Gość: Nick IP: *.chello.pl 12.02.07, 12:14 Mam możliwość zakupu mieszkania w Rembertowie (budynek z 2002 roku) Samo mieszkanie jest świetne natomiast mam wątpliwości co do lokalizacji. Co sądzicie o Rembertowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacha Re: Rembertów IP: 212.160.172.* 12.02.07, 12:24 Ja polecam, sama z chęcią bym tam zamieszkała, ale mój niedoszły developer nie dostał pozwolenia na budowę. Okolica spokojna, lasy, dobra komunikacja z centrum. Niby Warszawa a posiada urok takiego małego miasteczka. Jeszcze raz polecem, szczęściarz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Rembertów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:04 Rembertow to swietne miejsce.Ja tu mieszkam, a swoje mieszkanie planuje zamienic na dom, ale tez koniecznie w Rembertowie.A jak skoncza sie remonty trasy Siekierkowskiej i zrobia cos ze skrzyzowaniem Marsa i Grochowskiej to bedzie rewelacja z dojazdem samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Rembertów IP: *.centertel.pl 12.02.07, 17:17 Znam sporo osób które wychowały się w Rembertowie i teraz tam kupiły mieszkania lub pobudowały domy. To raczej dobrze świadczy o okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: Rembertów IP: *.121.225.195.static.bait.pl 12.02.07, 17:47 Tu się wychowałam i tu chciałabym sie zestarzeć ;) Niestety nie dane mi było :/ Przede wszystkim zielono,zielono i jeszcze raz zielono. No i ta cisza... Nie orientuję się jak to jest z gruntami, ale ubolewam nad faktem, że mało jest tutaj nowych inwestycji. Pozdrawiam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paulajal Re: Rembertów 13.02.07, 16:16 Jeśli blisko SKM i cena niska jak to w tej dzielnicy zwykle bywa, to warto! Moim zdaniem, to typowo nieodszacowana warszawska dzielnica, całkiem przyjemna ze względu na lasy i małomiasteczkową urokliwość. Odpowiedz Link Zgłoś