Dodaj do ulubionych

WRZECIONO 3/5

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 14:04
BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZELKIE INFORMACJE NA TEMAT BUDOWY NA WRZECIONIE 3/5,
FIRMA MARVIPOL. CZY SĄ WIARYGODNI,I CO MYŚLICIE O LOKALIZACJI?.POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: Ro Re: WRZECIONO 3/5 IP: 217.153.92.* 05.05.03, 14:10
      Zwroc uwage na konsekwencje wycofania sie z umowy.
      Pozdrawiam
      • Gość: gosia Re: WRZECIONO 3/5 IP: 193.0.125.* 06.05.03, 12:15
        Miszkam niedaleko i dlatego się przeprowadzam. Okolica jest niewesoła, w
        szczególności te stare blokowiska. Blok może będzie ładny, ale wza takie
        otoczenie nie dałabym więcej niż 1500zł za m2. Najlepiej przejedź się tam i
        pochodź po osiedlu, wjdź do pobliskich budynków.
        Pozdrawiam
        • Gość: SYLWANA Re: WRZECIONO 3/5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 14:03
          OK, DZIEKUJE,BYLAM I MAM WLASNIE MIESZANE UCZUCIA, TZN NIKT MNIE NIE
          ZACZEPIAL ,LUDZIE ROZNEGO POKROJU, ALE TE POWYBIJANE OKNA NA KLATKACH MYSLE ZE
          O CZYMS SWIADCZA.SAMA NIE WIEM
        • Gość: jurek Re: WRZECIONO 3/5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 18:56
          Gość portalu: gosia napisał(a):

> Najlepiej przejedź się tam i
          > pochodź po osiedlu, wjdź do pobliskich budynków.

Lepiej nie chodź po osiedlu, a już na pewno nie w pojedynkę...
          Okolica jest naprawde fatalna i radziłbym poszukać czegoś innego.

Jurek

• Gość: lukt Re: WRZECIONO 3/5 IP: 213.134.143.* 06.05.03, 20:38
            potwierdzam ze okolica to tragedia. jezeli interesujesz sie polnocna WWa to
            kawalek dalej jest skonczone osiedle Mlociny i chyba maja jeszcze jakies
            mieszkania.

pozdr,
            LukT
            • Gość: sylwana Re: WRZECIONO 3/5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 11:45
              kto to budował?
          • Gość: Mike Re: WRZECIONO 3/5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 22:04
            Jeżeli chcesz kupić mieszkanie na Bielanach to polecam Chomiczówkę, gdzie na
            ul. Bogusławskiego jest już wybudowany blok przez Dom Development. Okolica bez
            porównania lepsza, dobry standard mieszkań. Cena od 3100 do 3700 zl/m.
            Pozdrawiam. Mike
            • Gość: sylwana Re: WRZECIONO 3/5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 11:38
              ok dzięki, myślałam o Bogusławskiego, ale tam nie ma już kawalerek. Nie ukrywam
              również, że takiej ceny raczej nie znajdę.
              • Gość: Mike Re: WRZECIONO 3/5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 21:56
                A to przepraszam, widocznie nie jestem dobrze poinformowany. Zycze owocnego
                poszukiwania. Pozdrawiam. Mike
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka