IP: *.chello.pl 03.04.07, 00:45
Sprzedam luksusowy apartament na Tarchominie
powierzchnia 18m2 - łazienka 2m2, kuchnia 10m2, pokój 5m2
Kameralny budynek - jedyne 275 mieszkań
12 piętro z 16
Piękny widok na oczyszczalnie ścieków
Elegancka płyta z lat 70.
10 miejsc postojowych przed budynkiem w cenie mieszkania.
Cena 400000PLN - Ważna tylko do 7 kwietnia - później wzrasta!
Spiesz się - taniej nie będzie!
Obserwuj wątek
    • herox Re: sprzedam 03.04.07, 08:17
      Gratuluję dobrej inwestycji i dobrego momentu na sprzedaż.
      Mieszkańcy Tarchomina stoją przed wielkim załamaniem cen,
      nie potrafili odgonić od siebie spalarni i wielkiej oczyszczalni,
      to teraz za to zapłacą.
      • Gość: haxor Re: sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 07:16
        jak miło, już się bałem, że te fekalia nie będą płynąć w drugą stronę.. hehe
    • jan-w To nie jest forum ogłoszeniowe! 03.04.07, 08:43
      • gebhard Re: To nie jest forum ogłoszeniowe! 03.04.07, 10:20
        ale to nie jest ogloszenie tylko spozniony zarcik primaaprilisowy!
        • Gość: Zainteresowny Re: To nie jest forum ogłoszeniowe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:39
          Sam jesteś żarcik, pewnie cie nie stać i tak piszesz. Ja jestem powarznie
          zainteresowany - czy ta cena jeszcze aktłaalna, czy organizujesz licytacje, jak
          tak to kiedy?
          • Gość: uhaa Re: To nie jest forum ogłoszeniowe! IP: *.171.78.100.crowley.pl 04.04.07, 15:54
            Ja też jestem zainteresowany do ceny podanej mogę dołożyć nawet jedno zero.
            PŁACĘ GOTÓWKĄ!!!!

Proszę o pilny kontakt
            wariatkowo@polska.pl
    • Gość: aleks NIE KUPIE!!! IP: *.aster.pl 04.04.07, 20:32
    • Gość: kunegunda Re: sprzedam IP: *.chello.pl 04.04.07, 23:56
      Już nieaktualne. Po licytacji sprzedane po 670000PLN. Ofertę za 4mln odrzuciłem
      bo nieruchomość miała nieuregulowaną sytuację prawną i uhaa nie uzyskał kredytu
      na 2000 lat w jenach japońskich z kapitalizacją 2/3 odsetek.
      Teraz wchodzę inwestycyjne w segment popularny mieszkań - za pieniądze uzyskane
      ze sprzedaży kupiłem 4 apartamenty 7 metrowe na poziomie -1 starej kamienicy w
      Wołominie. 3 z nich mają podwyższony standard - mają okno.
      • Gość: karat Re: sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 07:47
        uciekła mi okazja
        buuuuuuuuuu
      • wegorkie2 Re: sprzedam 05.04.07, 10:29
        > Już nieaktualne.

Och, szkoda że dopiero teraz przeczytałem ofertę...

> Teraz wchodzę inwestycyjne w segment popularny mieszkań - za pieniądze uzyskane
        > ze sprzedaży kupiłem 4 apartamenty 7 metrowe na poziomie -1 starej kamienicy w
        > Wołominie. 3 z nich mają podwyższony standard - mają okno.

Nie kłam, nie kupiłeś, wiem z pewnych źródeł że wszystkie takie lokale w
        Wołominie zostały w zeszłym miesiącu kupione pakietowo przez konsorcjum
        zachodnich inwestorów i fundusze emerytalne z Burkina Faso.

W związku z tym skoro masz kasę do inwestycji to mam propozycję, bo mam wejście
        w firmie która zajmuje się hodowlą buraka cukrowego i ostatnio prezes mi
        wspomniał że może kiedyś by w developerkę wszedł bo to modne. Co prawda nie wie
        jeszcze gdzie i jak kupi działkę ale mógłby Ci już sprzedać rezerwacje, potem
        odsprzedasz cesje z dużym zyskiem, to bardzo dynamiczny rynek. Co Ty na to,
        jakby coś to pisz:

frajerembyc@dynamic.real.estate.aggresive.morons.fund.eu

tylko szybko, bo już herox siedzi przed drzwiami prezesa i błaga o rezerwacje.
        • Gość: kunegunda Re: sprzedam IP: *.chello.pl 05.04.07, 18:07
          > W związku z tym skoro masz kasę do inwestycji to mam propozycję, bo mam wejście
          > w firmie która zajmuje się hodowlą buraka cukrowego i ostatnio prezes mi
          > wspomniał że może kiedyś by w developerkę wszedł bo to modne. Co prawda nie wie
          > jeszcze gdzie i jak kupi działkę ale mógłby Ci już sprzedać rezerwacje, potem
          > odsprzedasz cesje z dużym zyskiem, to bardzo dynamiczny rynek. Co Ty na to,
          > jakby coś to pisz:
          >
          > frajerembyc@dynamic.real.estate.aggresive.morons.fund.eu

Podany przez Ciebie link nie działa. Może zrobiłeś jakąś literówkę. Pls sprawdź
          jeszcze raz - to może być dla mnie interes życia. Firma wygląda na wiarygodną.
          Mają doświadczenie w obrocie ziemią.

> Nie kłam, nie kupiłeś, wiem z pewnych źródeł że wszystkie takie lokale w
          > Wołominie zostały w zeszłym miesiącu kupione pakietowo przez konsorcjum
          > zachodnich inwestorów i fundusze emerytalne z Burkina Faso.

Nieprawda - przelicytowałem ich. Musiałem co prawda się zadłużyć, ale się udało.
          Bank mi nie chciał co prawda dać kredytu, bo powiedzieli bezrobotnym na zasiłek
          nie udzielają kredytu. Ale ja jestem zaradny. Pożyczył mi pan Zdzichu z
          Ząbkowskiej. Fajny gość. Powiedział, że gdy nie spłacę to zafunduje mi kwaterę
          na Powązkach. Bardzo miło, gdyby coś nie wypaliło to zawsze będę miał mieszkanie
          zastępcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka