Gość: joanna Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: 172.10.11.* 29.04.03, 13:55 witam, czy chodzi ci o budowę na ul Francuskiej w miejscu dawnego kina Sawa? Budowa stała kilka lat może jakieś 2. W międzyczasie Exbud wybudował budynek obok. Teraz buduje to Warbud i od początku tego roku prace idą w tempie oszałamiającym. Z tym że lokalizacja taka sobie jest to wcisniete pomiędzy budynek Exbudu i stare wieżowce. Może ciekawe będa mieszkania na najwyższych kondygnacjach bo tam przewidywali na dachach tarasy dość duże z tym, że mieszkania też duże. Cena za m2 jak zaczynali inwestycje to było ok 1200 - 1500 $. Nie wiem jak jest teraz. Sprzedaje to chyba Unikat i mają biuro sprzedazy na terenie budowy. pozdr joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 12:44 Rzeczywiście, zabudowa dosyć intensywna, ale to przecież Centrum Warszawy, "skok" przez rzekę Mostem Poniatowskiego lub Trasą Łazienkowską do Śródmieścia. Dzielina wyjątkowa, jedna z ładniejszych w Warszawie. Co do mieszkań, zajrzyjcie na naszą stronę www.sawapark.pl, myślę, że można coś z tej oferty wybrać dla siebie interesującego. Ceny w przedziale 1150-1350 USD/m2 brutto, co jak na standard i lokalizację wydaje się rozsądne. Sprzedaż prowadzi Biuro inwestora Sawa Development na terenie inwestycji przy Pl. Przymierza 6 oraz Emmerson Nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: 217.96.47.* 30.04.03, 13:03 Witam Cie Arturze i Pozdrawiam And Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.land.waw.pl 18.10.03, 08:42 Opowiedzieli Ci o zupełnie innej firmie, Sawa Apartemnts buduje przy Wileńskiej (Srodkowa, ciekawa jestem, czy w efekcie zakupiłeś mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:35 Sawa Apartments przejal inwestycje od firmy WPB CENTRUM i ja konczy. wyglada ok. na wiosne zaczyna nowa inwestycje na Sadybie. Nic wiecej na ich temat nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA DLACZEGO NASTĄPIŁO PRZEJĘCIE INWESTYCJI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:34 DLACZEGO NASTĄPIŁO PRZEJĘCIE INWESTYCJI? COŚ NIE TAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: DLACZEGO NASTĄPIŁO PRZEJĘCIE INWESTYCJI? IP: *.land.waw.pl 07.11.03, 22:06 Pierwszym inwestorem było WPB Centrum,ul. Świebodzińska w Warszawie, drugim (zastepczym) Warszawskie Towarzystwo Mieszkaniowe ul. Tamki 16. Władajacym, a nastepnie właścicielem działki jest obecnie Sawa Apartments, która ma też pozwolenie na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.land.waw.pl 19.10.03, 21:40 Mieszkasz w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CArrie Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.bauholding.pl 22.10.03, 16:38 Budowa idzie dość intensywnie (mieszkam w budynku obok i staram sie ich mieć na oku:-) ja wpłaciłam tam pierwszą ratę tydzień temu i wydaje się byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka KUPOWAĆ CZY NIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:32 WITAM, JESTEM MOCNO ZAINTERESOWANA KUPNEM MIESZKANIA NA TEJ ŚRODKOWEJ. CZY MACIE JAKIES BLIŻSZE INFO O TEJ FIRMIE? NIE ROBIĄ W BALONA? BO JAK NA DZIELNICĘ I SZYBKIE POŁĄCZENIE Z CENTRUM TO MAJĄ JAKĄŚ NISKĄ CENĘ. NAPISZCIE PROSZĘ, BO NIE CHCĘ WPAKOWAĆ PIENIĘDZY W BŁOTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen 14.02.19, 08:05 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś