Gość: Agnieszka IP: 194.181.84.* 28.03.03, 09:05 Osiedle polozone jest w Jozefoslawiu. Czy ktos o nim cos slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 03.04.03, 16:56 Właśnie tam kupujemy mieszkanie. Nie mają zbyt dużo pieniędzy, ale też nie mają długów. Nieruchomość nie jest obciążona hipoteką, budynki już stoją i można zaaranżować sobie wewnątrze wg uznania. Ceny dostępne. Nabycie mieszkania wraz z gruntem w formie aktu notarialnego. Nieruchomość ma swoją księgę wieczystą. Dojazd dogodny również bez własnego samochodu. Spod osiedla kursuje autobus prywatny do metra Wilanowska. Blisko przedszkole, obok szkoła (na razie w planach), dużo miejsca do spacerów, korytarz powietrzny daleko. No i doborowe towarzystwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.radiozet.com.pl 04.04.03, 04:41 mieszakm tam od stycznia. jest ok:) budowa trwa, mam nadziejej ze nadchodzace wakacje beda dla tego osiedla przelomowe w sensie wykonczenia infrastruktury ( trawaniki, plac zabaw, boisko itp) natomiast juz teraz mieszkanie tam jest spokojne i przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 04.04.03, 11:11 Gość portalu: tomek napisał(a): > mieszakm tam od stycznia. jest ok:) budowa trwa, mam nadziejej ze nadchodzace > wakacje beda dla tego osiedla przelomowe w sensie wykonczenia infrastruktury ( > trawaniki, plac zabaw, boisko itp) natomiast juz teraz mieszkanie tam jest > spokojne i przyjemne. A w którym budynku mieszkasz Tomku? My kupujemy w N 48. Na razie znamy tylko jedną mieszkankę osiedla - bardzo zresztą sympatyczną osobę. Jest naszym jak dotąd jedynym źródłem prawdziwej informacji o osiedlu, no oprócz może sołtysa Józefosławia. Mam nadzieję, że jak się już część osób wprowadzi to uda się zorganizować jakieś spotkanie "integracyjne" :)Miłoby poznać swoich sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.04.03, 15:34 kto wie czy tym zrodlem informacji nie jest moja zona:) mieszkam w budynku Nads strumykiem 6 ( nie wiem jak to idzie wg deweloperskich oznaczen) na parterze. wlasnie dzis panowie zaczeli tworzyc boisko na przeciwko mojej klatki schodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 07.04.03, 11:34 Chyba się wszystko zgadza. Na pewno parter z ogródkiem, vis a vis boisko, obecnie już z kradzionymi brzózkami (bo podobno lepiej takie rosną)no i oczywiście wszystko wskazuje na to, że p. Aldona to Twoja (Pana) żona. Super! W sobotę byliśmy na osiedlu (spotkanie z elektrykiem), ale byliśmy z małą Adą (2 latka będzie miała w maju)i już darowaliśmy sobie odwiedziny p. Aldony. Szkoda byłoby nowego mieszkania:)Sami nie nadążamy z zabezpieczeniami wszystkich kątów w naszym obecnym mieszkaniu przed "natrętnym małym człowiekiem". Ale byłoby zdziwienie, gdybyśmy się tam spotkali?:))) W najbliższym czasie będziemy chyba w czwartek po południu ok. 16, potem dopiero po świętach. Może się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.radiozet.com.pl 07.04.03, 11:45 i wszytko sie zgadza:) no niestety nas od srody nie ma, swieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 07.04.03, 12:50 OK.w takim razie przeniesiemy spotkanie na po świętach. Na pewno się odezwę.Życzę miłego wypoczynku. Pozdrowienia dla żony. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś