Dodaj do ulubionych

OsiedleLeśne

02.12.06, 19:28
Zasatanwiam się na zainwestowaniem w mieszkanie - IV etap Osiedla Leśnego.
Byłam dzisiaj oglądać okolice która wydaje mi sie sympatycza ale mam pewne
wątpliwości jesli chodzi o komunikację miejską. Czy ktoś może mi powiedzieć
jak sie tam mieszka i jak z dojazdem do centrum. Jak daleko jest przystanek?
Ja szczerze mówiąc w ogóle go nie widziałam a nie mam samochodu....
Obserwuj wątek
    • Gość: Guzik Re: OsiedleLeśne IP: *.aster.pl 02.12.06, 19:44
      Ja mieszkam w Etapie I. Do centrum dojazd poranny zajmuje mi ok. 20-25 minut (z
      osiedla na Rondo ONZ). Niestety taki wynik jest możliwy tylko samochodem. Jeśli
      chodzi o komunikację to chyba najlepiej jest dojść do Obozowej i tam skorzystać
      z tramwaju. Ta doroga to bez pośpiechu jakieś 15 minut, ale w okresie jesienno
      zimowym jest mocno nieprzyjemna, albo błoto i kałurze, albo lód. Autobus jak na
      razie nie jeździ w okolicy. Coś kiedyś ktoś mówił, że ma być, ale 2 lata minęły
      i nie ma :)
      • malka_m Re: OsiedleLeśne 02.12.06, 20:04
        właśnie tego się obawiałam....
        dzięki
        • Gość: krzysiek Re: OsiedleLeśne IP: *.aster.pl 02.12.06, 20:51
          ee tam, Guzik trochę przesadził z tymi 15 minutami do obozowej. Jak dla mnie to
          jest 7 minut. Może nie tam jakimś spacerkiem ale bez biegania:) Ale ogólnie z
          komunikacją jest nienajlepiej. Ja za nie cały rok będę mieszkał w III etapie i
          niedawno kupiłem sobie samochód:)

pozdr.
          • malka_m Re: OsiedleLeśne 02.12.06, 21:01
            też o tym myslałam ale obawiam się że cena jaka podadzą za metr uniemożliwi mi
            taki zakup :(
    • sinlac1 Re: OsiedleLeśne 03.12.06, 08:34
      A może byłaś też w biurze i podpytywałaś kiedy może ruszyć sprzedaż IV etapu i
      za jaką cenę z m?
      • malka_m Re: OsiedleLeśne 03.12.06, 17:58
        Pani powiedziała że IV etap ma wszystkie zezwolenia i czeka tylko na decyzję
        zarządu. Moze to nastapic jeszcze w tym roku. O cenie ponoć nic nie wiedziała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka