Dodaj do ulubionych

Edbud Beli Bartoka

03.04.07, 15:58
Nic na tym forum nie znalazłam o tej inwestycji, a troszeczkę się nia
interesuję, może macie jakieś negatywne spostrzeżenia co do tej inwestycji???
Obserwuj wątek
    • joa21 Re: Edbud Beli Bartoka 03.04.07, 17:55
      jeszcze nie zaczeli budowac a juz dawno sprzedali polowe "w przedsprzedazy"

tu zdjecia fotodom.pl/galeria.php?id_inwestycji=118

• Gość: inka Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.aster.pl 03.04.07, 18:03
        Oby tylko nie skończyli jak War Inwest...
        • Gość: Gosc Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.aster.pl 03.04.07, 18:12
          Super lokalizacja. Cisza, spokój - słychać śpiew ptaków. Wokół same nowe bloki,
          żadnych slamsów, a w metrze na tej stacji spokojnie można jeszcze usiąść. Cena
          jest okazyjna, więc warto kupować
          • Gość: Marcin Re: Edbud Beli Bartoka IP: 213.17.216.* 03.04.07, 18:39
            Ja mieszkam dokładnie na przeciwko tej inwestycji, ale stwierdzanie, że są tam
            same nowe bloki jest co najmniej nie na miejscu. Tam są same "nowe" bloki z lat
            80-tych.

Jest tam w miarę cicho ale tylko dla tych, co nie będą mieli mieszkania od KEN.
            • Gość: KInga Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 03.04.07, 19:54
              Czy mają pozwolenie na budowę?
              • Gość: koral777 Re: Edbud Beli Bartoka IP: 195.47.201.* 04.04.07, 14:56
                Mieszkam na Ken a dokładnie w starym budynku na Koncertowej, ale lokalizacja
                git metro szkoła basen, przedszkole żłobek, sklepy.....

Nie mają jeszcze pozwolenia na budowę ale obecują że już niedługo
                Edbud wybudował sporo domków i chyba nikt nie wnosił większych zastrzeżeń.

Sprzedane sa mieszkania ale 2 pokojowe, 3 i 4 jeszcze jest sporo.

szukam innych wątpliwości??? o których moge nie mieć pojęcia. a mam zamiar mieć
                2 okna na KEN, ale teraz też mam i jakoś 3 lata mieszkam nic strasznego
                zapewniam.
                • Gość: Marcin Re: Edbud Beli Bartoka IP: 213.17.216.* 04.04.07, 15:03
                  Mieszkania ciężko im się sprzedają bo cena za metr od 8 tys w górę, co przy
                  dużym metrażu daje niemałe kwoty...
                  • koral777 Re: Edbud Beli Bartoka 04.04.07, 16:12
                    Ale te 7 tyś netto w Edbudzie do cenny 10-12 tys w Marvipolu przy {uławskiej na
                    Służewiu też budowa jeszcze nie ruszyła czy Hubertus na służewcu przemysłowym
                    za 8 tyś z metra to Beli Bartoka wydaje się tania. Tylko czas realizacji 2
                    lata ??? i co może się przez ten czas wydażyć (np z oprocentowaniem
                    kredytów...., z developerem...) to mnie bardziej zastanawia :-( ale i korci :-)
                    • Gość: Kinga Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 20.04.07, 19:33
                      Teraz twierdzą, ze pozolenie na budowę dostana do konca czerwca.
    • Gość: Ania Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 21.04.07, 14:30
      Kto ich tam wie. Krętacze
      • Gość: markII Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 22.04.07, 13:29
        Twoj stary mial kretacza jak cie produkowal....
        • Gość: Ania Re: Edbud Beli Bartoka IP: *.chello.pl 27.04.07, 19:09
          Nie zniżam się do Twojego poziomu, być może jesteś pracownikiem tej zwodzacej
          ludzi firmy. Nawet pasujesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka