Gość: jackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:33 czy ktos kupił tam mieszkanie? podobno wszystkie juz sprzedane, ale na forum o tym cisza. Zastanawiam sie nad jednymn z ostatnich mieszkań, jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siojtek Re: mistral - Ronson development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 07:36 Tak, ja kupiłem. Większość mieszkań sprzedała sie w 3 dni. Mimo listy, tworzonej od prawie roku, najpierw zaproszono "znajomych i stałych" klientów (tak ja to oceniam). Ponieważ byliśmy na początku listy udało nam się jakoś wepchać, aby być zaproszonym na obejrzenie rozkładów i wybór mieszkania. Jak przyszliśmy to zostały tylko 2-3 mieszkania, niewliczając 3 i 4 pokojowe na parterze. Podobno teraz zostały tylko 4p partery. Obserwując budowę, idzie ona błyskawicznie. Plan jest aby ukończyć ją w ciągu 11 m-cy, czyli do listopada br. Ja osobiście polecam, ale czy parter? to już niech każdy oceni sam Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
8303beata Re: mistral - Ronson development 14.06.07, 11:15 Mi udało się kupić tam mieszkanko dość niedawno, bo w kwietniu 2007 r (podobno wcześniejszy klient się wycofał). Fakt, nie było tej informacji w necie i jak piszecie 'po znajomości' podpisałam umowę przedwstępną. Nie popieram tego, ale niestety tak już jest w dzisiejszych czasach :/ Odpowiedz Link Zgłoś