Dodaj do ulubionych

Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa

IP: 57.66.193.* 06.12.06, 09:05
Witam,

Odnalazlem oferte: tinyurl.com/yzodyv i wyglada dosc atrakcyjnie czy
ktos z Was Szanowni Forumowicze mial kontakt z developerem ewentualnie
blizsze informacje/uwagi na temat tej inwestycji?
Dziekuje za wszelkie uwagi i informacje,
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:07
      www.konstans.com.pl zerknij sobie jeszcze na forum jest poruszany temat osiedla
      w Starej Miłośnie Osiedle pod sosnami, tam masz dużo informacji na ten temat,
      poza tym my z mężem kupiliśmy tam mieszkanie i jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam.
      • Gość: jasmin Re: Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa IP: 57.66.193.* 06.12.06, 11:42
        Wlasnie przebijam sie przez ten watek, ale troszke tam chaotycznie. :-) jesli
        mozesz mi podpowiedziec jak wypada jakosc wykonania? czy mieliscie
        jakies "schody" z developerem? czy na cos powinienem zwrocic uwage? czy
        developer zarzadza wam osiedlem? jesli tak to jak? tyle pytan... tyle pytan...
        prawie jak kredytu pozniej do splaty ;-)

z gory dzieki za odpowiedzi.
        • Gość: michal20005 Re: Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa IP: *.chello.pl 06.12.06, 14:13
          PBL "BIS" jest to społka powstała z udziałem właścicieli Firmy KONSTANS i REMEX
          z Mińska Mazowieckiego www.konstans.com.pl i www.remex.pl
          Aktualnie Budują Osiedle Przy Ratuszu w Mińsku Mazowieckim. Choć nie mieszkam w
          ich blokach to I Etap osiedla Przy Ratuszu wybudowany 2 lata temu wygląda dość
          dobrze fotki z osiedla www.bramowski.pl
    • andrzej_marina Re: Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa 06.12.06, 14:22
      .
      • michal20005 Re: Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa 08.12.06, 14:51
        Zdjęcia z budowy Osiedla Przy ratuszu w Mińsku Mazowieckim Aktualne Można
        zobaczyć jak ten developer buduje mickam.fotosik.pl/zdjecia/1.html
        • Gość: michal20005 Re: Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa IP: *.chello.pl 20.01.07, 17:01
          Zdjęcia z budowy osiedla mickam.fotosik.pl/albumy/117334.html
    • Gość: MstOK Re: Konstans (PBL "BIS") - OS. Zasciankowa IP: 57.66.195.* 05.02.07, 10:44
      Witam, mam pytanie czy może ktoś ma informacje jak będzie wyglądała trasa
      Czerniakowska Bis (dojazd do A2), ktora jest planowana wzdluz Walu przy Wisle.
      Mam obawy, ze będzie halaśliwa, a ogromną zaletą tej okolicy jest dzisiaj
      spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka