Dodaj do ulubionych

Wartico Invest

28.12.06, 14:45
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania przy ul. Świderskiej od tego
Dewelopera. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenie z tą firmą. Do tej pory
zbudowali dwa bloki i to tyle. Będę wdzięczny za opinię. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: focus Re: Wartico Invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 01:17
      za taka kasę?????
    • Gość: zez Re: Wartico Invest IP: *.aster.pl 01.01.07, 21:35
      Wartico ceny pomylliy sie z Wilanowem. Firma jest chora, we wrzesniu wspominali
      o cenach 4500PLN za m2, po drodze zrobili juz dwie podwyzki do ok 6000 PLN w
      tej chwili plus obowiazkowy garaz za 26000 PLN. Najsmieszniejsze,
      ze "doradzaja" pospiech, bo ceny moga wzrosnac zaraz po nowym roku:)
      Oprocz tego zapowiadali ukonczenie inwestycji w I kw. 2008 w tej chwili mowia
      juz o sierpniu 2008.
      Jednym slowem przewiduje ze szczesliwcy wprowadza sie w 2009r w cenie 8000PLN
      za m2.
      • insomnia0 Re: Wartico Invest 02.01.07, 11:50
        kupiłam od tego dewelopera mieszkanie odebrałam już.. moge powiedziec tak :są
        naprawde solidni, z poprawek -po odbiorze technicznym- nic szczególnego nie
        zanotowałam.Czytając tu na forum przejscia z poprawkami byłam mocno przerazona..
        ze tak sie obecnie buduje..a tu miłe rozczarowanie sciany proste podłowa tez bez
        zaztrzezen okna drzwi, naniesione wszystkie moje zmiany.. Jedno mozna im
        zarzucić.. niestety nie potrafia załatwić wszelkich formalnosci w terminie..
        brak zgody na uzytkowanie lokalu :( wszystko sie przeciaga... Nie wiem jak
        bedzie z III etapem.. moge jedynie napisac ze powbijane sa juz pale... Ceny
        faktycznie kosmiczne.. Na dewelopera poza przeciaganiem spraw formalnych nie
        moge nic powiedziec złego... I przynajmniej nie miałam leku ze mieszkania moga
        byc nieoddane...ale jak sami wiecie z tymi deweloperami nie mozna byc
        wszystkiego pewnym.. Pozdrawiam

ps.. co do lokalizacji.. tam naprawde jest cudnie..i cicho.. bardzo przyjemne
        miejsce..:))
        • Gość: Tadek Re: Wartico Invest IP: *.derbynet.pl 01.03.07, 15:27
          interesujące, bo ja słyszałem że Wartico zbankrutował i nabywcy mieszkań przy
          ul. Świderskiej są w dosyć ciężkim położeniu; podobno program na ten temat
          zrobiła sama Pani Jaworowicz
          • Gość: eee Re: Wartico Invest IP: *.spray.net.pl 01.03.07, 17:17
            czy mozesz napisac skad masz takie wiadomosci? czy to rzeczywiscie chodzi o
            wartico invest? kiedy bedzie ten program?
            • insomnia0 Re: Wartico Invest 05.04.07, 13:47
              program u Pani Jaworowicz jest o spolce Salwator nie o wartico.. Wartico ma sie
              dobrze budowa idzie.. a wlasciciele mieszkan z II etapu juz albo mieszkają albo
              koncza swoje mieskzanka i niedługo zamieszkają.. i prosze nie pisac bzdur..jak
              sie nie jest pewnym.
              • Gość: MKAS Re: Wartico Invest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:55
                Faktycznie lokalizacja niezła, developer solidny a ceny akceptowalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka