agajot_2007 28.03.07, 21:46 Szukam segmentu, bliźniaka, domu z rynku pierwotnego (developer lub system gospodarczy) w rejonach: Łomianki, Babice, Wawer i kierunek Pruszków. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i ewentualne kontakty. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agajot_2007 Re: szukam segmentu, bliźniaka, domu 30.03.07, 15:31 podciągam wątek. może ktoś coś poleci? jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
justa9910 Re: szukam segmentu, bliźniaka, domu 31.03.07, 17:29 Ja kupiłam na ulicy Sęczkowej - segment, na razie się buduje. Widziałam,że ogrodzili kolejną działkę na tej ulicy i też będą prawdopodobnie segmenty. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: szukam segmentu, bliźniaka, domu 31.03.07, 21:15 Przejedź się wokól Mostu Siekierkowskiego, rejon dumnie zwany LASEM (choć lasu tam nie uświadczysz, same chaszcze na których wkrótce będą place budów), rozkopanej ziemi pełno, wąskie drogi, zero infrastruktury, parku, totalny bałagan. Ale właśnie tam powstaje najwięcej domów-segmentów. Mnie ten rejon - ze względu na brzydotę i hałas tudzież zerową infrastrukturę całkowicie nie odpowiada ale całe mnóstwo ludzi tam właśnie mieszkać będzie w segmentach usytuowanych niczym budownictwo więzienne (choć luksusowe) z ogródeczkami wielkości chusteczki do nosa. Ciekawsze poswtają nieco dalej od Warszawy, choć dla wielu odległość jest jednak przeszkodą... Odpowiedz Link Zgłoś