Dodaj do ulubionych

Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartments?

IP: 195.94.201.* 29.04.03, 10:58
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: 172.10.11.* 29.04.03, 13:55
      witam,
      czy chodzi ci o budowę na ul Francuskiej w miejscu dawnego kina Sawa?

Budowa stała kilka lat może jakieś 2. W międzyczasie Exbud wybudował budynek
      obok.
      Teraz buduje to Warbud i od początku tego roku prace idą w tempie
      oszałamiającym.
      Z tym że lokalizacja taka sobie jest to wcisniete pomiędzy budynek Exbudu i
      stare wieżowce. Może ciekawe będa mieszkania na najwyższych kondygnacjach bo
      tam przewidywali na dachach tarasy dość duże z tym, że mieszkania też duże.

Cena za m2 jak zaczynali inwestycje to było ok 1200 - 1500 $.
      Nie wiem jak jest teraz.
      Sprzedaje to chyba Unikat i mają biuro sprzedazy na terenie budowy.
      pozdr joanna
      • Gość: Artur Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 12:44
        Rzeczywiście, zabudowa dosyć intensywna, ale to przecież Centrum
        Warszawy, "skok" przez rzekę Mostem Poniatowskiego lub Trasą Łazienkowską do
        Śródmieścia. Dzielina wyjątkowa, jedna z ładniejszych w Warszawie. Co do
        mieszkań, zajrzyjcie na naszą stronę www.sawapark.pl, myślę, że można coś z tej
        oferty wybrać dla siebie interesującego. Ceny w przedziale 1150-1350 USD/m2
        brutto, co jak na standard i lokalizację wydaje się rozsądne. Sprzedaż prowadzi
        Biuro inwestora Sawa Development na terenie inwestycji przy Pl. Przymierza 6
        oraz Emmerson Nieruchomości.
        • Gość: And Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: 217.96.47.* 30.04.03, 13:03
          Witam
          Cie Arturze i
          Pozdrawiam
          And
    • Gość: XX Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.land.waw.pl 18.10.03, 08:42
      Opowiedzieli Ci o zupełnie innej firmie, Sawa Apartemnts buduje przy
      Wileńskiej (Srodkowa, ciekawa jestem, czy w efekcie zakupiłeś mieszkanie
      • Gość: jędrek Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:35
        Sawa Apartments przejal inwestycje od firmy WPB CENTRUM i ja konczy. wyglada
        ok. na wiosne zaczyna nowa inwestycje na Sadybie. Nic wiecej na ich temat nie
        wiem.
        • Gość: AGNIESZKA DLACZEGO NASTĄPIŁO PRZEJĘCIE INWESTYCJI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:34
          DLACZEGO NASTĄPIŁO PRZEJĘCIE INWESTYCJI? COŚ NIE TAK?
          • Gość: XX Re: DLACZEGO NASTĄPIŁO PRZEJĘCIE INWESTYCJI? IP: *.land.waw.pl 07.11.03, 22:06
            Pierwszym inwestorem było WPB Centrum,ul. Świebodzińska w Warszawie, drugim
            (zastepczym) Warszawskie Towarzystwo Mieszkaniowe ul. Tamki 16. Władajacym, a
            nastepnie właścicielem działki jest obecnie Sawa Apartments, która ma też
            pozwolenie na budowę.
    • Gość: xx Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.land.waw.pl 19.10.03, 21:40
      Mieszkasz w okolicy?
    • Gość: CArrie Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen IP: *.bauholding.pl 22.10.03, 16:38
      Budowa idzie dość intensywnie (mieszkam w budynku obok i staram sie ich mieć na
      oku:-) ja wpłaciłam tam pierwszą ratę tydzień temu i wydaje się byc ok.
      • Gość: Agnieszka KUPOWAĆ CZY NIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:32
        WITAM, JESTEM MOCNO ZAINTERESOWANA KUPNEM MIESZKANIA NA TEJ ŚRODKOWEJ. CZY
        MACIE JAKIES BLIŻSZE INFO O TEJ FIRMIE? NIE ROBIĄ W BALONA? BO JAK NA
        DZIELNICĘ I SZYBKIE POŁĄCZENIE Z CENTRUM TO MAJĄ JAKĄŚ NISKĄ CENĘ. NAPISZCIE
        PROSZĘ, BO NIE CHCĘ WPAKOWAĆ PIENIĘDZY W BŁOTO!!!
    • tanitazaitceva Re: Czy ktoś ma jakieś informacje o Sawa Apartmen 14.02.19, 08:05
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka