Gość: maciek IP: *.aster.pl 03.01.07, 19:10 Kto może mi coś powiedzieć o spółce Atlanco budującej w Ząbkach osiedle Leśny Zakątek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annopol2 Re: sp z o.o. Atlanco 09.01.07, 21:55 Cześć, czyżbyś zastanawiał się nad jednym z ostatnich mieszkań? Ja z narzeczonym wzięliśmy 85 metrowe w budynku D (wiem że jest w bud E wolne oraz oczywiście ponad 100 metrowe "dwupoziomówki"). Co do firmy, to jesteśmy zadowoleni. Dali wszystkie dokumenty od razu, nie robili problemów ze zmianami w umowie przedwstępnej oraz nie patrzyli się na Ciebie z gory ( mielismy maraton po developerach inwestujacych w Ząbkach, więc wiem o czym mówię - w jednym z biur ala barak jakiś szef wydzierał się na całe biuro do komórki (wszystki pracowali w jednym pokoju, nie sposób było tego nie słyszeć), w innych też za miło nie było. Jesteśmy b zadowoleni z ceny oraz faktu, że nasz blok nie jest dziurą w ziemi, tylko realnym budynkiem, co daje nam pewność że developer się wyrobi w czasie. Niech cię nie zraża siedziba spółki - na Boremlowskiej w jakiś biurach obok magazynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: sp z o.o. Atlanco IP: *.mofnet.gov.pl 09.02.07, 12:36 my też kupiliśmy 82m w dwóch poziomach. Developer bez zarzutów - zresztą dokładnie przez nas sprawdzony. W banku też nie mięli zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: sp z o.o. Atlanco IP: *.pse.pl 22.02.07, 11:38 Kupilismy mieszkanie dwupoziomowe 82m2. Problemów troszke było, zwłaszcza dotyczących odnośnie zmian w planach (ścianki, przeprojektowanie schodów). Ogólnie developer ok. No i nasz blok już stoi, obecnie jest ocieplany:) Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów:) Czy ktoś może dokonywał znaczących zmian w projekcie mieszkania - szczególnie dwupoziomowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: sp z o.o. Atlanco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 02:10 Developer? Póki co, bez zarzutów. kupiliśmy z żoną w budynku F i zostało im ostatnie piętro,więc mam nadzieję że dużego opóźnienia nie będzie(termin na czerwiec)Wszystko ok dokumentacja jak należy. Nie było żadnych problemów z kredytem. Możliwość dowolnej aranżacji ścian. Pozdrowienia dla P. Renatki :) Pozdrawiam wszystkich sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: sp z o.o. Atlanco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 02:18 Śmiało polecam, solidny developer. Nie robi problemów a dokumentacja jak najbardziej w porządku Odpowiedz Link Zgłoś