Gość: Izka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 09:45 hej,co myślicie o inwestycji Marvipolu na Wrzecionie. Czekam na kontakt przyszłych mieszkańców.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fusy Re: Wrzeciono 3/5 IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 14.05.03, 12:00 1. Na forum są już wątki dotyczące zarówno budowy Wrzeciono 3/5 jak i innych inwestycji Marvipolu (lokalizacja na Międzynarodowej bodajże i druga lokalizacja na Wrzecionie) 2. Prawdopodobnie najlepszej oceny ten inwestycji może dostarczyć wizja lokalna - usytuowanie inwestycji: okolica i sąsiednia zabudowa, to trzeba zobaczyć samemu, nie będę więc podpowiadał jakie ja odniosłem wrażenia podczas oglądania hmm w zasadzie dziury w ziemi (stan na marzec-kwiecień) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZKA Re: Wrzeciono 3/5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 11:01 ok,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiadka Re: Wrzeciono 3/5 IP: *.chello.pl 16.05.03, 21:17 Uwaga na otoczenie. Mieszkam na Bielanach od urodzenia. Wrzeciono to najgorsze osiedle na tym terenie!!!!!!!!!!!Ostatnio ucieli tam komus glowe, a kilka miesiecy temu w lokalu nocnym Przy Agorze zastrzelili jakiegos miejscowego mafioza. Obawiam sie, ze ogrodzenie osiedla (jesli w ogole bedzie) niewiele Ci da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Wrzeciono 3/5 IP: *.mathematik.tu-darmstadt.de 16.05.03, 21:29 Zdaje mi sie, ze jest to bardzo blisko huty. Moze to nie przekresla tego miejsca, ale moze warto byloby to wziac pod uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Wrzeciono 3/5 IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 04.06.03, 09:02 Ja mieszkam na Chomiczówce (to też Bielany) gwarantuję, że huta to nie jest żaden problem, w tej chwili nie ma zapachów, oparów, hałsu (bywały jakieś 15 lat temu, w czasach świetności huty) Bielany to świtne miejsce, z Wrzeciona jest blisko do lasku i nad Wisłę, ale zgadzam się, że to najbardziej niebezpieczne miejsce na terenie Gminy. Osiedle będzie zamkniętę, ale dzieci same nie powinny chodzić do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Wrzeciono 3/5 IP: *.mis / localhost 17.06.03, 08:55 Tak mi sięwydaje, że tu się wypowiadają kolejni przyszli lokatorzy Bielańskiego Domu. ;-) Co do okolicy, to weźcie pod uwagę fakt, że jednak bardzo realne stają się plany szybkiego ukończenia metra. W związku z tym zniknie targowisko Wolumen, wzrośnie atrakcyjność inwestycji (pod wieloma względami) a nic nie zmieni faktu, że okolica jest urocza. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_milimetr Re: Wrzeciono 3/5 27.06.03, 14:07 Co sądzicie o założeniu prywatnego formu "Bielański Dom" gdzie będą się mogli wypowiadać tylko zarejestrowanie użytkownicy - w domyśle mieszkańcy tego budynku? Pozdawiam, Milimetr Odpowiedz Link Zgłoś