nana2005 17.01.07, 10:35 Szukam ciekawej propozycji zakupu segmentu / domku / bliżniaka w Wawrze. Pomogą nam nawet namiary na developerów budujacych w tych okolicach. Tam gdzie dotarliśmy wszystko sprzedane. Dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: sement w Wawrze IP: *.infovide.pl 17.01.07, 11:25 Sprawdź Mostostal Technika: www.mostostaltechnika.waw.pl, ja u nich kupiłem i jestem bardzo zdowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinx Re: sement w Wawrze IP: *.centertel.pl 18.01.07, 12:39 Znajomi kupili w zeszłym roku segment na Wiązanej, deweloper Tepoz. Na Wiązanej już chybaskończyli, ale sprawdź może jeszcze gdzieś w okolicy budują. Psdr Kinx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: sement w Wawrze IP: *.acn.waw.pl 18.01.07, 17:12 Co w tym Wawrze jest takiego atrakcyjnego, że wszyscy tak chętnie tam segmenty kupują?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: womysia Re: sement w Wawrze IP: *.k.omnitec.pl 18.01.07, 17:47 wawer jest polozony bardzo blisko centrum warszawy, jest jak na razie bardzo tani (bo fatalne drogi i brak kanalizacji - ale to sie zmieni z uwagi na fakt, ze to czesc aglomeracji miejskiej i beda srodki z funduszy unijnych na rozwoj infrastruktury) i jest duzo przestrzeni do budowania... tam gdzie ja sie buduje jest 1 km do trasy siekierkowskiej tuz nad wisla, wiec do centrum 10 minut :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: sement w Wawrze IP: *.acn.waw.pl 19.01.07, 13:08 Mimo wszystko mnie to nie przekonuje, chociaż potrafię zrozumieć, że niskie ceny kuszą. Co do bliskości do centrum bym polemizowała - 10 minut to to nie jest na pewno, nawet jeśli chodzi o bliski Wawer. No ale - co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
womysia Re: sement w Wawrze 19.01.07, 13:31 osobiscie wielokrotnie pokonywalam trase rondo jazdy polskiej w centrum - seczkowa w wawrze w czasie 10 minut. mysle ze to glowny atut obok cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: sement w Wawrze IP: *.agora.pl 19.01.07, 14:48 Mieszkam w Wawrze 2 lata (zerzen). Z okna pokoju widze Palac Kultury. Dojezdzam do Łazienek w 10-15 minut. Minusem z pewnoscia jest brak kanalizacji (b. zła woda), brak sklepów (trzeba jezdzic do miasta) i małomiasteczkowy klimat (roi sie od plotek) Przodują w tym "tubylcy". Na nowych osiedlach szeregowców ten problem akurat odpada... Ja Wawer chwalę za spokój, a zaściankowośc traktuje jak zaletę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: sement w Wawrze IP: *.centertel.pl 19.01.07, 22:49 nie wiem czago szukasz konkretnie, ale sprawdź tu: www.wawainvestment.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sement w Wawrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:12 pewnie cena pow.600 tys? Odpowiedz Link Zgłoś
justa9910 Re: sement w Wawrze 22.01.07, 18:58 Bardzo ładne domy- bliźniaki na ulicy Strzygłowskiej buduje ekodevelopment www.ekodevelopmentpolska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia7601 Re: sement w Wawrze IP: 213.212.78.* 23.01.07, 15:06 Podbijam watek bo tez jestem zainteresowana Wawrem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: sement w Wawrze 23.01.07, 15:20 Niedługo ofertę wystawi Brandt Sp. z o.o. Czekają chyba na pozwolenie, przygotowują plany i ceny, plac budowy już ogrodzili. www.brandtsegmenty.waw.pl/ Na moje oko będzie 8-12 domów do sprzedania. Odpowiedz Link Zgłoś
justa9910 Re: sement w Wawrze 25.01.07, 20:16 A gdzie dokładnie będzie budował Brandt Sp zo.o.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintersowana Re: sement w Wawrze IP: 217.96.0.* 01.02.07, 13:42 ze strony wynika ze pare segmentów juz sprzedali. Czy orientujesz sie ile chca za segment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann65 Re: sement w Wawrze IP: *.eranet.pl 02.02.07, 11:13 na jeziorowej zaczyna budować Terra Development ,zagospodarują teren dookoła jeziorka ,sądzę że za rok będzie tam bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś