Dodaj do ulubionych

Fort Development

IP: 129.35.231.* 27.02.07, 15:15
Witam
interesują mnie opinie na temat dewelopera wymienionego w temacie. To dosyć
mała firma, która pobudowała jak na razie jedno osiedle(w Józefosławiu).Ich
projekt na Białołęce wygląda całkiem sensownie, choć zastanawia mnie to, czy
taki mały inwestor podoła...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Fort Development IP: 129.35.231.* 28.02.07, 09:46
      up
    • Gość: Jacek Re: Fort Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:02
      Witam,
      W zeszlym roku kupilem mieszkanie w Fort Development na osiedlu "Ostoja" w
      Jozefoslawiu-Julianowie.
      Jezeli chodzi o jakosc wspolpracy z firma i wykonanie inwestycji, nie mam
      zadnych zastrzezen.
      Co do pierwszego aspektu, to wszelkie ustalenia odbwaly sie w sposob rzeczowy,
      elastyczny i w bardzo zyczliwej atmosferze.
      Jesli chodzi o drugi aspekt, to wykonawstwo i jakosc powstalego mieszkania sa
      na najwyzszym poziomie. Nie jest to moje pierwsze nowe mieszkanie, wiec bardzo
      zwracalem uwage na wszelkie wyrozniki, ktore decyduja, czy zakup okazal sie
      sensowny - solidnosc i dokladnosc wykonania, zastosowane materialy i
      techologie, wyglad scian, wylewek, itp..
      Majac porownanie z inwestycjami przeprowadzonymi przez znanych (uznanych)
      developerow, moge jedynie powiedziec, ze wszystko nie tylko bylo tak, jak byc
      powinno, ale tez znacznie odbiegalo "na plus" od ogolnie pojmowanych dobrych
      standardow.
      Wszelkie zglaszane zmiany pojawiajace sie podczas trwania inwestycji byly
      wykonywane bardzo dokladnie, szybko i zgodnie z ustaleniami.
      Nieprzekonanym proponuje podjechac do Jozefoslawia w okolice ulicy Zwirowej
      (osiedle jest na koncu ulicy Julianowskiej, jadac w strone lasu Kabackiego, po
      prawej stronie) i obejrzec. Prosze podejsc do budynku ochrony i zapytac sie,
      ktora czesc na ogrodzonym terenie jest osiedlem "Ostoja" i popatrzec - moze sie
      okazac, ze tylko z daleka, bo ochrona nie wpusci. Mysle, ze warto sie
      przekonac "naocznie".

Pozdrawiam,
      Jacek

• Gość: kk Re: Fort Development IP: *.flashnet.pl 01.03.07, 22:34
        Bardzo dziękuję za informację. Z pewnością pojadę do Jzefoslawia. Czy byłaby
        możłiwość spotkania się z Panem na terenie osiedla i oprowadzenia?:)
        • Gość: Jacek Re: Fort Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:37

Witam,

Bylaby taka mozliwosc, ale ze wzgledu na to, ze jestem codziennie dosc mocno
          zajety, moglibysmy sie umowic rano w jakims dogodnym terminie np. w tym
          tygodniu.
          Poprosze o kontakt na e-mail: jacek.kwiecinski@vp.pl.

Pzdr.
          Jacek
      • joosephoslav Re: Fort Development 02.03.07, 11:25
        Moge smialo zgodzic sie z przedmowca.
        O tym ze osiedle jest niezle najlepiej swiadczy ze znalazly sie osoby ze starej
        czesci osiedla (budowanej przez Energomontaz) ktore zdecydowaly sie na zakup
        mieszkan w czesci osiedla nazywanej Ostoja.
        Co do oprowadzania to jak dobrze sie orientuje pojawiaja sie tu jeszcze
        kierownicy budowy.
        Mysle ze oni z checia oprowadza.
        • Gość: gk Re: Fort Development IP: *.acn.waw.pl 27.04.07, 15:06
          Moim zdaniem bardzo rzeczowy jest p. Dariusz. Z nim polecałbym przeprowadzanie
          rozmów po już podjętej decyzji. Pan Łukasz również jest ok, ale kilka razy nie
          miał pojęcia, co miało zostać zmienione w naszym lokum. Nie mniej jest sympatyczny.
          Sam zarząd, wywiązuje się z podstawowych ustaleń zawartych w umowie. Wszelkie
          zmiany radzę ustalać pisemnie przy podpisywaniu umowy przedwstępnej, bądź ustnie
          ze wspomnianym wcześniej p. Darkiem lub p. Łukaszem.
    • Gość: safa22 Re: Fort Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 14:37
      Witam serdecznie. Również interesuję się inwestycją na Białołęce tej firmy. mam
      zarezerwowane nawet mieszkanie w budynku nr. 3. Podobnie mam wiele wątpliwości,
      najbardziej mnie nurtuje pochodzenie działki. Tak się składa, że moi znajomi sa
      z branży budowlanej i kiedyś byli zainteresowani kupnem tej działki, dziwne
      było skorelowanie właścocieli działki z osobą odpowiedzialną za wydawanie
      zezwoleń na budowę, a z drugiej strony działka BYŁA DOSYĆ DROGA I DZIWIĄ SIĘ,
      ŻE IM SIĘ OPŁACA BUDOWAĆ TAM DWUPIETROWE BUDYNKI. Ale z drugiej strony to
      odniosław wrazenie że prezes to konkretny i uczciwy człowiek i nie mydlił mi
      oczu niewiadomo czym. Podaję mój e- mail wkońcu mamy podobny dylemat.
      Safa22@poczta.onet.pl Pozdrawiam
      • Gość: karina Re: Fort Development IP: 212.2.100.* 07.05.07, 15:29
        A ile tam kosztuje m2? I cz są małe mieszkania jeszcze? Takie do 50m2?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka