Dodaj do ulubionych

Wersal Podlaski KEN Bis II

IP: 12.21.160.* 31.10.06, 19:52
Czy wiadomo jak gleboka jest juz dziura, wiem ze koparka cos tam robila 2-3
tygodnie temu. jak wygladaja sprawy dzis ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Wersal Podlaski KEN Bis II IP: *.orange.pl 31.10.06, 21:16
      www.fotodom.pl/galeria.php?id=15
      i wpadaj do nas na forum:

kenbis.ota.pl/forum/
      • Gość: Arkan Re: Wersal Podlaski KEN Bis II IP: 212.2.99.* 31.10.06, 23:17
        Czy utrzymali Wam cenę 4700 z jesieni 2005 bo pozwoleie na budowę przeciągało
        się długo?
        • Gość: Amarez Re: Wersal Podlaski KEN Bis II IP: *.acn.waw.pl 01.11.06, 13:12
          Kupiłem po 5600 i nikt mi problemów nie robił, prezesi podpisali mi aneks,
          podpisali się pod oświadczeniem inwestora zastępczego,. Jak na razie gra jest
          fair. Nie da się ukryć że cena 5600 brutto za ten punkt to prawdziwy rarytas,
          ceny teraz kształtują się się średnio po 8500zł
          • Gość: Maniek Re: Wersal Podlaski KEN Bis II IP: *.aster.pl 05.11.06, 19:50
            Ciekaw jestem samopoczucia osób które kupiły, kupują tu mieszkania po 8500?!
            JAk Wam z tym? Sądzicie, że ceny jeszcze wzrosną?
            • Gość: wersalczyk Re: Wersal Podlaski KEN Bis II IP: *.unused.zigzag.pl 06.11.06, 09:49
              > Ciekaw jestem samopoczucia osób które kupiły, kupują tu mieszkania po 8500?!
              > JAk Wam z tym? Sądzicie, że ceny jeszcze wzrosną?

ceny jeszcze wzrosną?

Myślę, że nie tak bardzo - może do 7000-7500zł/m2
              Jeśli chcesz kupić coś w KENBISie, to zapytaj się kobitek z Wersalu czy nie
              słyszały o tym, że ktoś chce odsprzedać udział.
              Ja tak zrobiłem - 116m2 na 2 piętrze odkupiłem 27.X (od... Wietnamczyka) po
              6200/m2.
              Wiem, że to sporo więcej, niż oferował Wersal, ale kupuję dla siebie i
              odpowiada mi miejsce.

Wiem, że zapłaciłem drożej, niż oferował wersal - ale cóż - takie jest życie!
              Mam nadzieję, że ceny przynajmniej nie spadną.
              Wietnamczyk ma jeszcze 2 mieszkania. Mówił mi on również, że sporo ludzi
              spekuluje mieszkaniamu weralu, więc te mieszkania na pewno wypłyną.
              • Gość: Kichon Re: Spekulanci w wersalu? IP: *.aster.pl 06.11.06, 21:16
                Podejrzewam, że kobitki w wersalu mają układ ze spekulantami.\
                Byłem tam (na wawozowej) dzisiaj - gdzy zapytałem o mieszkania w KENBIS to
                podały mi 4 namiarry na osoby, które chcą odstąpić tzw. rezerwacje.

Rozumiecie - dostałem namiary na spekulantów w siedzibie dewelopera!
                Podejrzewam, że kilkanaście % a może nawet kilkadziesiąt % mieszkań w KENBISIE
                nie zostało nigdy kupionych, ale zostało jedynie ZAREZERWOWANYCH w celach
                spekulacyjnych. \

Proste

Zmniejszała się podaż (rezerwowane mieszkania znikały z puli "wolnych") więc
                ceny rosły.

Mam zamiar skontaktować się z tymi 4 spekulantami - ciekawe jakie ceny
                zaproponują
                • Gość: MAniek Re: Spekulanci w wersalu? IP: *.aster.pl 07.11.06, 21:49
                  No cóż, ja znalazłem tylko jedną ofertę na mniejsze mieszkanie ok 40m ale w
                  jakiejś agencji. Z tego co wiem to w nowo podpisywanych umowach wersal
                  zabezpiecza się przed spekulowaniem. Jakby jednak ktoś wiedział coś o
                  mieszkanku 2-pokojowym w nowej inwestycji KEN BIS to chętnie kupię -
                  kabatki@vp.pl
                • Gość: Gość Re: Spekulanci w wersalu? IP: *.aster.pl 07.11.06, 21:51
                  Kichon - napisz co się dowiedziałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka