camelosiem 17.01.07, 23:01 Proszę wszystkie osoby, które mogą wystawić rzetelną i szczerą opinię firmie Euro City II budującej przy Heroldów na W-wskich Młocinach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ll Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:42 Kupiłam u nich mieszkanie. W litopodzie ubiegłego roku popisałam umowę. Przed tą decyzją bardzo ważną (kredyt na 30 lat) bywałam na osiedlu na Heroldów ( mam tam kuzynkę) i na Królowej Jadwigi. Chodziłam po ludziach tam mieszkających juz długo i tych, co dopiero sie wprowadzili. Powiem Ci szczerze, że opinie były różne. Jedni mówili, że sa bardzo zadowoleni itd. inni, że bardzo źle oceniają kontakty z developerem.Wszyscy mi powiedzieli jednak, że jakby drugi raz mieli się decydować, to nie żałują decyzji, maja teraz porostu inne spojrzenie na sprawę i inaczej by postąpili w kilku kwestiach. EUROCITY tez pewnie trochę się zmieniło, sa bardziej doświadczeni i ich jakość jest wyższa. Ja do tej pory na obsługę nie narzekam, zawsze, kiedy do się po coś zwracam, jestem traktowana jak klient, bardzo miło i udzielają rzetelnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.01.07, 18:59 Zgadzam sie z opinia o developerze polecam zwlaszcza Pania Kasie z biura - bardzo kompetentna i sympatyczna. Pozdrawiam obecnych i przyszlych mieszkancow osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: 134.146.212.* 19.01.07, 12:49 Witam, kupiłem mieszkanie z bloku 3A, na razie z obslugi developera jestem kompletnie niezadowoly - powód - naniosłem zmiany po pierwotnego planu i czekałem 2 miesiące na ich wycene w między czasie podniesli cene za dodatkowy punkt elekrtyczny z 109 do 147(!!!) PLN - tak dla porownania koszt założenia takie puntku to 50 PLN w/g cennika grup remontowych - oczywiscie eurocity nie chcialo negociowac cen czyli opcja take it or leave - radze uważać na 'sztab' architektow p. brzeski i p. szaniawski - całkowici amotorzy Mam tylko nadzieje że tylko zle milego poczatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piciu Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:05 A ile tam teraz za m2? Wiecie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.chello.pl 20.01.07, 17:03 słyszłam że za m teraz trzeba zapłacić od 6800 :( a co do opłat to wszyscy developerzy podnoszą ceny usług nie oszukujmy sie jest to dla nich żniwo, a ceny mają wzrosnąć jeszcze w tym roku przynajmniej o 15%. My podpisaliśmy umowę przedwstępną w czerwcu 2006 r i płaciliśmy ok 2000 mniej za m:)kupiliśmy w budynku B3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renius Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:28 co sadzicie o okolicy osiedla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.chello.pl 21.01.07, 10:50 dla mnie jest ok. do centrum dobry dojazd. do metra pare przytstanków autobusem lub tramwajem. przystanek autobusowy blisko, park młocińki, do kampinosu też blisko,lasek bielański:) okolica spoko. są też złe strony jak hotel dla uchodzców ale nam to nie przeszkadza. sklep osiedlowy, warzywniak, poczta no i makro też sa dobrym atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoska Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:17 Dzieki za Wasze opinie! Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w B5, mimo ceny ta oferta - no i przede wszystkim lokalizacja - wydaje mi sie naprawde atrakcyjna. Mam jedynie pewne obawy co do uczciwosci developera. W ostatnich czasach czesto sie slyszy o anulowaiu umow z klientami i sprzedazy po cenie wyzszej o kilkadziesiat procent... Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-laski Re: Euro City II - Poszukuje rzetelnych informacj IP: *.aster.pl 09.02.07, 10:33 biznes.interia.pl/news?inf=868891 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Weksle IP: *.pekao.com.pl 19.03.07, 10:42 tvp.pl/120,20070310470330.strona www.tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4297 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=219811 Oraz artykł w Rzeczpospolitej z 2007-03-09 Przed podjęciem decyzji życzę rozsądku, a po podpisaniu umowy - powodzenia;) Marek Odpowiedz Link Zgłoś