Dodaj do ulubionych

Osiedle nad strumykiem

IP: 194.181.84.* 28.03.03, 09:05
Osiedle polozone jest w Jozefoslawiu. Czy ktos o nim cos slyszal?
Obserwuj wątek
    • Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 03.04.03, 16:56
      Właśnie tam kupujemy mieszkanie. Nie mają zbyt dużo pieniędzy, ale też nie mają
      długów. Nieruchomość nie jest obciążona hipoteką, budynki już stoją i można
      zaaranżować sobie wewnątrze wg uznania. Ceny dostępne. Nabycie mieszkania wraz
      z gruntem w formie aktu notarialnego. Nieruchomość ma swoją księgę wieczystą.
      Dojazd dogodny również bez własnego samochodu. Spod osiedla kursuje autobus
      prywatny do metra Wilanowska. Blisko przedszkole, obok szkoła (na razie w
      planach), dużo miejsca do spacerów, korytarz powietrzny daleko.
      No i doborowe towarzystwo!!!
      • Gość: tomek Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.radiozet.com.pl 04.04.03, 04:41
        mieszakm tam od stycznia. jest ok:) budowa trwa, mam nadziejej ze nadchodzace
        wakacje beda dla tego osiedla przelomowe w sensie wykonczenia infrastruktury (
        trawaniki, plac zabaw, boisko itp) natomiast juz teraz mieszkanie tam jest
        spokojne i przyjemne.
        • Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 04.04.03, 11:11
          Gość portalu: tomek napisał(a):

> mieszakm tam od stycznia. jest ok:) budowa trwa, mam nadziejej ze nadchodzace
          > wakacje beda dla tego osiedla przelomowe w sensie wykonczenia infrastruktury
          (
          > trawaniki, plac zabaw, boisko itp) natomiast juz teraz mieszkanie tam jest
          > spokojne i przyjemne.

A w którym budynku mieszkasz Tomku?
          My kupujemy w N 48. Na razie znamy tylko jedną mieszkankę osiedla - bardzo
          zresztą sympatyczną osobę. Jest naszym jak dotąd jedynym źródłem prawdziwej
          informacji o osiedlu, no oprócz może sołtysa Józefosławia. Mam nadzieję, że jak
          się już część osób wprowadzi to uda się zorganizować jakieś
          spotkanie "integracyjne" :)Miłoby poznać swoich sąsiadów.
          • Gość: tomek Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.04.03, 15:34
            kto wie czy tym zrodlem informacji nie jest moja zona:) mieszkam w budynku
            Nads strumykiem 6 ( nie wiem jak to idzie wg deweloperskich oznaczen) na
            parterze. wlasnie dzis panowie zaczeli tworzyc boisko na przeciwko mojej klatki
            schodowej.
            • Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 07.04.03, 11:34
              Chyba się wszystko zgadza. Na pewno parter z ogródkiem, vis a vis boisko,
              obecnie już z kradzionymi brzózkami (bo podobno lepiej takie rosną)no i
              oczywiście wszystko wskazuje na to, że p. Aldona to Twoja (Pana) żona. Super!
              W sobotę byliśmy na osiedlu (spotkanie z elektrykiem), ale byliśmy z małą Adą
              (2 latka będzie miała w maju)i już darowaliśmy sobie odwiedziny p. Aldony.
              Szkoda byłoby nowego mieszkania:)Sami nie nadążamy z zabezpieczeniami
              wszystkich kątów w naszym obecnym mieszkaniu przed "natrętnym małym
              człowiekiem".
              Ale byłoby zdziwienie, gdybyśmy się tam spotkali?:)))
              W najbliższym czasie będziemy chyba w czwartek po południu ok. 16, potem
              dopiero po świętach. Może się spotkamy?
              • Gość: tomek Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.radiozet.com.pl 07.04.03, 11:45
                i wszytko sie zgadza:) no niestety nas od srody nie ma, swieta:)
                • Gość: edyta Re: Osiedle nad strumykiem IP: *.man.polbox.pl 07.04.03, 12:50
                  OK.w takim razie przeniesiemy spotkanie na po świętach. Na pewno się
                  odezwę.Życzę miłego wypoczynku. Pozdrowienia dla żony.
                  Edyta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka