkanko. Prosze o kontakt sc77@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZNOWY Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA IP: 193.178.143.* 26.03.03, 09:58 Właśnie chodzi mi o kogoś takiego, nad kim nie będzie trzeba non stop stać i pokazywać palcem na zasadzie: teraz to, a teraz to, a ta płytka to w tą stronę, a czemu się pan spóźnił, a dlaczego zrobiliście sobie 6 godzinną przerwę... itd itp. Chodzi mi o ekipę z tzw szefem, z którym będę miał kontakt i który wszystkiego dopilnuje. Zdaję sobie sprawę, że nie wyeliminuję wszystkich błędów ale chcę przynajmniej zminimalizować ich ilość i wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka33 Re: ZIELONE ZACISZE - EKIPA REMONTOWA 26.03.03, 11:16 Moja ekipa ma dobre pomysły, nie trzeba nad nią stać i pilnować, robi potrzebne zakupy i nie jest droga. JEDYNA WADA NIE ROBIĄ BŁYSKAWICZNIE zaleta ale dokładnie i z pomysłem. Oczywiście nie namawiam na nich bo niedługo sama ich wezmę do nowego M. Odpowiedz Link Zgłoś